Sayfalar

29 Mart 2013 Cuma

Sünnet takı yastığı- Alper

Günaydınlar herkese..Nasılsınız,iyisinizdir inşallah? Benim açımdan yoğun ve yorucu bir haftayı geride bıraktım.Gündüzleri dışarda,geceleri sipariş yapmakla haftayı bitirdim..

Duygu hanım'ın oğlu Alper'in sünnet hazırlıklarını yapmaya devam ediyorum.malzemelerinin bir kısmını  Burda  paylaşmıştım..Daha önce Alper için kapı süsü ve sünnet sepeti yapmıştım..Sünnet kına tepsimiz yapım aşamasında ama ondan önce altın takı yastığını bitirdim..Alper'in sünnet konseptinde renklerimiz lacivert ve beyaz.Onun için yaptığım herşeyi lacivert beyaz tonlarında yapıyorum..Takı yastığınıda bu renklerle yaptım..Bu renk uyumu çok hoşuma gitti.Beyaz ve lacirt uyumu harika..
Çok beğenerek çalıştığım Alper'in sünnet takı yastığı.Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle hayırlı ve bereketli Cumalar..Sevgiler:)


Diğer takı yastıklarımı görmek isterseniz burda

27 Mart 2013 Çarşamba

Keçe peçetelik-Ebru

Soğuk bir Kocaeli sabahından günaydınlar olsun..Ne güzeldi havalar,tam kıvamında ne çok soğuk ne sıcak..Yine soğudu,bahar gelsin artık..Gerçi artık baharı görmeden direk yaza geçiyoruz ama ben şahsım adına sıcak havaları sevdiğimden hep sıcak olsun isterim:)

Bugün sizlere değişik model keçe peçeteliğimle geldim..Kız kardeşim Ebru ,ilk defa ev ziyaretine gidecekleri eşinin iş arkadaşına giderken,hanımına ufak bir hediye götürmek için benden keçe peçetelik yapmamı istedi.Bende isteyen kızkardeşim olduğu için ne zamandır denemek istediğim modeli denemiş oldum.Peçeteliği krem yeşil tonlarında çalıştım,renkli çiçeklerlede hareketlendirdim.Değişiklik ise uç kısımlarında.Şekilli çizip kestim.Bence hoş oldu,hediye gittiği evdede beğenilmiş..Benim için önemli olanda buydu..
Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle sevgiler:)




26 Mart 2013 Salı

Ben bugün!

Merhabalar blog dostlarım.Nasılsınız ,iyisinizdir inşallah?Benim  bugün desenli keçelerden sipariş ettiğim cupcakeli  keçem geldi.Denemek için 1 adet sipariş etmiştim ,çok beğendim.Bakalım ben  cupcake desenli keçemle neler yapıcam.?.Nasıl olucaklarını bende çok merak ediyorum.. Herkese mutlu günler:) İşte cupcake desenli keçem...


25 Mart 2013 Pazartesi

Sünnet şekeri sepeti-Alper

Günaydınlar blog dostlarım.Yeni bir hafta yeni umutlar getirmesi dileğiyle Alper için yaptıım sünnet şekeri sepetini getirdim size..Daha önce malzemeleriyle ilgili burda ufak bir kare paylaşmıştım..Alper için burda sünnet kapı süsü yapmıştım.Şimdi ise annesinin  kınada kına keselerini,sünnetinde sünnet şekerlerini koyması için sünnet şekeri sepeti yaptım..Beyaz saten üzerine lacivert kurdela,lacivert inci ve nazar boncuklarıyla süslediğim sünnet şekeri sepeti benim çok hoşuma gitti.İlk defa bu renk çalıştım.Bence çok şık oldu..Ya sizce? Mutlu haftalar olsun efendim..





Diğer sepetlerimi görmek isterseni Burda

24 Mart 2013 Pazar

Yine keçe taçlar:)

Güneşli bir pazar gününden merhaba.Bugün YGS sınavına girmiş olan tüm öğrencilerimiz inşallah istedikleri puanları alırlar.Sınav onlar için hayırlı geçmiştir umarım.
Evet yine keçe taç.Stand için yaptığım keçe taçlarında sonu böylelikle..Önceki postlarımda da belirttiğim gibi keçe taçlar özellikle kız çocuklarının çok beğendiği ürünlerimden oldular.Kısa sürede de tükendiler..Bu sene anneler gününe özel ikinci bir stand açmayı daha düşünüyordum ama yoğunluğumdan dolayı stand için ürün çıkaramayacağım için bu sene vazgeçip Allah nasip ederse seneye düşünüyorum..

Evet son part keçe taçlarımız.Herkese mutlu pazarlar olsun:)


 Şimdi farkediyorumda ben niye taçları yan çekmemişim acaba,modelleri daha net anlaşılırdı.Acemi işi oldular:) Diğer  taçlarıma bakmak isterseniz burda

22 Mart 2013 Cuma

Gülihan'dan Mim :)

Merhabalar dostlar..Sevgili Gülihan beni mimlemiş:) Bende hemen cevaplıyorum efendim..


1-En nefret ettiğiniz insan tipi
Kendini olduğundan farklı gösteren , hayatta hiç bir amacı olmayan ve yalan söyleyen insan tipini hiç sevmem...

2-Evde en çok hangi eşyanı kaybedersin ?

Evde eşya kaybetmem genelde.Ben elimdeki eşyayı nereye koyacağımı şaşırırım.Çok olmuştur elimde yastık buzdolabını açtığım,elimde tepsi yatak odasına gittiğim..En son dün elektrik süpürgesini yerine kaldıracağım,banyoya girdim ve banyoda düşündüm ben ne yapacaktım.Elimde de elektrik süpürgesi var:)

3-Sakız çiğneyen insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz.

Sakız çiğnemeyi severim ama evde  çiğnerim.Sokakta arsız bir şekilde sakız çiğneyen insanları özellikle kadınları hiç sevmem..

4-En sevdiğiniz çiçek.
Şu çiçeği çok seviyorum diye ayırmam.Hepsini genel anlamda severim..


5-Burcunuz nedir ?

Aslan ve çevremdeki insanlar burcumun özelliklerini taşıdığımı söylerler..Ben pek farkında değilim ama:)


6- Kız ve erkek çocuklarınız olsa adlarını ne koyardınız ?
Kızımın ismi Miraç (Ben Yaren istemiştim) babamız Miraç istedi ..
Oğlumun ismi Ahmet Utku ben istedim..


7-Komşunuzun çocuğu size oturmaya geldi, suratınıza tükürdü ne yapardınız?

Bana göre bir çocuk ailesinin aynasıdır.Bunu yapan bebek çağında bir çocuksa severim amma aklı başında bir çocuksa ,çocuk bile olsa tepki gösteririm(yarabbi şükür demem)büyüklerine karşı nasıl davranması gerektiğini  öğrenecek.Bu konuda biraz gaddarımdır. Ve ailesinin ona terbiye vermediğini düşünürüm.


8-Arabayı siz kullanıyorsunuz, yaşlı bayanın birinin üzerine çamur sıçrattınız ve hareket yaparak arabanızı durdurdu. Onu istediğiniz yere bırakmanız gerektiğini söyledi ne yapardınız ?

Ah bir kullansam teyzeyi başımın üstünde taşırım:)


9-Hayatta en korktuğunuz şey

Dünyada en çok kortuğum şey sevdiklerimin acısını görmek.(Mevlam göstermesin)
Manevi anlamda ise Rabbimin huzuruna hazırlıksız çıkmak..


10-Bilgisayarınız çöktü ve bilgisayar ortamındaki tüm resimleriniz yok oldu. Hiçbir yerde kopyaları da yok. Ne yaparsınız ?


Mümkün olduğunca bilgisayardaki bütün fotoğrafları eşim sağolsun kopyalar.

11-Yalnız yaşamak hakkında ne düşünüyorsunuz ? Sizi mutlu mu eder mutsuz mu ?

Sakinliği,kendimi dinlemeyi severim ama bu sürekli böyle istiyorum anlamına gelmez.Hayatın  yanlız tadı çıkmaz ,mutsuz olurum..

Sevgili Gülihan'a çok teşekkür ederim..Bende bu mimi klasik olucak ama cevaplamak isteyen tüm blog dostlarıma gönderiyorum...Mutlu haftasonları:)




Keçe çubuk süs-İzem

Yağmurlu bir günden herkese günaydın.Keyfiniz,sağlığınız yerindedir inşallah? Bugün sizlere İzem'in 2 Nisanda yapılacak , 6.yaş doğum günü için yaptığım keçe çubuk süsleri getirdim..Daha önce Burda malzemeleriyle ilgili bir kare paylaşmıştım.İzem'in annesi Burda ve burda dolgulu modelini çalıştığım kuzulardan dolgusuz olarak istedi.İlave olarakta dolgusuz araba çubuk süs istedi.İzem'in doğum gününe gelen kız arkadaşlarına kuzu,erkek arkadaşlarına araba çubuk süslerden hediye edilecekmiş.Minik bir kuzuyu sevindirdiğim için ne mutlu bana:)Doğum günün kutlu olsun İzem Nice yaşlara:)




Arkalarının temiz gözükmesi için,bir kat daha keçe yapıştırdım.






Diğer çubuk süslerime bakmak isterseniz Burda

Hertürlü soru ve siparişleriniz için kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.

Tüm blog dostlarıma Hayırlı,Bereketli Cumalar dilerim.Bevgiler:)

20 Mart 2013 Çarşamba

Keçe kapı süsü-Çiftlik

İyi akşamlar blog dostlarım.Nasılsınız,iyisinizdir inşallah?Ben bugün çok yoğun olduğum için sabah evden çıkmadan önce bilgisayar başına oturabildim,birde şimdi oturabiliyorum.Sabahta acelem olduğu için post yayınlayamadım..Hazırladığım yayın bu saate kaldı.
Adını çiftlik koyduğum,.stand için yaptığım kapı süslerimden birini getirdim sizlere.Geçmiş zaman ismini hatırlamadığım bir cimcimenin adını yazdım stand da ve o hengamede fotoğrafını çekmeyi unuttum..Hayvan figürleri değişebilir,istenilen figür kullanılabilir..Ben çok beğenerek çalıştım,sizlerinde beğenmeniz dileğiyle Sevgiler:)


19 Mart 2013 Salı

Bloglovin deyim:)



Merhabalar,son zamanlarda Temmuz ayında bloglarımızdaki izleme kısmının kalkacağı ile ilgili söylentiler var..Ve buna alternatif  Bloglovin i önerenler var.Benim neyim eksik diyerekten bende efendim artık bloglovindeyim 

Beklerim efendim:)

Ben bugün!

Merhabalar dostlar.Keyfiniz  yerindedir inşallah...Ben bugün keçelerimle başbaşayım.Bakalım bu güzel renklerden ne ciciler ortaya çıkacak..Bende bitmiş hallerini merakla bekliyorum..Güzel bir gün dileğimle sevgiler:)



18 Mart 2013 Pazartesi

Hediyelerim geldi!

 İyi akşamlar blog dostlarım.Nasılsınız,ben haftasonundan beri çok keyifliyim..Çok güzel hediyeler aldım..Bir çoğunuz biliyorsunuz O Bir Anne blogunun sevgili sahibesi Müge Hobi etkinliği adı altında çok güzel bir etkinlik düzenlemişti..Bu güzel etkinlikte ben Furkan Mertle Hayat blogunun sahibesi Hülya ile eşleşmiştim..Geçen hafta ben Hediyelerimi  gönderdim..Bugünde benim hediyelerim geldi.. Sevgili Hülya ya bu güzel  hediyeleri için çok teşekkür ederim.Çok beğendim ,kumaş zaten çok güzel,rengi deseni..Bu güzel kumaştan runner ve çok şık bir peçeteliğim oldu..Kolyem ise ayrı güzel..Bu güzel etkinliği düzenleyip güzel insanlarla tanışmamıza vesile olduğu için Sevgili Müge'ye ve güzel hediyelerim için sevgili Hülya ya çok teşekkür ederim..İşte hediyelerim:)


Sünnet kapı süsü-Alper

Günaydınlar sevgili dostlar..Nasılsınız,iyisinizdir inşallah? Güneşli bir sabahtanherkese merhaba..

Daha önce burda malzemeleriyle ilgili bir kare paylaştığım Duygu hanım'ın oğlu Alper'in sünneti için hazırlıklara başladığımızı bildirmiştim..İlk önce kapı süsünü yaptım,burda oğlumun sünneti için yaptığım kapı süsünden istedi Duygu hanım..Sünnet biblosu yerine denizci biblosu düşündük..Böylede şık ve güzel oldu.Sünnet temamız beyaz ve lacivert olduğu için yaptığım süslerin hepsi bu renk kombinasyonunda olacak..Beyaz ve lacivertin asil uyumu çok hoşuma gitti..
Evet Alper'in sünneti için yaptığım kapı süsü..Mutlu ve bereketli bir hafta geçirmeniz dileğiyle Sevgiler:)


Sünnet kapı süsü olarak tasarladık ama bebek kapı süsü olarakta düşünülebilir..Diğer kapı süslerim için buraya bakabilirsiniz..Sipariş ve sorularınız için kardeslernikahsekeri@hotmail.com'dan bana ulaşabilirsiniz...

16 Mart 2013 Cumartesi

Gisi Tasarımdan hediyelerim geldi:)

İyi geceler dostlar.Uyuyanınız yada hala benim gibi uyanık olanınız varmı?Çoğunlukla gece çalıştığım için bu saatlerde uyanık oluyorum..Neyse efendim hediyelerim geldiSevgili . Gisi  İstanbul desenli runner ve peçete halkaları için Hediye çekilişi düzenlemişti..Çekilişte şanslı kişi ben oldum . Sevgili Gisi dün hediyelerimi kargoya verdi ve bugün kargom elime ulaştı.Hediye çekilişini gördüğümde hemen katıldım zira hediyeleri özellikle runneri çok beğenmiştim.Canlı kanlı elimde görünce daha çok beğendim.Hediyelerim çok güzel..Güzel günlerde kullanıcam ve kullandıkça Sevgili GİSİ yi hatırlayacağım.Ellerine kollarına sağlık arkadaşım,çok teşekkür ederim:)
Herkese şimdiden mutlu Pazarlar ,Sevgiler :)
İşte hediyelerim:)



Keçe Peçetelik-Hobi Etkinliği

Mutlu hafta sonları herkese.Bu haftasonuna Mart kapıdan baktırır sözüne uygun olarak başladık.Yağmurlu ve soğuk bir sabaha uyandık..Alışmıştık güzel giden havalara:)
Geçen haftalarda O bir Anne blogunun sahibesi sevgili Müge çok güzel bir etkinlik düzenlemişti adı Hobi etkinliği .Bu güzel etkinlikte furkan mertle hayat blogunun sahibesiyle eşleşmiştim..Hediyelerimi hazırlayıp sahibine ulaştırdım.Furkan Mert'in annesi hediyelerimi çok beğendiğini bildirdi.Büyük zevk alarak hazırladığım hediyelerimin gittiği yerlerde beğenilmesi çok hoşuma gitti.
Furkan Mert ve annesinin hediyelerini güle güle kullanması dileğiyle keyifli haftasonları sevgiler:)






15 Mart 2013 Cuma

Keçe Bereket Filleri-Sema

Günaydınlar blog dostlarım.Bu sıralar aşağı yukarı her gün post giriyorum.Siparişlerim çoğaldıkça ,sizlerle paylaşacağım ürünlerde birikti.Hepsini teker teker paylaşayım,yenilerine arşivimde yer açayım.Umarım her gün post giriyorum diye sıkılmıyorsunuzdur?..Daha önce burda keçe bereket kuşlarını paylaşmıştım.Bu seferde Sema hanım için bereket filleri yaptım.Bereket fillerinin bir sürü modellerini nette görmek mümkün.Keçeden,deriden,polardan bu liste uzar gider..Ben keçeden çalıştım,çokta hoşuma gitti.Sahibide çok beğendi. Her ne kadar bu tip batıl inançlara inanmasamda,gittiği eve bereket getirmesi dileğiyle keçe bereket fillerim:)Hayırlı ve bereketli Cumalar ve mutlu haftasonları.Sevgiler:)

Diğer keçe kapı-duvar süslerime bakmak isterseniz Burda  Keçe çalışmalarım ise burda

Her türlü soru ve siparişleriniz için kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.

14 Mart 2013 Perşembe

Keçe Taçlar

Günaydınlar dostlar.İzmit'ten selamlar sevgiler hepinize.Stand için yaptıklarıma sıra geldi.Stand için çok fazla ürün yapmadığımı düşünüyordum ama paylaşa paylaşa bitiremedim:).Daha arşivimde standa yaptığım ,paylaşmayı bekleyen ürünler varan.Bu ürünlerden biride keçe taçlar.Daha önce burda mikcey-mini mauseli olanları veBurda lohusa taçlarını paylaşmıştım.Bu seferki keçe taçlarımız ise çiçekli.Kız çocuklarının çok hoşuna giden ürünlerden oldular.Sınırlı sayıda yaptığım içinde hemen tükendiler.
Evet yeni keçe taçlarım beğenmeniz dileğiyle herkese sevgiler:)


Ve teknolojinin ilerlemesiyle evimizde de kullandığımız 3D teknolojisi bakın nasıl bir tehlike oluşturuyormuş.Ayrıntıları öğrenmek için TIK TIK

13 Mart 2013 Çarşamba

Deri Runner-Fulya

Günaydınlar blog dostlarım.Nasılsınız,iyisinizdir inşallah?Ben iyiyim çok şükür.sizlerinde iyi olmanızı canı gönülden isterim..
Bugün sizlere Fulya hanım için yaptığım Deri Runner takımını  getirdim.Daha önce malzemeleriyle ilgili Burda ufak bir kare paylaşmıştım.Bu seferki runnerı Fulya hanım'ın isteği üzerine  lale desenli çalıştım.Ortaya farklı  ve çok şık bir model çıktı.Şimdi Fulya hanımın salonunu süslüyor.Fulya hanım'ında çok beğendiği lale desenli deri runner..Güzel bir gün dileğiyle sevgiler:)

Yine fotoğraf çekmekte sorun yaşadım.Pek istediğim gibi olmadı fotoğraflar..:(







Diğer deri runner takımını görmek isterseniz burda
 Sipariş vermek isterseniz kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.


11 Mart 2013 Pazartesi

Keçe kaftan-sünnet biblo-lavanta kesesi

Günaydınlar ,mutlu haftalar olsun hepinize.Nasılsınız,inşallah iyisinizdir? Başlık biraz karışık oldu kusura bakmayın.)nedenini şimdi açıklayacağım..
Biliyorsunuz Haziranda oğlumun sünnet cemiyeti var.Sünnet şekeri olarak daha ne dağıtacağıma karar vermedim.Araştırmadayım,nasipse İstanbul yolları gözüküyor gibi.Gidip malzemeleri yerinde göreyim istiyorum.Elbet o zaman fikrim gelir.Sünnet şekerinden önce kına gecesinde gelen misafirlere ne dağıtsam diye ne zamandır düşünüyorum.Bir kaç deneme yaptım ve sizlerin fikirlerinizi alayım istedim.Yani fikirlerinize ihtiyacım var.Bana yardımcı olurmusunuz?

İlk önce nette bir çok modeli,süslemesi,tasarımı olan keçe kaftan yaptım.İçleri lavanta ve elyaf dolgulu.Magnet olarak,anahtarlık olarak,lavanta kesesi olarak kullanılabilir.Tabi kaftanın süslemesinde farklılıklar olabilir.En sadesinden süsledim.


Gelinlerimizide unutmadım.Bir tanede en kırmızısından yaptım:) kırmızı kaftanın süslemeside değişik olabilir.

Ve ikisi bir arada..


Keçeden içi lavanta ve elyaf dolgulu,pelerinle sünnet biblo yaptım.Yine anahtarlık olarak,magnet olarak,lavanta kesesi olarak düşünülebilir..


Ve yine nette birçok modeline rastladığımız,son dönemlerde çok revaçta olan lavanta keselerinden benim neyim eksik diyerekten kumaş ve keçe olmak üzere iki çeşit çalıştım.Kumaşın ve keçenin renginde değişiklik olabilir.Keselere bağlanan kurdelanın üstüne sünnet çocuğu iliştirdim.Böylelikle kurdela gözükmemiş oldu ve farklı ve bence güzel bir görüntü oldu..Bu şekilde bebek mevlitlerinde de yapılabilir.Sünnet çocuğu yerine bebek,çeşitli hayvan figürleri yada farklı şeyler düşünülebilir.Onlar içinde aklımda olanlar var.Fırsat bulup yaptıkça paylaşacağım.

Evet sizce hangisini sünnet kınasında dağıtayım.Aklıma başka fikirlerde gelirse yapıp sizinle paylaşıcağım.Sizinde farklı fikirleriniz varsa her zaman açığım..Fikirlerinizi bekliyorum..Herkese mutlu ve güneşli bir hafta dileğiyle sevgiler:)

10 Mart 2013 Pazar

Çekiliş var!!

İyi geceler blog dostları.Pazar gecenize bir çekiliş haberi ile geldim. vişne tadında blogunun sevgili sahibesi çok güzel bir çekiliş düzenliyor.Çekiliş hediyeleri İtalya'dan gelmiş.ben katıldım,sizlerde katılmak isterseniz TIK TIK


Son gün 2 Nisan...

Yeni anneler,anne adayları bu haber sizin için..Tıklayın

9 Mart 2013 Cumartesi

Ben Bugün!

İyi akşamlar efendim.Ben bugün Duygu hanım'ın minik oğlu Alper'in sünnet hazırlıkları için malzemelerimi aldım.Minik Alper için sünnet kınasında kullanılmak üzere,kına sepeti,kına tepsisi,kına hediyeliği.sünnet düğünü için altın yastığı,kapı süsü,iğnedanlık,araba konvoy süsü,sünnet şekeri v.s tam bir set yapıcam.Hepsini yaptıkça sırasıyla paylaşacağım.Hepinize mutlu Pazarlar.Hadi bana kolay gelsin:)


8 Mart 2013 Cuma

Keçe magnetler-Melek

Güzel güneşli bir sabahtan tüm takipçilerime blog dostlarıma günaydınlar.Nasılsınız,iyisinizdir inşallah?Bugün 8 Mart dünya kadınlar günü.Aslında ben bu tür olayların tek bir gün ile bağdaştırılmasını pek sevmem.Bana göre her gün benim günüm,her gün sevgililer günü,her gün yeni yıl...bu liste böyle uzayıp gider.Sağlıklı bir şekilde ,sevdiklerimi yanımda yeni bir güne uyanıyorsam.benim için tüm günler özel ve güzeldir.Amma velakin bu günüde kutlamadan geçmek istemiyorum.Tüm hemcinslerimin,bizim günümüz kutlu olsun efendim:)

Sevgili Melek hanım için keçe magnetler hazırladım.Buzdolabında bu tür süslü şeyleri sevdiğini söyledi ve bendende magnet istedi..Daha önce çubuk süs olarak burda ,burda paylaştığım kuzu,palyaço ve çiçek çocuğu magnet olarak çalıştık.Birde burda paylaştığım keçe kalplerden kedisinin ve eşinin baş harflerinin bulunduğu bir kalp istedi.Magnetler,anahtarlık olarak,bebek şekeri olarak,doğum günü hediyesi olarak,kalpli magnet kına,nişan,söz,hatta nikah şekeri olarakta düşünülebilir.Melek Hanımın güle güle kullanması dileğiyle herkese mutlu bir haftasonu,hayırlı bereketli Cuma'lar dilerim.Sevgiler:)




Diğer keçe magnetlerimi görmek isterseniz Burda ,keçe çalışmalarım ise Burda


Ve kadınlar gününde bizden kadınlardan bir haber..Ayrıntılar için Tıklayın

6 Mart 2013 Çarşamba

Keçe bereket kuşları_Aysel

Güneşli bir Çarşamba'dan herkese merhabalar.Nasılsınız,sağlığınız sıhhatiniz,keyfiniz yerindedir inşallah?Biz çok şükür iyileşmeye başladık.Oğlum bugün daha iyi ve okula gitti.Bende normal düzenime döndüm bugün.Oğlum için geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese çok teşekkürler:)

Bu seferde sevgili Aysel hanım için bereket kuşları yaptım.Yine ilk defa çalıştığım bir ürün oldu.Ve yine her işimde olduğu gibi çok hoşuma giderek çalıştım.Aysel hanım kuşlarını güle güle kullansın.Bereket kuşlarının Aysel hanımın ve sizlerin evinize bereket getirmesi dileğiyle herkese sevgiler:)



Diğer Keçe çalışmalarıma bakmak isterseniz Burda ,keçe kapı süslerim ise Burda


Ve sağlığımız için bir haber;En çok kullanılan grip ilacı ki bende çok sık kulanırım ''Theraflu Forte Tablet'' 
toplatılıyormuş.Ayrıntılar Burda

4 Mart 2013 Pazartesi

Keçe kırmızı peçetelik-Saadet

Günaydınlar blog dostları.Nasılsınız,iyisinizdir inşallah?Ben iyiyim şükür,oğlum azıcık rahatsız.:( Boğazları şişti.Bugün okula gitmedi.Evde birlikteyiz.
Yeni bir hafta yeni umutlarıda beraberinde getirsin diyerek Saadet hanım için yaptığım keçe kırmızı peçetelikle karşınızdayım bugün:)
Süslemesi ,rengiyle tamamen bana bırakılan peçetelikti.Bende şöyle canlı canlı olsun diye kırmızı yaptım.Sahibi çok beğendi,bende her zaman olduğu gibi zevkle çalıştım.Saadet hanımın güle güle kullanması dileğiyle Kırmızı keçe peçeteliğimiz.Herkese mutlu haftalar,bol bereketli günler dilerim .Sevgiler:)




Diğer keçe peçeteliklerime bakmak isterseniz Burda

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında yarı finale kalan yarışmacı İstiklal Caddesinde ortaya çıkmış,hemde alkollü!.Acun bu işe ne diyecek bakalım.Ayrıntıları okumak için Tıklayın


2 Mart 2013 Cumartesi

Keçe kalp çerçeve-ince

İyi akşamlar dostlar.2 haftadır gün aşırı misafir ağırlıyorum.Bu gün haberli gelen son misafirlerimide Allahımın izniyle,yüzümün akıyla ağırladım.Tüm misafirlerim hoş gelmişler sefa gelmişler.Misafirliğe gitmeyide misafir ağırlamayıda çok sevdiğim için hepsini yine beklediğimi söyleyerek uğurladım.Mevlam aranan sorulanlardan eylesin hepimizi..

Numune olarak,deneme ,yeni model olarak keçe kalpli çerçeve yapmıştım.Bu çerçevelerim daha önce burda,
burda ve burda paylaştığım keçe kalpli çerçeve magnetlerimden farklı olarak ince ve daha küçük oldular.Bilerek bu şekilde çalıştım. .Benim hoşuma gitti,bakalım sizin hoşunuza gidecek mi?
Herkese mutlu pazarlar sevgiler:)


Kına gecenizde,nikahınızda,nişanınızda,sözünüzde,özel günlerinizde farklı bir hediye alternatifi olarak düşünülebilir.Sipariş ve bilgi için kardeslernikahsekeri@hotmail.com

Diğer çerçeve magnetlerim Burda ,Keçe ürünlerim ise Burda

1 Mart 2013 Cuma

Keçe taç- Mickey -Mini Mouse

Günaydınlar blog dostları.Geldik yine bir haftanın sonuna.Yeni bir ayın başına.Mart baharın ilk ayı ama eskiler "Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır " diye boşuna dememişlerdir.Şubat ayında bahardan kalma günler yaşadık ,inşallah mart'ta öyle olur diyecem ama kışta kışlığını yapmak ister.Kış kışlığını yapsın ama kazma kürekte yaktırmasın:)
Şubat ayı benim için çok yoğun geçti.Oğlumu sünnet ettirdim,gelen siparişlere yetişmeye çalıştım,bol miktarda misafir ağırladım.Kısacası Şubat ayı benim için hem yoğun hemde güzel geçti.
Neyse efendim bugün keçe taçlarımdan iki modelle geldim.Nette birçok modellerini görmüşüzdür.Stand  için yapmıştım.Geçmiş zaman, isimlerini hatırlamadığım iki kardeş aldılar.Güle güle kullanmaları dileğiyle Mickey- Mini Mouse keçe taçlarım:) Hepinize hayırlı,bereketli  Cumalar..



Diğer taçlarım  Burda

Ve son olarak Titanic II geliyormuş.İnşallah bu sefer batmaz diyerekten ayrıntılar için Tıklayın