Sayfalar

19 Mart 2012 Pazartesi

Keçe çerçeve magnet..

Herkese merhaba..Haftaya güneşli güzel bir günle başladık..Haftasonuda güneşliydi.İçim açıldı,böyle canlılık geldi üzerime...Haftasonu bol alışverişli,bol gezmeli,bol akrabalı ve siparişli geçti..İki günü asıl geçirdiğimizi anlamadık bile...Bizim açımızdan keyifliydi..İnşallah sizinde haftasonunuz keyifli geçmiştir,yeni bir haftaya güzel başlamışınızdır..Gezmenin,alişverişin yanında sipariş yetiştirmeyede fırsat bulabildim çok şükür..Bugüne yetişmesi gereken siparişlerim vardı..Bitirdim,yerlerine ulaştırdım..Daha önce Burda duvara asılan keçe çerçeve paylaşmıştım..Bu sefer daha küçük ebatta çerçeve istediler..Bende vesikalık fotoğraflara uygun şeklinde çalıştım..Bu tip çerçeve magnetleri,Tiryaki hobi,Bir avuç sevgi ve daha birçok blogta görmüş olduğum,daha önce geçen sene kursta bir çok arkadaşımın hocamızla birlikte yapmış olduğu küçük çerçevelerden  yaptım..Bugünde yerlerine teslim ettim.Sahiplerinin güle güle kullanmaları dileğiyle herkese sevgiler.)

Bunlarda süslenip paketlenmiş halleri:)

 




22 yorum:

  1. çok güzel olmuşlar canım bahar geldi ben gribe yakalanıyorum galiba:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok geçmiş olsun Siyahkuğu'cum..Aslında bu havalar daha tehlikeli..Ne sıcak ne soğuk,insan ne giyeceğini şaşırıyor..O zamanda daha çok şifayı kapıyor..Kendine dikkat et,çok teşekkür ederim:)

      Sil
  2. blogger annelerden iadeyi ziyarete geldim ben de sizi:) çok güzel işleriniz var, elinize emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldiniz,çok teşekkür ederim..Yine beklerim..Sevgiler:)

      Sil
  3. elinize sağlık çok güzeller...

    YanıtlaSil
  4. bayılıyorum emekle yapılan el işlerine keşke vaktim olsada bende yapsam ama farklı elişileri yapıyorum sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz..Bende emekle yapılan her işi seviyor ve destekliyorum..Herkesin yaptığı, emek verdiği iş farklı ama ortak amaç üretmek..Sevgiler:)

      Sil
  5. elinize sağlık çok güzel olmuşlar sizlerden öğreneceğim çok şey var. herbirinizi ayrı ayrı öğrenmek için rahaatsız edicem. sizin ve sizin gbi diğer güzel hanımlar beni de cezb ettiniz sonunda bende bugün dayanamayıp keçe siparişimi verdim:) ilk soru size yapıştırmak için silikon mu normal yapıştırıcı mı kullanıyorsunuz:)ee erzurumda kurs yok hoca olarak sizleri seçtim izninizle:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keçelerin hayırlı olsun sevgili Elif..Deneyince seveceksin:)Yardımcı olabileceğim her konuda seve seve yardımcı olurum..Ben keçeyi sıcak silikonla yapıştırıyorum..Yıkanıncada çıkmıyor böylelikle:)

      Sil
  6. blog sayfalarında sonunda adım meraklı elife çıkacak sanırım hiç susmuyorum hep bişey soruyorum ben :))

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel olmuşlar, birde paketlenmiş halleri ne sevimli :) ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  8. Elinize sağlık çok cici olmuşlar...

    YanıtlaSil
  9. Haftaya güneşli bir günle başlamak enerjimizi arttırıyor:)
    Siparişleriniz çok güzel olmuş..Elinize sağlık,güle güle kullanılsın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz:)Çok teşekkür ederim..Bol güneşli günler:)

      Sil
  10. Çok hoş olmuş:)elinize sağlık...

    YanıtlaSil
  11. magneti tabaka halinde mi aliyorsunuz ve nereden aliyorsunuz acaba ogrenebilirmiyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar,magneti ilk önce reklamcı bir arkadaşım bana tedarik etti ama çok ince olduğu için verim alamadım..Bende onun yerine daha güzel tutsun diye bebek şekerlerinin arkasına yapıştırılan yuvarlak küçük mıknatıslardan kullanıyorum,bu mıknatıslarda bu tür malzeme satan yerlerde mevcut...İnşallah yardımcı olabilmişimdir:)

      Sil

Yorumlarınız bizim için değerlidir:)