Sayfalar

26 Temmuz 2013 Cuma

Keçe duvar süsü-Baykuş

 Bereketli sahurlar  olsun blog dostları..Nasılsınız,iyisinizdir inşallah..Geride bıraktığınız hafta sizler açısından sağlıklı,bereketli,huzurlu ve mutlu geçmiştir umarım..Geçmiş zaman (Ne zaman olduğunu hatırlamıyorum)nette gezinirken yabancı bir blogta rastlamıştım zannedersem  böyle bir duvar süsüne..O zamanlar kaydetmişim bilgisayarıma.Geçen akşam arşivimdeki dosyalara bakarken görünce bende bir tane kendime yapayım dedim.Azıcık insan kendinide şımartmalı:) Bence fenada olmadı hani..Gerçi baykuşlar biraz şaşkın olmuş ama:) Sizce nasıl olmuş..
Hepinize hayırlı cumalar,sevgiler..


8 yorum:

  1. Bence çok güzel olmuş Bağnucum ellerine sağlık benimde evde yapılmış birkaç tane baykuşum var biraz irice olduklarundan kullanamamıştım biyerlerde bende böyle bişey yaparak kullanabilirim onları... sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim Öznur'cum,senin baykuşlarında güzel değerlenmiş olurlar böylelikle..Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  3. çok cici olmuş,emeğine sağlık canım...

    YanıtlaSil
  4. Oyyy çok şekerler ellerine,emeğine sağlık canım sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. baykuşlara bayılıyorum.neredeyse her çalışmada kullanacağım:) o yüzden duvar süsünü ayrı bir sevdim sevgili bağnu.çok şirinn.ellerine sağlık ve güle güle kullan.hem böyle ara sıra şımarmak güzell! kucak dolusu sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Alanay'cım..Bende baykuşları yeni yeni sevmeye başladım..Ara sıra şımarmak lazım canım..Sevgiler:)

      Sil

Yorumlarınız bizim için değerlidir:)