Sayfalar

8 Nisan 2015 Çarşamba

Yelpaze süsleme-söz,nişan,nikah,bebek şekeri-doğum günü hediyesi (Sevgi Beril)

Günaydınlar herkese..İyisinizdir inşAllah.Nisan yağmurları başladı,mevlam bu yağmurlarla ülkemize,evlerimize bereket getirsin inşAllah..

Sevgi Beril Kur'an-ı Kerim'e geçmiş ve anneside güzel bir kutlama hazırlamış..Arkadaşlarına dağıtmak için benden yelpaze süslememi istedi..Antalya'nın sıcağında dağıtılacak en güzel hediye yelpaze olsa gerek:)




Yelpazeleri söz,nişan,nikah,kına gibi özel günlerinizde sevdiklerinize hediye edebileceğiniz gibi oğlunuzun sünnet düğününde,bebeğinizin bebek mevlüdünde,çocuğunuzun doğum günlerinde de farklı süslemelerle misafirlerinize güzel bir anı olarak dağıtabilirsiniz..


Sevgi Beril'i ve Kur'an-ı kerim'e geçen tüm miniklerimizi kutlarım,hayırlı ve daim olur inşAllah..

Bana 0 538 3691644 nolu telefondan,kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden yada sayfamın üst kısmında bulunan sipariş-İletişim kısmından ulaşabilirsiniz..

Hayırlı ve bereketli günler dilerim..Sevgiler:)

6 yorum:

  1. Amin canım bugün burada da yağmur var...gerçekten de Antalya için çok güzel bir hediye olmuş ellerine sağlık canım çok şıklar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaz için,helede Antalya için güzel bir hediye seçeneği..Teşekkürler Öznur'cum sevgiler:)

      Sil
  2. Çok hoş bayıldım elinize emeğinize sağlık

    YanıtlaSil
  3. hiç aklıma gelmeyecek bir fikir yelpaze.ne güzel.artık buradada havalar ısınsada yelpazezeye ihtiyaç duysak.soğuktan büzüldük ayol:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnsanoğlunun aklına gelmeyecek bir şey yok Dolunay'cım,daha kimbilir neler neler aklımıza gelecek:)..Bencede artık havalar ısınsa güzel olacak..Teşekkürler sevgiler..

      Sil

Yorumlarınız bizim için değerlidir:)