Sayfalar

2 Temmuz 2012 Pazartesi

Keçe Magnetler

Merhabalar..Kaç gündür rüzgarlı bir hava hüküm sürüyor buralarda..Gerçi şehir merkezine indiğimizde rüzgardan eser yok ama,bizim burası tepelik olduğu için güzel esiyor..İki üç gecedir bahçede otururken üşüyoruz..Böylede güzel,sıcaktan bunalmadan yazın tadını çıkarıyoruz...Keçe magnetler yaptım..Nette gezerken yabancı bloglarda görmüştüm...Birçoğu elyaf ve lavanta dolgulu olarak,anahtarlık olarak yapmış..Benim gibi göreniniz de muhakkak vardır..Ben de onlardan esinlenip , kendimce yorumlayıp magnet olarak yaptım.Türk blog arkadaşlardan yapanlar varmı bilmiyorum ama varsa söylerlerse sevinirim..Sonuçta  ben lavanta kesesi,anahtarlık olarak düşünülenlerden esinlenerek yaptım,çoğumuz gibi..Ben  çok şirin buldum,bakalım siz beğenecekmisiniz?..Güzel bir hafta olması dileğiyle sevgiler:)

11 yorum:

  1. çok güzel olmuş ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  2. İstanbul çok sıcak serin bir yerde oturduğunuz için çok şanslısınız.Magnetleri çok beğendim ellerinize sağlık.Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kocaeli'nin yüksek kesiminde oturuyorum Mehtap Abla..Şehir merkezi İstanbul gibi çok sıcak ama bizim burası çoğunlukla esintili...Çok teşekkür ederim sevgiler:)

      Sil
  3. Bencede çok güzel olmuş,emeklerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  4. çok tatlı olmuşlar, bol satışlar :))

    YanıtlaSil
  5. bu magnetler çok şiirin olmuş...
    canım ellerine sağlık...
    kocaman sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. CANIM ÇOK HARİKA OLMUŞ..
    ELLERİNE SAĞLIK...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız bizim için değerlidir:)