Sayfalar

23 Ekim 2014 Perşembe

Yelkenli kapı süsü-(Aysel)

Günaydınlar herkese,iyisinizdir inşAllah..Dün gece biraz sallandık..Merkez üssü Sakarya-Geyve olan ,akşam saat 20:11 gibi ,4.5 şiddetinde deprem oldu..1999 depremini bizzat yaşamış,enkazdan çıkmıştık..Depremden sonra taşındığımız ve halan oturmakta olan evim 2 katlı,bahçe içinde ve tepelik bir yerde..Ara ara olan hafif sallanmaları yan binalarda oturan komşularım duyarlardı,biz duymazdık..Uzun zamandır ilk defa hissettiğim bir deprem oldu dün akşamki deprem ve deprem gerçeğini bize bir kere daha hatırlattı..Mevlam  daha büyük depremlerden,afetlerden korusun inşAllah..

Dünyaya gelmesi sabırsızlıkla beklenen minik bir paşa için ilk defa yelkenli kapı süsü çalıştım..Nette bir çok modeli olan bu kapı süsünü çalışmak çok hoşamu gitti..İlk defa  yapacağım bir ürünü çalışmak çok heyecanlandırır beni,sonucu merak edersiniz,  güzel olup olmayacakmı diye bitirene kadar heyecanlanırsınız..Sizde de öyle oluyor mu ?
Yelkenli kapı süsünü minik paşanın annesi Aysel hanımla biz çok beğendik ,sizlerinde beğenmesi dileğimle:)


Diğer kapı süslerime bakmak isterseniz burda ve burda
Bana 0 538 3691644 nolu telefondan,kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden yada sayfamın üst kısmında bulunan Sipariş-İletişim kısmından ulaşabilirsiniz.

Hayırlı ve bereketli bir gün geçirmeniz dileğimle sevgiler:)

8 yorum:

  1. Tekrar geçmiş olsun ,Allah bir daha göstermesin canım. Kapı süsünü çok beğendim emeğine sağlık sahibi güle güle kullansın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim nuray'cım,Amin inşAllah bir daha yaşatmaz mevlam..kapı süsünü bende çok beğenerek çalıştım,sevgiler:)

      Sil
  2. Bağnu'cum çok çok geçmiş olsun Rabbim aynı şeyleri bir daha hiç kimseye yaşatmasın inşallah... kapı süsü çok ama çok güzel olmuş ellerine sağlık, minik paşa da dünyaya sağlıkla gelir severek kullanırlar inşallah:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin Öznur'cum,mevlam bir daha yaşatmasın,beğendiğine memnun oldum,teşekkürler sevgiler:)

      Sil
  3. Canım çok geçmiş olsun. Allah yaşatmasın.. Yaptıklarında çok güzel olmuş ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  4. bağnucum tabiki biz hissetmedik ama duyunca çok tedirgin olduk.Rabbim korusun hepimizi.
    yelkenli modeli cıvıl cıvıl mutlu bir kapı süsü olmuş.çok beğendim inanki.ellerin dert görmesin.
    çok geçmiş olsun canım.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız bizim için değerlidir:)