Sayfalar

30 Mart 2012 Cuma

Yeni çerçeve magnetlerimiz..

Herkese merhaba..Bu hafta bayağı yoğun geçti..Onun için bloguma yeni post ekleyemedim,izlediğim blogları yeteri kadar ziyaret edemedim..Mayıs ayında sergimiz var,elimizdeki işleri yetiştirme ve kalan 1.5 ayımızda da yeni işler yapma telaşındayız..Çok şükür el nakışı ve keçe nakışı karışımı nişan takımını bitirdim,diktirmesi kaldı birtek..Önümüzdeki haftada deri salon takımına başlıyacağım..Nişan takımı çok güzel oldu..Diktirdikten sonra burda paylaşıcağım..Deri salon takımınıda merakla bekliyorum..Bakalım nasıl bir şey ortaya çıkacak..Bunun yanında siparişlerim vardı..Onları yetiştirme telaşındaydım..Elimde olan siparişlerimi yetiştirdim,sahiplerine ulaştırdım..Resimlerini teker teker yayınlıyacağım..İşte bu hafta yetiştirdiğim siparişlerimden biri...Daha önce Burda yine sipariş üzerine yaptığım çerçeve magnetlerimi paylaşmıştım..Bu sefer boyutlu simle süsleme yapmamı ve bazılarına isim eklememi istediler..Böylede güzel oldu..ya sizce? Güzel günler dileğiyle sevgiler:)

10 yorum:

  1. çok güzel çerçeveler bunlar.eline sağlık.bende de var keçe ama hangi işte ilk olarak kullanacağımı bilemedim bir türlü..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim sevgili Ahlam..Keçeden istediğin herşeyi yapmak mümkün..Bir başladınmı devamı gelicektir..Sevgiler:)

      Sil
  2. ahh çok hoş.ben sizin gibi marifetli hanımlara bayılıyorum valla...

    YanıtlaSil
  3. ellerinize sağlık yine çok cici olmuşlar

    YanıtlaSil
  4. Hepimizde bir yoğunluk var gerçekten. Çok kolaylıklar diliyorum..

    Çerçeveler simlide çok şeker olmuş ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bahar yorgunlu Aslı'cım..Herkeste bir kırıklık,bir sersemlik var...Çok teşekkür ederim bu arada..Sevgiler:)

      Sil

Yorumlarınız bizim için değerlidir:)