Sayfalar

7 Eylül 2013 Cumartesi

Mimlen'dim!!

İyi akşamlar arkadaşlar, sende incel blogunun sevgili sahibesi beni mimlemiş,soruları çok güzel,bende vakit kaybetmeden cevaplıyorum..Sende incel' teşekkür ederim..Herkese mutlu Pazarlar sevgiler:)

Bloğunuzun adı ve linki: Kardeşler Nikah Şekeri  http://kardeslernikahsekeri.blogspot.com/

Ne kadar süredir blog yazıyorsunuz:2012 Ocak ayından beri blog yazıyorum ve aktif bir durumdayım.

Kilo problemi yaşadığınız zamanlar oldu mu?:36 yaşındayım,son 1-2 seneye kadar hiç bir zaman aşırı derecede kilo problemim olmadı.3-5 kilo fazlalığım olduysada dikkat etmeyle verdim.Son 1-2 senedir bir 5 kilo fazlalığım var,çok problem yapıp kafama takmıyorum.Rahatsız ederse kısa sürede verebileceğimi biliyorum..

Formda kalmak için nasıl bir yöntem uyguluyorsunuz? Hareketli bir yapım var.Evde de olsam dışarıda da olsam yavaş hareket etmem,fırsat buldukça yürürüm,geçen sene biraz plates yaptım,bu senede devam etmeyi düşünüyorum.

Hayatınızın bir döneminde hiç zayıflama hapı vb.destek ürünleri kullandınızmı? Hayır , bırakın zayıflama hapını başım bile ağrısa mümkün mertebe ilaç kullanmam..

Güzelliğinizle ilgili uyguladığınız düzenli  bakım kürleri var mı? Ben yüz temizleme jeli,maskesi yada bakım kürleri kullanmam.Hacı şakir yada Dove sabunla cildimi yıkarım ve sonra nemlendirici sürerim.Başkada hiç bir ürün kullanmam ve çokta memnunum..

Vazgeçemeyeceğiniz kozmetik ürünleri:Nemlendirici özel bir kullandığım marka yoktur..Ama en güzeli bebe yağı:)

Kimleri mimleyecek olursam benim değişmez klasiğim beni takip edipte  cevap vermek isteyen herkesi mimliyorum..:))

6 yorum:

  1. Kesinlikle katılıyorum sana,ben de artık artık sabunla yıkıyorum yüzümü ve nemlendirici sürüyorum.Vakti zamanında dünya kozmetik kullandım,hepsi boşa gitti..Bakrım ki lohusayken yüzüme hiçbirşey sürmeye vaktim olmadığında cildim daha bile güzel oldu,artık almıyorum:))Çok öptüm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç bir zaman kullanmamışımdır kozmatik ürünleri Tuba'cım..Dediğim gibi çokta memnunum..Sende çok iyi yapıyorsun..Sevgiler:)

      Sil
  2. Bebe yağı nemlendirici için iyi fikirmiş.

    YanıtlaSil
  3. sabun alerji yapmasa bende kullanmayı çok isterdim.ama çatır çatır kuruyup pullanıyorum:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üzüldüm sabunun sana alerji yapmasına..Dermatoloğun önerdiği vardır muhakkak..Geçmiş olsun Alanay'cım,sevgiler:)

      Sil

Yorumlarınız bizim için değerlidir:)