Sayfalar

30 Nisan 2012 Pazartesi

Keçe Sepet

Merhabalar..Haftaya güzel başlamışsınızdır inşallah...Cuma günü bebek şekerinden bahsetmiştim..Bebek şekerlerini sipariş veren Arzu hanım birde sepet istedi ..Sepetin ise daha sonra kullanabileceği bir sepet olmasını rica etti..Bende keçe sepet önerisini sundum..Mevlidden sonra isterse kızlarının odasında kullanabileceği,isterse peçetelik olarak değerlendirebileceği yada kendi ne şekilde değerlendirmek istiyorsa o şekilde kullanabileceği çok yönlü sepet olduğunu söyledim ve kendisindende olumlu yanıt aldım.Bu pembeli şirin mi şirin sepetimizde böylelikle ortaya çıktı...Arzu Hanıma gösterdim çok beğendi,bende çok beğenerek çalıştım..Sizlerinde beğenmeniz dileğiyle sevgiler:)

İki tarafınada farklı süslemeler tercih ettim...

14 yorum:

  1. beğenmek mii...??
    ba-yıl--dıımm..
    çokk şirinn olmuşş bu sepet..
    kızıma toka kutusu olurdu çok şık bu..
    emeğine sağlık canım..
    sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım...Çok sağol..Sorma benim kızımda göz koydu ama ben sana daha başka yaparım diye kandırdım:))

      Sil
  2. Çok güzel heidi sepeti gibi olmuş tak koluna çık kır bayır dolaş):) bebek büyüdüğünde kesin oyun oynar o sepetle bebeklerini doldurup geziye çıkar:) ellerine sağlık canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol Siyah kuğum...Evet gören herkesin hoşuna gitti..Çoğunluktan da senin sözlerine benzer sözler duydum.Ben yaptım,artık sahibi bebek şekerlerini dağıttıktan sonra ne şekilde kullanmak isterse..Sevgiler:)

      Sil
  3. çok güzel olmuş ellerinize sağlık:)sevgilerle

    YanıtlaSil
  4. Ayyy çok hoş ellerine,emeğine sağlık canım bayıldım sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel olmuş ellerinize sağlık.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel olmuş ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  7. Çok sevdim bu sepeti. Ellerine sağlık :D

    YanıtlaSil

Yorumlarınız bizim için değerlidir:)