Sayfalar

5 Mart 2012 Pazartesi

Keçe kral tacı:)

Merhabalar efendim..Pazartesi,haftanın ilk iş günü..Haftaya nasıl başladınız?Umarım keyifli ve güzel başlamışsınızdır..Haftaya nasıl başlarsanız öyle gider derler ya.Ben haftaya keyifli başladım..Sabah erken kalktım,çocuklarımı okula gönderdim..Sonra  2.posta şal siparişlerim vardı .Geçen hafta onları bitirmiştim..Bu sabah kargoya verdim..Geldim haftasonundan çıkmış,savaş alanına dönmüş evimi toparladım,şimdide elimde kahvem bloğuma yeni bir post ekledikten sonra izlediğim blogları gezip,ne ciciler yapmışlar onlara bakıcam.:)
Haftasonu oğlumun doğum günüydü..8 yaşını doldurdu..Anneanne,dede,teyze,kuzen,enişte,dayı,ve bizden oluşan küçük çekirdek ailemizle ufak bir kutlama yaptık..tiryaki hobi ,bir avuç sevgi ,10 marifet  ve daha adını sayamadığım  pek çok blogda gördüğüm keçe taçlardan hem oğluma hemde yeğenime yaptım..Bizim çocukların çok hoşuna gitti..Bütün gün ve gece başlarından çıkarmadılar..Sizce nasıl olmuş? Sevgiyle kalın:)
Oğlum örümcek adam hastasıdır..Ona örümcek adamlı yaptım:)
Yeğenime de betmanli yaptım:)



Arkalarınada başlarında rahat dursun diye lastik geçirdim...


14 yorum:

  1. Süper olmuş ellinize yüreğinize sağlık.
    http://toyuncaks.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim toyuncaks..Sizin cicilerinizde çok güzel:)

      Sil
  2. çok güzel olmuş,her ikiside emeğinize sağlık..renkleri deseni çok uyumlu zevkinizede sağlık:) keyfiniz hep devam etsin inşAllah Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Hobihuzur..Hepimiz keyifli günler geçirelim inşallah sevgiler:)

      Sil
  3. ççok güzel olmuş ellerinize sağlık...
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. çok güzel olmuşlaaar, ben de arkadaşımın oğluna örümcek adamlısından yapmak istiyordum, önce davranmışsınız :) elinize sağlık...

    YanıtlaSil
  5. Çok teşekkür ederim süslü keçeler..Örümcek adamlı olarak ,örümcek adamı bir bütün olarak yapmak istiyordum ama daha o beceriye ulaşmadım..Kısmet başka sefer..Senin örümcek adamlı tacınıda merakla bekliyorum.:)

    YanıtlaSil
  6. Geç olmuş biraz ama gecikmeli de olsa oğluna nice sağlıklı ve mutlu yaşlar dilerim. Böyle bir annesi olduğu için de pek şanslı kendileri:) Şapkalar ne güzel olmuş, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim sevgili Nalan:)hem kendi adına hem oğlum adına..Bende çok şanslıyım çok sıcak kanlı 13 yaşında bir kız,8 yaşında bir oğlan annesi olduğum için..Tüm anneler gibi..Sevgiler:)

      Sil
  7. Önce oğlunun doğum gününü kutlayayım :) maşallah kocaman olmuş, aileyle kutlanan doğum günlerini çok seviyorum.

    Bende şu an kahvemi aldım ve sizleri okuyorum :) taçların çok güzel olmuş, hele eklediğin karakterlerle dahada güzel. Ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslı'cım çok teşekkür ederim oğlum adınada kendi adımada..Herşey aileyle,sevdiklerinle olunca güzel oluyor..Sevgiler:)

      Sil
  8. iyi günler yapmış olduğunuz taçları çok beğendim. benim 25 tane öğrencim var Kuran-ı Kerim dersi alıyorlar. Kurana geçecekler bizde mini bi gösteri hazırlayacağız. gösteride yapmış olduğunuz taçlardan kullanmak istyoruz. fiyatını öğrenebilir miyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi günler ,bu modeller 15 tl dir,farklı modellimde vardır,fiyatı değişmektedir..

      Sil

Yorumlarınız bizim için değerlidir:)