Sayfalar

28 Şubat 2014 Cuma

Keçe kapı süsü- Hoşgeldin (Welcome)

Günaydınlar herkese Güzel.bereketli,keyifli bir gün olur inşAllah...
Biliyorsunuz annem yeni evine taşındı,bende siparişlerimden arta kalan zamanda, fırsat buldukça annemin yeni evine birşeyler yapıp dahada güzelleştirmeye çalışıyorum..Bu sefer kapı süsü yaptım.Güneşiyle,bulutuyla,yemyeşil çimenleri,dalında öten kuşuyla bahar gibi bir kapı süsü oldu..Biz çok sevdik ,hatta babamın yorumu  Welcome yazısından dolayı "çağ atlamışız oldu":)) Anneciğimin kapı süsünü güle güle kulanması dileğiyle,Cumanın  huzuru,bereketi üzerinize olsun hayırlı cumalar...




Diğer kapı süslerime bakmak isterseniz Burda ve burda ,kapı süslerimin fiyat bilgileri ise burda

Sipariş ve hertürlü bilgi içir bana kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz..

26 Şubat 2014 Çarşamba

Ben bugün!

Herkese merhaba,keyifler yerindedir umarım..Ben bugün yine ve yeniden önümüzdeki ay dünyaya gelecek olan minik bir prenses için hazırlıklara başladm.Bu sene sanki kız senesi gibi, kimi duysam kızı olucak ve çoğunluk yaptığım bebek şekerleride kızlar için.Erkek anneleri nerdesiniz? :))


24 Şubat 2014 Pazartesi

Keçe bebek şekeri-doğum günü taç magnet ve keçe çerçeve- (Salih)

Günaydınlar herkese,iyisinizdir inşAllah,haftasonunuz güzel geçmiştir umarım..Benim akrabalarla birlikte keyifligeçti..

Hatırlarsanız daha önce ,Antalya'dan Fatma hanımın oğulları Salih-Asrın kardeşler için hazırladığım sünnet süslerini  burda paylaşmıştım..Fatma hanım 15 tatilde tekrar benimle irtibata geçip,büyük oğlu Salih'in anaokulunda taç giyme töreni olacağını ve benden bununla ilgili keçe magnet yapmamı istedi.Fatma hanım ve benim yaptığımız görüşmelerden bu güzel taç magnetler ortaya çıktı..Sonuçtan Fatma hanım ve ben memnun kaldık. Daha önce burda bir kare paylaştığım keçe taç magnetlerim,beğenmeniz dileğiyle..
Yeni hafta sağlık,huzur,mutluluk ve bereket getirsin,sevgiler:)



Salih-Asrın kardeşler için birde keçe çerçeve magnet yaptım:)


Diğer keçe magnetlerime bakmak isterseniz burda ,çerçeve magnetlerim burda,keçe bebek şekerlerim burda
Sipariş ve bilgi için bana kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz..

Facebook  çekilişimde son 1 hafta.hala katılmadıysanız burdan katılabilirsiniz..

21 Şubat 2014 Cuma

Düğün arabası konvoy süsü- Necla

Günaydınlar,hayırlı cumalar herkese...Yine geldik bir haftanın sonuna.. Umarım,geride bıraktığımız hafta anılarınızda güzel bir şekilde yerini almıştır..
 Ponpon konvoy süslerimi bu sefer gelin konvoyu için hazırladım..Necla hanım'ın isteği üzerine beyaz,pembe,lacivert ve pembeli-beyazlı,lacivertli-beyazlı olmak üzere 4 çeşit hazırladım.Lacivert olanını daha önce  burda oğlum ve Salih-Asrın kardeşler için hazırlamıştım..Pembe ve beyazda aralarında yerlerini aldı ve çok güzel oldular..Bizler beğendik,sizlerinde beğenmesi dileğiyle Cuma'nın  huzuru,bereketi üzerinize olsun,mutlu haftasonları sevgiler:)






Sizde düğün konvoyunuzda bu ponponlardan yaptırmak isterseniz kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.

19 Şubat 2014 Çarşamba

Ben bugün!

Günaydınlar,güne güzel başlamışsınızdır umarım..Biliyorsunuz bundan yaklaşık 6 ay önce 2.ye teyze oldum.Baldan tatlı kuzum Zeynep Kavin dünyaya geldi.Yaklaşık 9 senedir ailemize bebek katılmamıştı..Zeynep Kavin 3 evinde neşesi oldu.Özlemişiz bebek sevmeyi.:) .Kuzumun doğum hazırlıklarını ben yapmıştım ve burda , burda , burda ,burda ,burda ,burda ,burda  paylaşmıştım..Şimdi minik kuzum 2 tane tavşan dişi çıkardı.Ve bende baldan tatlı kuzuma diş buğdayı için hazırlıklara başladım..
Geceden sabaha kalanlar bunlar,bakalım neler yapıcağım Kuzum için..

Bereketli,sağlıklı,mutlu bir gün olması dileğiyle sevgiler:)


17 Şubat 2014 Pazartesi

Hasır bebek şekeri sepeti -lohusa tacı- (Ali)

Günaydınlar,mutlu günler olsun herkese..Nasılsınız,iyimisiniz..Haftasonunuz güsel geçmiştir umarım.
Ali bebeğin babaannesi Nilüfer hanım ,Ali bebeğin doğumunda ,torununa hazırladığı hediyeleri güzel bir sunumda götürmek için,benden hasır sepet süslememi istedi.Daha sonra Ali bebeğin özel eşyalarını koyup kullanabilecekleri kullanışlı bir sepet olmasına dikkat ettim ve ortaya bu güzellikte bir sepet çıktı..



Ali bebeğin annesine birde lohusa tacı çalıştım...




Ali bebeğe sağlıkla ,hayırlısıyla dünyaya gelmesini ,ailesine mutluluklar getirmesini dilerim..


Sipariş ve bilgi için bana kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz..

Sağlıklı,mutlu,huzurlu,bereketli bir hafta olsun sevgiler:)

14 Şubat 2014 Cuma

Keçe tesbih,kına,lavanta kesesi

İyi akşamlar herkese,yine bir hafta bitti..Bu haftayı yeni bir çeşitle bitirelim istedim..Hep lavanta ,kına kesesi yapıyoruz, ben bu sefer tesbih kesesi yaptım..Ev mevlüdlerinizde,yada umre,hac ziyareti sonrasında ziyaretinize gelen misafirlerinize getirdiğiniz hediye tesbihleri sunabileceğiniz şık keseler..Ben beğendim ya siz?




Ben üç renk çalıştım,farklı renklerde de çalışılabilir..


Tesbih kesesi olarak çalıştım,pekala lavanta kesesi ve kına kesesi olarakta düşünülebilir...

Facebook sayfamda düzenlemiş olduğum çekilişime katılmak için TIK TIK

Sipariş ve bilgi için bana kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz..

12 Şubat 2014 Çarşamba

Keçe hoşgeldin(welcome)kapı süsü-Çekiliş

İyi akşamlar herkese..İyisinizdir umarım..Yeni yıla girerken hediye çekilişi düzenlemeyi düşünüyordum fakat  yoğunluğum nedeniyle çekilişimi yılbaşında gerçekleştiremedim..Azda olsa rahatladığım bu dönemde çekilişimi gerçekleştirmeyi uygun gördüm..Hediyelerim hoşgeldin(welcome) keçe kapı süsü ve ikili kahve fincanı takımı..Çekilişimi facebook sayfam üzerinden gerçekleştiriyorum.. Çekilişimde ise ;facebook sayfamı beğenmenizi,çekiliş  resmini   profillerinizde herkese açık olarak paylaşmanız ve çekiliş resminin altına yorum bırakmanızı rica ediyorum....Şimdiden katılan herkese teşekkürler sevgiler:)



10 Şubat 2014 Pazartesi

Sünnet kapı süsü-Toygar

Merhabalar,güzel günler ,hayırlı haftalar olsun..15 Tatil bitti,okullar açıldı.2.Dönem tüm öğrenci,öğretmen ve velilere hayırlı olur inşAllah..

Toygar için sünnet kapı süsü çalıştım..Daha önce burda oğlum için çalıştığım sünnet biblolu kapı süsünü bu sefer Toygar için ufak değişikliklerle çalıştım.Üzerindeki değişiklik tamamen müşterim Filiz Hanım'ın isteği doğrultusunda oldu ve çokta hoş durdu..Böylelikle sünnet kapı süsü arşivim yeni bir model kazanmış oldu..Bizler beğendik,umarım sizlerde beğenirsiniz..


Diğer sünnet kapı süslerime bakmak isterseniz burda   Mutlu,.sağlıklı,huzurla ve bereketli bir hafta geçirmeniz dileğiyle sevgiler:)

7 Şubat 2014 Cuma

Ben bugün!

Merhabalar, Cuma'nın bereketi,huzuru,duası üzerinize olsun. İyisinizdir İnşAllah..Geldik bir haftanın daha sonuna..Umarım geçtiğimiz hafta hayatınızda güzelliklere sebep olmuştur...
Ben bugün minik bir kral için taçlarımı kesmeye başladım:)
Hayırlı cumalar,mutlu haftasonları,sevgiler:)


5 Şubat 2014 Çarşamba

Nişan-söz tepsisi-Çiğdem

Günaydınlar herkese,havalar çok soğuk,kuru bir soğuk var İzmit'te ,kar yok,yağmur yok,barajda su en alt seviyede böyle giderse İzmit halkını susuz günler bekliyor.Suyumuzu idareli kullanalım..Mevlam en kısa sürede yağmur yağdırır inşAllah..

 Çiğdem hanım için hazırladığım nişan tepsisisinde sıra..Kendisi saflığın simgesi olan beyaz bir nişan tepsisi istedi.Böylelikle incisi,kurdelası,çiçeğiyle ortaya bembeyaz bir nişan tepsisi çıktı.Çok güzel oldu,kendisi de çok beğendiğini dile getirdi.Çiğdem hanım'a ve nişanlısına mutluluklar dilerim..Güzel,bereketli,huzurlu ve sağlıklı günler olsun herkese sevgiler:)


Çiğdem hanım bembeyaz bir tepsi istedi, isteğe ve zevke göre gri lameli,sarı lameli olarakta çalışılabilir..


Diğer nişan tepsisi modellerim burda   Bana kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz..

3 Şubat 2014 Pazartesi

Keçe bebek şekeri ,puset magnet- Betül Nisa

Günaydınlar,yeni bir hafta ,yeni umutlar,yeni mutluluklar,bereketler getirir inşAllah:)Hepiniz iyisinizdir umarım..Daha önce burda yapım aşamalarından bir kare paşlaştığım,Betül Nisa bebek için keçeden puset bebek şekeri çalıştım.Böylelikle arşivime yeni bir model daha eklemiş oldum..Betül Nisa'nin annesinin çok beğendiği puset bebek şekerim...
Yeni hafta evinize.ailenize sağlık,mutluluk,huzur ve bereket getirsin..Sevgiler:)



Diğer bebek şekerlerime bakmak isterseniz burda ,keçe bebek şekerlerim burda ,keçe magnetlerim ise burda

Sipariş ve bilgi için bana kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz..