Sayfalar

30 Mayıs 2014 Cuma

Gelin Arabası konvoy süsü -Nihan

Herkese merhabalar,hayırlı Cumalar...Bu ay konvoy süsü ayı olduğunu söylemiştim:) bu sefer Nihan hanımın düğün konvoy süslerini hazırladım..Nihan hanım pembe renkte karar kılınca ortaya pamuk şekeri gibi bir görüntü çıktı:)

  Konvoy süsleri yerlerine ulaştı ve Nihan hanım tarafından çok beğenildi...

Nihan hanım'a mutluluklar dilerim..Konvoy süslerinin her rengi çalışılabilr,farklı renklerlede çok güzel olurlar..Sipariş ve iletişim için 0 538 369 16 44 nolu telefondan ,kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden yada  sayfamın üst kısmında yer alan sipariş-İletişim bölümünden bana ulaşabilirsiniz...

Keyifli bir haftasonu dileklerimle sevgiler:)

28 Mayıs 2014 Çarşamba

Sünnet takı yastığı- Esra

Güneşli bir İzmit sabahından günaydınlar herkese..İyisinizdir inşAllah..ben çok şükür iyiyim:)

Esra hanımın oğlu için sünnet konvoy süsü yapmıştım..Birde sünnet takı yastığı yaptım..Sade ve güzel bir model oldu..Esra hanımında çok beğendiği sünnet takı yastığımızı beğenmeniz dileğiyle:)


Esra hanımını oğluna bir kez daha hayırlı olsun ,Allah damatlığınıda görmeyi nasip etsin dileklerimi gönderiyorum...Diğer takı yastığı modellerime bakmak isterseniz Burda  Sipariş ve her türlü bilgi için bana 0 538 369 16 44 nolu telefondan,kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden yada sayfamın üst kısmında bulunan sipariş-iletişim bölümünden ulaşabilirsiniz...
Güzel ve bereketli bir gün geçirmeniz dileğimle sevgiler:)

26 Mayıs 2014 Pazartesi

Sünnet konvoy süsü - Esra

Günaydınlar,hayırlı haftalar olsun herkese..Haftasonunuz güzel geçmiştir umarım..Havalar iyice ısındı,yaz kendini hissettirmeye başladı..Kışın evde bunalan bizlerde kendimizi parklara,bahçelere atmaya başladık..Seviyorum böyle havaları:)
 .Bu ay en çok hazırladığım ürünler arasında yerini aldı konvoy süslerim..Gelin konvoy süsü,sünnet konvoy süsü olmak üzere yaklaşık 5 farklı cemiyete konvoy süsü hazırladım..
En çok rağbet gören,en çok sorulan ürünlerimden biri olan sünnet konvoy süslerimi ,bu kez Esra  hanımın minik oğlu için hazırladım:)


Normalde incilerle süslediğim konvoy süslerini,Esra hanımın isteği üzerine beyaz olanlarına minik nazar boncukları yerleştirdim..


Esra hanımın oğlunun sünneti hayırlı olsun,Allah damatlığınıda ğöstersin..Diğer konvoy süslerime bakmak isterseniz Burda 

Sizde düğün,nişan,nikah gibi özel günlerinizde farklı süslemeler isterseniz 0 538 369 16 44 nolu telefondan,kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden yada sayfamın üst kısmında yer alan Sipariş-İletişim bölümünden bana ulaşabilirsiniz..

Yeni haftanın herkese bolluk,bereket,sağlık,mutluluk,huzur ve şans getirmesi dileğimle sevgiler:)

23 Mayıs 2014 Cuma

Keçe çerçeve-dantel süslemeli

Günaydınlar, hayırlı Cumalar olsun herkese..Yine haftanın son gününe geldik,umarım geride bıraktığımız hafta hepiniz için güzel geçmiştir..
Haftayı dantel süslemeli yaptığım keçe çerçevelerle kapatmak isityorum..Keçe ve dantel görünümlü fisto birbirine çok uyum sağladı,çok yakıştılar..

Bu tür çerçeveleri bebek mevlitlerinde;


Doğum günlerinde;


Nişan,nikah gibi özel günlerinizde yaptırabilirsiniz...


Diğer çerçeve magnetlerime bakmak isterseniz Burda 

Sipariş ve iletişim için bana 0 538 369 16 44 nolu telefondan yada kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.. Cuma'nın bereketi,huzuru üzerinize olsun..

Mutlu haftasonları sevgiler:)

21 Mayıs 2014 Çarşamba

Keçe lavanta kesesi,kına kesesi,tesbih kesesi-Fikriye

Günaydınlar herkese,iyisinizdir inşAllah..Ben yoğun ama iyiyim çok şükür..
Sevgili Fikriye'nin annesi  Kur'an-ı Kerim'e geçmiş ,kurstaki arkadaşlarına ve hocasına hediye olsun diye günün anlam ve önemine uygun benden tesbih keseleri yapmamı istedi..Rengarenk keçelerle,boyutlu sim yaldız boyayla üstüne Vav harfi yaptığım tesbih keçeleri ,sevgili Fikriye'den,annesinden ve annesinin kurstaki arkadaşlarından tam not almışlar:)


 Sevgili Fikriye'nin annesine  Mevlam Kur'an-ı Kerim'i hatim etmesini nasip etsin inşAllah.. Diğer tesbih,kına,lavanta keselerime bakmak isterseniz Burda
 güzel bir gün olması dileğimle sevgiler:)

20 Mayıs 2014 Salı

Öznur'dan hediyelerim geldi:))

Günaydınlar herkese,biliyorsunuz anneler günün için sevgili Öznur hediye etkinliği düzenlemişti ,hepimiz eşleştiğimiz arkadaşlarla hediyeleştik..Dün kapım çaldı bir baktım kargo,sevgili Öznur banada hediyeler göndermiş..Çok mutlu oldum,çok sevindim,çok mahçup oldum..Arkadaşıma bu güzel hediyeleri için çok teşekkür ederim..Ellerine ,o güzel yüreğine sağlık:)


Sizde Öznurun yaptığı birbirinden güzel işlere bakmak isterseniz Burda

Güzel bir gün olması dileğiyle sevgiler:)

19 Mayıs 2014 Pazartesi

Kalp çerçeve nikah şekeri - (Derya & Emre)

Merhalara herkese,son zamanlarda memleket olarak acılı günler geçirdik ve halada geçiriyoruz.Hepimiz çok üzüldük,Şehit olan işçilere,geride kalan anne-baba-eş-evlat-kardeşlere..Çok büyük bir acı,biz televizyonlarımız karşısında bu kadar üzülürken,ateşin düştüğü yerdeki aileleri düşünemiyorum bile..Rabbim tüm şehit yakınlarına sabırlar versin,diyecek,teselli edecek söz bulamıyorum,üzüntümün tarifi imkansız:(

Yaklaşık bir haftadır paylaşımda bulunmuyorum,elim varmadı paylaşım yapmaya..Ama bir şekilde hayat devam ediyor,devam etmek zorunda,belki boğazımıza düğümlenen bir yumruyla,belki gözlerimizdeki hüzünle ..Şehit olan madenci kardeşlerime Allahtan rahmet,yakınlarına ve Ülkeme başsağlığı diliyorum..

Derya ve Emre çifti için kalp çerçeve nikah şekeri çalıştım..Derya hanım,düğün konseptlerinin beyaz ve lila olduğunu,çerçeveleri bu konsepte uygun olmasını istediğini belirtti..Çerçeve olarak Sedefli beyaz polyester kalp çerçeve,konsepte uygun olarakta lila gala çiçekleriyle süsledim


Derya hanım lavantalı tül istediğini ,fakat lavantalı tülün gözükmesini istemediğini belirtince ,böyle bir çözüm buldum...


Derya hanımı çerçeve seçimi,renk ve süsleme tercihinden dolayı kutluyorum..Ortaya çok sade ama bir o kadar da şık ve asil bir görüntü çıktı..



18 Mayıs'ta dünya evini giren Derya ve Emre çiftine mutluluklar dilerim..Diğer Nikah şekerlerime bakmak isterseniz BURDA
Sipariş ve her türlü bilgi için bana 0 538 369 16 44 nolu telefondan ,kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden yada sayfamın üst kısmında yer alan Sipariş -İletişim bölümünden ulaşabilirsiniz...

Hayırlı,berekteli,sağlıklı ve acısız bir hafta dileğimle sevgiler..

12 Mayıs 2014 Pazartesi

Sünnet kınası tepsi ve sepet takımı (Mert)

Merhabalar,hayırlı haftalar olsun herkese..Dün anneler günüydü ,annemin ve tüm annelerin anneler gününü kutlarım..Anneler günü bir gün değil her gündür benim için."Anne başa taç imiş her derde ilaç imiş" Rabbim annelerimizi başımızdan eksik etmesin...

Burda sünnet kına mumlarını ve bisiklet sünnet şekerlerini paylaştığım Mert için,kına tepsi ve sepeti çalıştım..En çok rağbet gören tepsi-sepet takımım olan beyaz üzerine saks mavisi ve nazar boncuk süslemeli takımı,Mert'e yine beyaz üzerine saks mavisi  ve nazar boncuk süslemeli olarak fakat üzerinde ufak değişiklikler yaparak çalıştım..Buket hanımında beğendigi ve böylede güzel bir model olan  kına tepsi ve sepet takımım:)






Sevgili Mert'e ve Buket hanıma hayırlı olsun ve Allah damatlığınıda görmeyi nasip etsin...
Diğer kına tepsi ve sepet takımlarıma bakmak isterseniz BURDA  , BURDA  ve BURDA

Yeni haftanın herkese,sağlık,bereket ve huzur getirmesi dileğiyle sevgiler:)

10 Mayıs 2014 Cumartesi

Sünnet kına mumu ve bisiklet sünnet şekeri (Mert)

Herkese merhabalar,Nasılsınız iyisinizdir inşAllah:) Umarım geçtiğimiz hafta hepiniz için güzel geçmiştir..
 Daha önce Burda ufak bir kare paylaştığım ,Sevgili Mert'in  sünnet kına mumlarını ve bisiklet sünnet şekerlerini bitirdim..Ürünler sahiplerine ulaştı ,çok güzel geri dönüş aldım..

Mert 'e 150 adet sünnet kına mumu hazırladım..Normalde  kına mumlarının adet sayıları az olunca,mumları tüllü tabağa sabitleyip gönderiyorum müşterilerime ama bu sefer 150 adet hazırayınca ,sağlam bir şekilde müşterimin eline ulaşması için tabağın ortasına raptiye yerleştirdim ve Buket hanımında izniyle tüllü tabakları ayrı,mumları ayrı gönderdim ve mumları kullanacakları zaman tüllü tabağa raptiyeye takmaları yeterli olacak,orjinalindeki gibi ,mumların tabaktan düşmesi söz konusu değil:)




Ve en çok tercih edilen modellerimden biri olan bisiklet sünnet şekerinden de 150 adet çalıştım Mert için;




Sevgili Mert ve ailesinin güle güle kullanmaları ve sünnet cemiyetlerinin hayırlı olsun dileklerimi gönderiyorum...
Diğer sünnet şekerlerime bakmak isterseniz Burda  Mutlu,sağlıklı,huzurlu haftasonları..Sevgiler:)

8 Mayıs 2014 Perşembe

Anneler günü etkinliği hediyelerim geldi:)

Günaydınlar herkese,iyisinizdir inşAllah..Ben çok iyiyim,çok şükür..
Sevgili Öznur'un düzenlediği Anneler günün hediye etkinliğinde eşleştiğim sevgili arkadaşım İlknur (ikndesign) 'den hediyelerim dün akşam itibariyle elime ulaştı..Çok beğendim,İlknur'cum çok güzel bir çanta,lavanta kesesi,telefon kılıfı ve lif göndermiş..Kendisine çok teşekkür ederim..Sevgili ilknur birbirinden güzel ciciler yapıyor,bakmak isteresinz Sizi buraya alalım.) Sevgili Öznur'a da bu etkinliği düzneleyip bizlere  yeni blogger arkadaşlarla tanışma fırsatı yarattığı için sevgilerimi gönderiyorum..İşte hediyelerim:)



Güzel ve bereketli  bir gün olması dileğiyle sevgiler:)

5 Mayıs 2014 Pazartesi

Keçe mantar sepet-hediye etkinliği

Merhabalar herkese,mutlu haftalar olsun şimdiden..Haftasonunuz güzel geçmiştir umarım.. Blog dünyasından tanıdığımız sevgili arkadaşım Öznur Anneler günü için hediye etkinliği düzenlemişti.. Bende bu etkinliğe katılmış ve ikndesign'in sahibi sevgili İlknur hanımla eşleşmiştim..Sevgili İlknur hanımın hediyesini hazırladım ve bugün itibariyle kendisine gönderdim..



İlknur hanımın ve tüm annelerin,anne adaylarının  şimdiden anneler gününü kutlar,İlknur hanımın hediyesini güle güle kullanmısını dilerim..Diğer keçe peçetelik ve sepetlerim Burda  ve Burda

Sağlıklı,mutlu,hayırlı ve bereketli bir hafta olsun sevgiler:)

2 Mayıs 2014 Cuma

Keçe çubuk süs,bebek şekeri-doğum günü magneti/Baykuş (Mehmet)

Günaydınlar,hayırlı cuma'lar olsun herkese..Dün Regaip Kandiliydi..Geçmiş kandilinizi kutlar,tüm dualarınızın kabul olmasını dilerim..

Minik paşa Mehmet için palyaço çubuk süs yapmıştım,Mehmet için birde baykuş çubuk süs yaptım..Daha önce burda bir kare paylaştığım baykuşlarda bitti,palyaçolarla birlikte yerlerine ulaştı...


Başkuş magnetleride böylelikle ilk kez çoğaltma fırsatım oldu..Bir arada çok güzel oldular:)


Mehmet'in sağlıkla dünyaya gelmesini,mutlu ve hayırlı bir ömür geçirmesini dilerim..Diğer bebek şekerlerim ve magnetlerim Burda , Burda veBurda  Sipariş ve bilgi için  0 538 369 16 44 nolu telefondan yada kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden yada sayfanın üst kısmında yer alan Sipariş-İletişim kısmından ulaşabilirsiniz.

Mutlu haftasonları sevgiler:)