Sayfalar

29 Kasım 2013 Cuma

Bereket Filleri-Koray&Berkay

Günaydınlar,hayırlı cumalar herkese..Yine günlerden Cuma ve yine bir haftanın sonu..Klasik her cuma söylediğim gibi bu cumada tekrarlıyacağım dileğimi..Umarım geçtiğimiz hafta  güzel geçmiştir,yaşamınızda güzel anılar olarak yerini almıştır:)

Geçtiğimiz hafta öğretmenler günüydü..Öğrtemenlerimize çeşitli hediyeler verdik onların gönüllerini almaya çalıştık.Daha önce burda bir kare paylaştığım bereket fillerinide Koray ve Berkay kardeşler  tarafından öğretmenlerine hediye olarak yaptım.Bereket fillerimin  Koray ve Berkay'ın öğretmenlerine bereket getirmesi dileğiyle,Cuma'nız mübarek olsun,mutlu haftasonları:)


Diğer bereket fillerime bakmak isterseniz  burda..

16 yorum:

  1. Çok güzel olmuşlar arkadaşım.Keçeler oyuncak gibi, başına bir oturunca ne güzellikler çıkıyor ortaya...Ama bir rivayete göre bereket filleri tek sayıda olmalıymış. 3 5 7 gibi.artık ne derece doğruysa...Tekrar eline emeğine sağlık.sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım,gerçekten keçeler oyuncak gibi,eline almadan bile nasıl oynayacağını hayal ediyorsun..Bereket fillerinin sayısına gelince ,bence niyet önemlidir.Sadece bereket fillerinde değil,eline aldığın her işte,her düşüncende..Tekrar teşekkürler sevgiler:)

      Sil
  2. çok güzeller ellerine sağlık bende bir haftadır iki tane kapı süsüyle uğraşıyorum bide keçeyle uğraşırken ortalık çok dağılıyor sende de öyle oluyomu yoksa benmi çok dağınığım ne dersin:)))) ellerine sağlık arkadaşım çok güzel olmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Öznur'cum,benim dağınıklığım renk tonuna,modele ne tür süslemeler yapacağıma karar verme aşamasında oluyor.O zamanda baya baya dağılıyorum..Sanada kolay gelsin sevgiler:)

      Sil
  3. Bağnu'cum ellerine,emeğine sağlık harikalar,hayırlı cumalar,sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Derya'cım,hayırlı cumalar,sevgiler:)

      Sil
  4. Ellerine sağlık canım bencede bu filler sahiplerine bereket getirsinler bol bol rengarenk çokta güzeller örgüye daldım bu aralar bir ip bir şiş sanırım daha az yer kaplıyor :DKeçeyle uğraşırken bende öznur gibi darmadağın oluyorum yepyeni projelerinle takipteyim canım hayırlı cumara ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Nehir'cim,evet ip ve şiş daha az yer kaplıyor ve yanında taşıyabiliyorsun.Sanada hayırlı camalar sevgiler:)

      Sil
  5. eline sağlık canım çok güzeller çok severim bereket filleirni :)

    YanıtlaSil
  6. Ellerine sağlık Bağnu'cuğum,gittikleri yere bereket getirirler inşallah.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Mehtap Abla,Amin inşAllah..Sevgiler:)

      Sil
  7. bayılıyorum keçeye,keçenin hallerine,keçenin senin ellerinde şekillenişine!çok güzel yine bağnucum.uğur getirsin sahiplerine..

    YanıtlaSil
  8. Ne güzel olmuşlar...Ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız bizim için değerlidir:)