Sayfalar

27 Şubat 2015 Cuma

Keçe magnet / anahtarlık / bebek şekeri / doğum günü magneti / çubuk süs (kuzu)

Hayırlı Cumalar olsun herkese..Günler ,haftalar,aylar hatta seneler çok çabuk geçiyor,hızına yetişemiyorum.Eminimki sizlerde yetişemiyorsunuz..Yine bir hafta bitiyor..Umarım hepiniz için güzel ve bereketli bir hafta olmuştur..

Arkadaşlarıma kuzu anahtarlık yaptım..Daha önce Nisa için yaptığım Kuzulardan bacak kısımları farklı oldu bu kuzuların..



Böylede güzel oldular..Diğer keçe magnetlerime bakmak isterseniz Burda  ,Cuma'nın huzuru,duası,bereketi üzerinize olsun..Sevgiler:)

25 Şubat 2015 Çarşamba

Uğur böceği bebek şekeri (Yunus Emre)

Günaydınlar herkese,iyisinizdir inşAllah,sağlığınız,sıhhatiniz yerindedir umarım..

Yunus Emre için mavi büyük uğur böcekli bebek şekeri çalıştım..



Yunus Emre'ye sağlıkla,sevgiyle,ailesi ile birlikte uzun bir ömür dilerim..Diğer bebek şekerlerime bakmak isterseniz Burda

Bana 0 538 3691644 nolu telefondan,kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden yada sayfamın üst kısmında yer alan sipariş-İletişim kısmından ulaşabilirsiniz..

herkese sağlıklı,huzurlu,hayırlı ve bereketli bir gün dilerim sevgiler:)

23 Şubat 2015 Pazartesi

Keçe kaftan anahtarlık /doğum günü magneti / kına kesesi (Hasan Efe)

Yeni bir haftadan herkese günaydınlar..Haftasonunuz güzel geçmiştir umarım..

Yunus Emre'nın sünnet kınası için keçe kaftan anahtarlıklar hazırladım..Daha önce dolgusuz olarak TEMAD için hazırladığım kaftanları bu sefer dolgulu olarak Hasan  Efe için çoğaltma fırsatım oldu..




Hasan Efe'nin sünneti hayırlı olsun,Allah tüm sevdiklerine damatlığında göstersin..Diğer keçe magnetlerime bakmak isterseniz Burda

Bana 0 538 3691644 nolu telefondan , kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden ,yada sayfamın üst kısmında yer alan sipariş-İletişim bölümünden ulaşabilirsiniz..

Yeni haftanın herkes için hayırlı,sağlıklı,huzurlu,bereketli geçmesi dileğimle sevgiler:)

20 Şubat 2015 Cuma

Yıldız Asa sünnet şekeri (Yunus Emre)

Hayırlı Cumalar herkese..İyisinizdir inşAllah..Yine haftanın sonu,umarım hepiniz için güzel bir hafta olmuştur..

Yunus Emre için yıldız şeklinde asa sünnet şekeri çalıştım..15 tatilde sünneti olacaktı,muhtemelen olmuştur..



Yunus Emre'nin sünneti hayırlı olsun,sevenlerine Allah damatlığınıda görmeyi nasip etsin..Diğer sünnet şekerlerime bakmak isterseniz Burda

Cuma'nın duası,huzuru,bereketi üzerinize olsun sevgiler:)

18 Şubat 2015 Çarşamba

Keçe diş buğdayı magnet-çubuk süs (Ela)

Karlı bir Kocaeli sabahından günaydınlar..Yine her yer gelin gibi beyaza büründü..Gece bir ara kalktım ışığın altında o kadar güzel yağıyordu ki ..Karı bu şekilde yağarken ,elime çayımı kahvemi alıp izlemeyi seviyorum.Ama sadece izlemeyi:) Dışarısı bu arada çok soğuk,mevlam bu soğukta evsizlere,dışarıda çalışmak zorunda kalanlara yardım etsin...

Minik Ela'nın dişi çıkmış..Keçeden diş magnetleri çubuk süs olarak çalıştım...



Minik Ela'nın ilk dişi hayırlı olsun,sağlıklı bembeyaz dişleri olsun..Diğer keçe magnet-çubuk süslerime bakmak isterseniz Burda ve Burda

Bana 0 538 3691644 nolu telefondan ,kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden yada sayfamın üst kısmında yer alan Sipariş-İletişim kısmından ulaşabilirsiniz..

Hayırlı ve bereketli bir gün olması dileğimle sevgiler:)

16 Şubat 2015 Pazartesi

Keçe isme özel kapı süsü (Mert)

Haftanın ilk gününden herkese merhabalar, iyisinizdir İnşAllah..Haftasonu güzel ülkem Özgecan'ın , haince,hunharca öldürülmesi ile gündeme geldi.Çok acı ,tarifi imkansız bir acı evlat acısı..Öncelikle Anneciğine Mevlam Peygamber sabrından versin,genç kızımızında mekanını cennet eylesin,yaşadığı acılar kefareti olsun..

Mert için, isimli kapı süsünü arabalı ve futbol toplu olarak çalıştım..Mert Adana'da yaşadığı için arabaların plakasınıda 01 yaptık..


Sevgili Mert'in kapı süsünü güle güle kullanması dileğimle,diğer kapı süslerime bakmak isterseniz Burda

bana 0 538 3691644 nolu telefondan,kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden yada sayfamın üst kısmında yer alan Sipariş-İletişim kısmından ulaşabilirsiniz...

Yeni haftanın herke için hayırlı,sağlıklı,huzurlu ve bereketli geçmesi dileğimle sevgiler:..

13 Şubat 2015 Cuma

Lohusa terliği-lohusa taç takımı

Günaydınlar,hayırlı  cuma'lar herkese..Geldik bir haftanın daha sonuna,umarım geride bıraktığımız hafta herkesin hayatında güzel anacağı bir hafta olmuştur..

Lohusa terlik-taç takımı son günlerde çok moda ,gerçi bayadır bu akım var..Çeşit çeşit lohusa tacı-lohusa terliği modeli var..Bende bu modaya uymak istedim:) Hem erkek anneleri için,hem kız anneleri için birer takım yaptım...


Kız anneleri için olan takıma ilave olarak bebek saç bandı da hazırlanabilir..


Erkek anneleri için olan takıma ilave olarak bebek broşu da hazırlanabilir...


Dantel kurdela ile,inciler,kurdelalar,güller ve nazar boncuklarıyla güzel bir takım oldular,ya sizce?

Lohusa terlik-taç takımı olarak farklı süslemede,farklı renklerde de çalışılabilir..Diğer lohusa taçlarıma bakmak isterseniz Burda

Bana 0 538 3691644 nolu telefondan,kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden yada sayfamın üst kısmında yer alan Sipariş-İletişim kısmından ulaşabilirsiniz..

Cuma'nın duası,huzuru,bereketi üzerinize olsun sevgiler:)

11 Şubat 2015 Çarşamba

Keçe kız bebek şekeri - çubuk süs-doğum günü magneti (Nisa)

Herkese merhabalar,iyisinizdir inşAllah.Dışarıda buz gibi bir hava var,mevlam bu havada dışarda yaşayanlara yardım etsin..

Minik Nisa'nın 2.yaş günü için daha önce burda  anahtarlık yapmıştım,Nisa için birde 2 çeşit çubuk süs yaptım..

Daha önce Melike için fuşya renklisini çalıştığım kızlı çubuk süslerden Nisa için pembe olarak çalıştım..


İkinci olarak  dolgulu kız bebek çubuk süsler çalıştım..


Minik Nisa'nın 2.yaş doğum günü kutlar,ailesiyle birlikte sağlıklı,uzun bir ömür dilerim..Diğer keçe magnet ve çubuk süslerime bakmak isterseniz Burda ve Burda

Bana 0 538 3691644 nolu telefondan,kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden yada sayfamın üst kısmında yer alan sipariş-İletişim kısmından ulaşabilirsiniz.. Hayırlı akşamlar sevgiler:)



10 Şubat 2015 Salı

Keçe kuzu magnet-bebek şekeri-doğum günü magneti-anahtarlık (Nisa)

Karlı bir Kocaeli sabahından herkese günaydın..Dün canım annem Allah'ın izniyle Umre ibadetini tamamlayıp döndü..Çok güzel olduğunu,anlatılmaz yaşanması gerektiğini söyledi..Mevlam en kısa zamanda bizlere de mübarek topraklara gitmeyi ,Hz.Muhammed (s.a.v.) Peygamber Efendimizin kabrini ziyaret etmeyi nasip eder inşAllah..

Nisa'nın 2.yaş günü için 3 çeşit magnet modeli hazırladım..İlki keçe kuzular;


Keçe kuzuları anahtarlık olarak çalıştım...


Minik Nisa'ya ailesiyle birlikte nice güzel yaşlar dilerim..Diğer keçe magnetlerime bakmak isterseniz Burda

Bana 0 538 3691644 nolu telefondan,kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden yada sayfamın üst kısmında yer alan sipariş-İletişim kısmından ulaşabilirsiniz..Herkese hayırlı bereketli bir gün dilerim sevgiler:)

6 Şubat 2015 Cuma

Keçe isme özel safari kapı süsü (Poyraz Efe)

Hayırlı Cumalar  herkese..Geldik bir haftanın daha sonuna,umarım geçtiğimiz hafta hayatınızda güzel anılarla anacağınız bir şekilde geçmiştir..

Demet hanım'ın yeğenleri için yaptığım kapı süslerinin sonuna geldik.. Arda için Fenerbahçe'li kapı süsü ,Efe için Galatasaray'lı kapı süsü  yapmıştık..Şimdide Poyraz Efe için safari temalı kapı süsü yaptım..


 Demet hanım'ın taslak olarak gönderip yapmamı istediği safari temalı isme özel kapı süsü oldukça büyük bir kapı süsü oldu..Eni 76 cm yüksekliği 46 cm olmak üzere kapının enden tamamını kapladı,gösterişli bir kapı süsü oldu..

Demet hanım'ın bana gönderdiği taslak ;

Poyraz Efe'nin kapı süsünü güle güle kulanması dileğimle ,diğer kapı süslerime bakmak isterseniz Burda

Cuma'nın duası,bereketi,huzuru üzerinez olsun sevgiler:)

4 Şubat 2015 Çarşamba

Galatasaray taraftar kapı süsü (Efe)

İyi akşamlar herkese,iyisinizdir inşAllah..Ben çok şükür yorgunluk dışında iyiyim..15 Tatil benim için hayli yorucu geçiyor..Sağlık olsunda varsın yorucu geçsin,yorulmalarım tatlı yorgunluklar:)

Demet hanım'ın  yeğenleri için 3 adet kapı süsü siparişi verdiğini ,2 adedinin taraftar kapı süsleri,1 adedininde safari kapı süsü olduğunu bir önceki postumda belirtmiştim..İlk olarak Arda için  Fenerbahçeli kapı süsü yaptım,ikinci olarakta Efe için Galatasaray'lı çalıştım...Daha  önce Burda paylaştığım Aslanları kapı süsünde kullandım...


Efe'nin kapı süsünü güle güle kullanmasını diilerim..Diğer kapı süslerime bakmak isterseniz Burda

Bana 0 538 3691644 nolu telefondan,kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden yada sayfamın üst kısmında yer alan sipariş-İletişim kısmından ulaşabilirsiniz...

Yarınınız bugününüzden güzel geçsin,sevgiler:)

2 Şubat 2015 Pazartesi

Fenerbahçe taraftar kapı süsü (Arda)

İyi akşamlar herkese ,keyifler yerindedir inşAllah..
Demet hanım yeğenleri için 3 çeşit kapı süsü istedi..2 si taraftar kapı süsü, bir taneside safari kapı süsü..İlk olarak Demet hanım'ın yeğeni Arda için Fenerbahçe taraftar kapı süsü yaptım..


Arda'nın  kapı süsünü güle güle kullanmasını dilerim..Diğer kapı süslerime bakmak isterseniz Burda ve Burda

Bana 0 538 3691644 nolu telefondan,kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden yada sayfamın üst kısmında yer alan Sipariş-İletişim kısmından ulaşabilirsiniz..

Yeni haftanın herkes için hayırlı,huzurlu,sağlıklı ve bereketli geçmesi dileğimle sevgiler:)