Sayfalar

7 Mart 2012 Çarşamba

Keçe çiçeklerden yaptım

Herkese merhaba..Güneş nihayet yüzünü gösterdi ama yine çok soğuk..Kuru bir soğuk var..Dün üzerimde hafif kırgınlık,boğazımda hafiften hafiften ağrı vardı..Gece kırgınlık ve ağrı şiddetlenmeye başladı..Bunun üzerine rahatsızlığım iyice ilerlemeden doktora gideyim diye düşündüm ve bu sabah soluğu doktorda aldım..faranjit olduğu söyledi..Gargara ve eklem ağrıları için ilaç verdi..Rahatsızlığımdan mıdır nedir doktora giderken çok üşüdüm..Ya bana soğuk geldi yada gerçekten soğuk..Neyse ilaçları içince kırgınlığım azıcı azaldı..İnsanın azda olsa bir yeri ağrıyınca hiç keyfi olmuyor..Sağlığımızın kıymetini malesef hasta olunca anlıyoruz..
Geçenlerde sizlere yabancı bir site bulduğum keçe çiçekleri göstermiştim..Burada.. Ve aynılarından denemeyi düşündüğümü söylemiştim..Denedim ve çok hoşuma gitti..Her objede rahatlıkla kullanılabilir gibi geldi bana..hatta ben kullandım bile..Onlarıda bir sonraki postumda gösteririm..Evet bunlarda benim yaptığım keçe çiçekler:)Sevgiyle ve sağlıkla kalın:)









12 yorum:

  1. geçmiş olsun canım bol bol sıcak sıvı gıdalar iç ,sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siyahkuğu çok teşekkür ederim.Ihlamur falan içmeye çalışıyorum..Sevgiler:)

      Sil
  2. öncelikle çook geçmiş olsun,havalar hiç olmadığı kadar değişken ve soğuk,nane limonda için güçlendirir sizi..keçe çiçekler süper olmuş bayıldım gerçekten..bende girip bakayım o siteye:) ellerinize sağlık..Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Hobihuzur.Nane limonuda deneyeceğim..Site çok hoşuma gitti..Çiçeklerin şablonlarıda vermişler. Sevgiler:)

      Sil
  3. Çok tatlı olmuşlar gercekten canım bn yapamadm daha =) Ellerne sağlık....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlayda'cım çok teşekkür ederim.Sende en kısa sürede yaparsın umarım.Sevgiler:)

      Sil
  4. ama çok güzeller yaaa :)

    YanıtlaSil
  5. Önce çok çok geçmiş olsun. Dün çok soğuktu, resmen dondum bende. Lütfen dikkat et olurmu?

    Çiçeklerin formu, renkleri, ortasındaki inci öyle güzel olmuşki ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  6. Çok sağol Aslı'cım.Sende dikkat et:)

    YanıtlaSil
  7. Öncelikle acil şifalar diliyorum.
    Çiçekleriniz çok hoş olmuş, ortalarında ki inciler ve zarif dikişiniz çok güzel, tebrikler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çk teşekkür ederim sevgili Buket:)Bu zamana kadar keçe çalışmalarında kursta hocamız hep hazır kesilmiş keçe çiçeklerden kullandırdı..Bu çiçekleri görünce denemek istedim ve sonuçtan memnun kaldım..Tekrar teşekkürler.:)

      Sil

Yorumlarınız bizim için değerlidir:)