Sayfalar

20 Ocak 2015 Salı

Keçe dolgusuz kaftan magnet ,anahtarlık (TEMAD)

Herkese merhabalar,bir kaç gündür rahatsızım,grip ve soğuk algınlığı,yanında da öksürük ..İlaçlar ve doğal takviyelerle iki gündür kendimi iyi hissediyorum ama öksürüğüm hala geçmedi,onun için bu hafta sipariş kabul edemiyorum...Önümüzdeki haftadan itibaren normal düzenime kavuşurum inşAllah, işlerimize ve siparişlere kaldığımız yerden devam ederiz..

TEMAD için daha önce yaptıklarımı burda ve burda paylaşmıştım..Temad için birde keçe dolgusuz kaftan çalıştım..



Son anda eklenen bir sipariş olduğu için, aceleden paketlenmiş ve etiketli hallerini çekemedim:)

TEMAD'a  düzenledikleri bu güzel etkinlikte beni tercih ettikleri için teşekkür ederim,üyeleriyle birlikte güzel günler geçirmelerini dilerim..
 Keçe dolgusuz kaftan magnetler,kına gecelerinde,doğum günlerinde ve tüm özel günlerinizde misafirlerinize sunacağınız farklı bir hediye alternatifi olacaktır..
Diğer keçe magnetlerime bakmak isterseniz  Burda

Bana 0 538 3691644 nolu telefondan,kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden yada sayfamın üst kısmında yer alan sipariş-İletişim kısmından ulaşabilirsiniz..
Herkese hayırlı,huzurlu ve bereketli bir gün dilerim sevgiler:)

4 yorum:

  1. ellerine sağlık çok güzel olmuş...o ortadaki sarı şeridi iyi tutturmuşsun kesildiğinde çok atıyor çünkü.... bu arada çok geçmiş olsun dikkat et kendine....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Öznur'cum,evet ortaki şerit atıyor ,uçlarını az silikonla mühürledim ,atmadı sonra...Teşekkürler sevgiler:)

      Sil
  2. Çok geçmiş olsun. Ve tabi ki elinize sağlık çok hoşlar.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız bizim için değerlidir:)