Sayfalar

12 Temmuz 2014 Cumartesi

Midyeli kına kesesi -Oğuzhan

Herkese merhabalar, Ramazan-ı Şerifi yarıladık sayılır.Sayılı gün ne çabuk 15 gün oldu..Bu zamana kadar çok şükür sıkıntısız orucumu tuttum..Çünki geçen sene rahatsızlanmış nerdeyse yarısını tutamamıştım,bu senede rahatsızlanacağım diye açıkçası endişeliydim ama çok şükür şimdiye kadar bir sorun olmadı..İnşAllah bundan sonrada kalan 15 günü sıkıntısız atlatırım..
Sizlerde oruçlarınızı sıkıntı duymadan tutuyorsunuzdur inşAllah...

Oğuzhan için midyeli sünnet kına kesesi çalıştım.


Gelin kınaları içinde çok güzel bir alternatif olacağını düşündüğüm midyeli,uğur böcekli kına keselerini ilk önce yeğenimin sünnet kınası  için çalışmıştım..Bu seferde Oğuzhan için çalıştım..


Midyeli uğur böcekli kına keselerinin Oğuzhan'a uğur getirmesi dileğiyle..Diğer kına keselerime bakmak isterseniz Burda  ve Burda   sipariş ve iletişim için bana haftaiçi 0 538 3691644 nolu telefondan, haftaiçi vehaftasonu ise kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden yada sayfamın üst kısmında yer alan sipariş ve iletişim kısmından ulaşabilirsiniz..
Haftasonunuz güzel geçmesi dileğiyle sevgiler:)

Çok ufak bir not: Bana sayfamın üst kısmında yer alan SİPARİŞ-İLETİŞİM kısmından ulaşan misafirlerim sizden ricam mail adreslerinizi tam ve doğru bir şekilde yazdığınızdan emin olduktan sonra mesaj gönderin..Mail adresleri hatalı yazıldığı zaman bilinki size geri dönüş yapamıyorum.Geri dönüş yapmadığım misafirlerim sizlere mail adreslerinizi hatalı yazdığınız için geri dönüş yapmadım-yapamadım..Çünki mailin hatalı olduğu bilgisi geliyor ve mail yerine ulaşmıyor..Bu hususu dikkate almanızı önemle rica ediyorum..

8 yorum:

  1. canım benim öncelikle geçmiş olsun.tuttuğun oruç kabul olsun ve kalanı hiç zorlanmadan tutarsın inşallah.ben 3 yıldır tutamıyorum maalesef.böbreklerim tam çalışmadığından susuz kalmak beni hastanelik ediyor maalesef.hele şimdi bu kadar uzun ve sıcak bir dönemde çok zor.Allah tutanlara yardım etsin.
    ciclerin yine çok güzel.ellerine sağlık canım.sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Sanada çok geçmiş olsun Dolunay'cım,seninkide çok hassas bir durum,geçen sene bana çok dokundu oruç ama bu sene iyiyim şükür ...Çok teşekkür ederim canım sevgiler:)

    YanıtlaSil
  3. Umarım geri kalan orucunu da sorunsuz tutarsın Bağnu'cum beni de oruç susuzluk sıcak pek etkilemiyorda uykusuzluk fena saat 4 e kadar oturup sabah 8 de kalkınca çok fena ....gündüzleri leyla leyla dolanıyorum.... neyse yarısı sorunsuz gitti Rabbim herkese sabır ve kolaylık versin. bu arada kına keseleri çok cici olmuş eline sağlık....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben aç kalmaya dayanamıyorum Öznur'cum,başıma vuruyor oda mideme birde uykusuz olunca katmerli oluyor sonuç geçen sene ben komalık oldum..Bu sene uykumu alıyorum gece 4'e kadar oturuyorum bende çalışıyorum ,ama gündüz dinleniyorum..İnşAllah bundan sonrada sorunsuz gider ,tutan herkesin orucunu kabul etsin Mevlam..Çok teşekkürler sevgiler:)

      Sil
  4. Tam yaz ayına özgü keseler hazırlamışsın Bağnum :) çok beğendim ve dediğin gibi nikah şekerleri içinde çok uygun. Ellerine sağlık.
    Hava çok sıcak ama Allah bir şekilde sabrını veriyor diye düşünüyorum. İnsan inanamıyor valla 15 gün nasıl geçti.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Aslı'cım sayılı gün çabuk geçer,15 günün geçti bile..Sen tutacam de yeterki mevlam sabrını da dayanma gücünüde veriyor..Çok teşekkür ederim canım sevgiler:)

      Sil
    2. Allah kabul etsin Bağnucum, yarıdan sonrası çabuk geçiyor, inşallah sıkıntısız tamamlarsın..
      çok güzel olmuş yaptıkların, midye çok hoş olur bence de kına gecelerinde, ellerine sağlık;)

      Sil
    3. Haklısın Esen'cim yarıdna sonrası çok çabuk geçiyor..Bencede çok güzel olur kına gecelerinde midye..Teşekkürler sevgiler:)

      Sil

Yorumlarınız bizim için değerlidir:)