Sayfalar

23 Ocak 2015 Cuma

Keçe Aslan magnet-bebek şekeri-doğum günü magneti-oyuncak

Günaydınlar,hayırlı cumalar .. iyisinizdir inşAllah..Ben şükür iyileştim ,öksürüğüm azda olsa azaldı tabi ara ara rahatsız etmiyor değil...Bugün 2014-2015 eğitim öğretim yılının ilk döneminin sonu,bugün okula giden çocuklarımız karne alıp 15 tatile giriyor..İnşAllah tüm öğrencilerin karneleri istediği gibidir.İstediği gibi olan öğrencileri tebrik ederim,istediği gibi olmayan öğrencilerde 2.dönem daha çok çalışarak ,mutlaka istedikleri gibi bir karneye sahip olacaklardır.
Tüm öğretmen,öğrenci ve velilere 15 tatilin hayırlı olmasını bol bol dinlenmelerini ve 2.döneme hazırlıklı olarak gelmelerini dilerim..İyi tatiller:)

Ormanların kralı Aslan'ı keçeden hepimiz çalıştık.bende ara ara çeşitli objelerde kullanmak için çalıştım..Ama büyük olarak ilk defa çalıştım..Tabi baba Aslan'ın yanında yavrularıda olacak,akrabalarıda olacak...Baba aslanın boyutları yaklaşık 30x25 cm ebatlarında..Yavru aslanların boyutları ise 10 cm civarında..Çocuklarınıza oyuncak olarakta,odalarında dekor süslemesi olarakta kullanabilirsiniz...





Minik aslanları bebek şekeri doğum günü magneti olarak,büyük aslanı oyuncak,çocuklarınızın odalarında dekor süsü yada perde süsü olarak yaptırabilirsiniz...

Diğer keçe magnetlerime bakmak isterseniz Burda
 Bana 0 538 3691644 nolu telefondan,kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden yada sayfamın üst kısmında yer alan Sipariş-iletişim kısmından ulaşabilirsiniz ..Güzel ve bereketli bir gün geçirmeniz dileğimle hayırlı cumalar:)

6 yorum:

  1. Ellerinize emeklerinize sağlık ne de güzel olmuşlar

    YanıtlaSil
  2. Vaoov bayıldım.oyuncak olarak da çok başarılı. Bravo bağnucum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bencede oyuncak olarak çok güzel olur .çok teşekkürler sevgiler canım:)

      Sil
  3. aslanların fiyatlarını öğrenebilirmiyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar Oturan küçük aslanlar adet fiyatı 5 tl dir,ortadaki küçük aslan 4 tl dir,en büyük oturan aslan ise 30 tl dir..

      Sil

Yorumlarınız bizim için değerlidir:)