Sayfalar

10 Kasım 2014 Pazartesi

Keçe çiçek topu

Yeni bir haftadan herkese merhabalar.Bugün 10 Kasım Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Atatürk'ün hayata gözlerini yumduğu tarihin 76.yıldönümü..Ata'mızı saygı ve özlemle anıyoruz...Nurlar içinde yatsın..

Ne zamandır denemek istediğim ,fakat bir türlü fırsat bulamadığım keçe çiçek toplarından nihayet bende denedim..3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun diyerekten kırmızı ağırlı yaptığım keçe çiçek topunu ben çok beğendim,inşAllah sizlerde beğenirsiniz.:)


Keçe çiçek toplarını  ,deforme olmasın diye kalın keçeden çalıştım.Her renk keçe ile yapılabilen çiçek toplarını,öğretmenler gününde,doğum günlerinde,hastane ziyaretlerinde,doğum hediyesi olarak götürebileceğiniz gibi ,evinizin dekorasyonunda  kullanabilirsiniz..

Yeni haftanın herkes için hayırlı,huzurlu,mutlu,sağlıklı ve bereketli geçmesi dileğimle sevgiler:)

6 yorum:

  1. Çok güzel görünüyor ellerine sağlık Bağnu'cum.... bende lateks güllerden ve keçe güllerden iki tane yaptım bir zamanlar inşallah birgün saksıya yerleştirip sabitlersem yayınlarım....

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim Öznur'cum,lateks güllerden de yapmak istiyorum bakalım ne zamana kısmet olur..Senin çiçek toplarınıda bekiloyrum sevgiler:)

    YanıtlaSil
  3. yane kırmızı olsun beş fazla olsun harbiden.çok şık!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bencede kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun:) Teşekkürler sevgiler canım:)

      Sil
  4. Cok guzel olmus cok begeniyorum bu gul buketlerini mavi tonlarinda da cok yakisiyor bnce eline saglik cnm sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bencede mavi tonları güzel yakışır ,teşekkürler sevgiler canım:)

      Sil

Yorumlarınız bizim için değerlidir:)