Sayfalar

7 Temmuz 2014 Pazartesi

Sünnet zarf sandığı - Bahriye

Hayırlı bereketli sahurlar olsun herkese,Geldiy di ,gelecekti,günler çok uzun nasıl tutacağız derken 11 ayın sultanı geldi de 10,günü orucunu tutmak için sahura kalktık..Mübarek ay ne güzel bir ay, gündüzü ayrı  ,gecesi ayrı güzel...

Bahriye hanım'ın oğlunun sünnet düğününde kullanması için sünnet zarf sandığı çalıştım..Daha önce burda krem ve beyaz olarak çalıştığım zarf sandığını bu sefer Bahriye hanım'ın isteği üzerine lacivert üzerine dore renkli süslemeler yaptım...


Lacivert saten kumaş üzerine dore renkli sıralı inci,dore organze kurdela ve tuğralarla çok şık bir sandık oldu..


Bahriye hanımın isteği üzerine sandığın sol üst köşesine yerleştirdiğim dore organze kurdela ile,sandığa hediye kutusu görünümü vermeye çalıştım..


Böylelikle ortaya güzel bir ürün çıkmış oldu..Bahriye hanımın oğlu sünnet oldu,cemiyetlerini yaptılar,oğlunun sünneti hayırlı olsun,Allah damatlığınıda göstersin..

Diğer sünnet zarf sandıklarıma bakmak isterseniz Burda  Sipariş ve iletişim için bana  0 538 36916 44 nolu telefondan ,kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden yada sayfamın üst kısmında yer alan Sipariş-İletişim bölümünden ulaşabilirsiniz  Yeni haftanın herkese,sağlık,huzur,mutluluk,bereket getirmesi dileğiyle sevgiler:)

6 yorum:

Yorumlarınız bizim için değerlidir:)