Sayfalar

21 Mayıs 2012 Pazartesi

Keçe makyaj çantası

Hekese merhaba..Bir haftadır yağmurdan gözümüzü açamadık..Nisan yağmurlarını Mayıs'ta gördük..İzmit her zamanki gibi şiddetli yağmurda ,heryer su doldu..Cumartesi günü şiddetli yağmurdan kılpayı kurtuldum..Çarşıda işlerimi hallettikten sonra otobüse bindim,NCT'nin önünde yağmur bir şiddetlendi..Trafik anında felç oldu..Carrefour köprüsünde durdu..Bildiğiniz sanki devasa bir kovadan yeryüzüne su dökülüyor..İzmit'te oturanlar ne demek istediğimi anlamıştır..Bu gün hava güneşli ,inşallah böyle devam eder..Ben yine yoğun bir hafta geçirdim..Sergide yüzdük yüzdük kuruğuna geldik..Bu sabah işlerimizi 4 arkadaş ve hocamızla birlikte ütüledik,sıra asmaya geldi..Çarşamba ise Başiskele Kültür merkezinde saat 2 de sergi açılışımız var..İzmit'te olupta beni izleyen tüm blog dostlarını beklerim sergimize ve şiddetle tavsiye ederim..
Yoğunluğum arasında ufak tefek işlerde yaptım..Bunlardan biride makyaj çantası..Ben makyaj çantası olarak düşündüm ama ,çanta içinde önemli eşyalarınızı saklayabileceğiniz bir düzenleyici olarakta düşünülebilir..
Bol güneşli,güzel bir hafta olması dileğiyle sevgiler:)


10 yorum:

  1. oooo çok şık bir tasarım olmuş...
    harika görünüyor....
    gerçekten çok kullanışlı ...
    ellerine sağlık canım...
    kocaman sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. bu keçe ne marifetli her şey oluyor ellerine sağlık yapan güzel..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O senin güzelliğin marifetli arkadaşım..Çok sağol..Sevgiler:)

      Sil
  3. iadei ziyarete geldim.....bir soru sormuşsun...
    ovaleks keki kabartan bir malzeme ve keke en son konur ...
    ben kullanmıyorum pastanedeki pastalar ve hazır pandispanyalar aylarca dayanıyor içinde ovaleks ve başka maddeler var biz ne kadar çok doğal yaparsak sağlıklı yaşarız ...saygılar...

    YanıtlaSil
  4. aaaaaa süper fikirmiş eline sağlık Bağnum

    YanıtlaSil
  5. Merhaba cüzdanı çok beğendim ellerinize sağlık serginizde başarılar diliyorum resimlerini merakla bekliyorum.Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Mehtap abla..Resimleri çeker çekmez en kısa sürede paylaşacağım..Sevgiler:)

      Sil

Yorumlarınız bizim için değerlidir:)