Sayfalar

28 Nisan 2014 Pazartesi

Sizden gelenler

Yağmurlu bir İzmit sabahından günaydınlar,hayırlı haftalar.Nasılsınız iyisinizdir inşAllah..Haftasonunuz güzel geçmiştir umarım..
 Hatırlarsanız daha önce Demir bebek için yıldız magnet ,isimlik kapı süsü ve abajur sarkıtı , kral tacı kapı süsü , ve annesi için lohusa tacı yapmıştım..Demir bebeğe yaptığım süsler sahiplerine ulaştı ve Sibel hanım  yerlerinde süslenmiş halleriyle birlikte bana fotoğraflarını gönderdi.



Yerlerine çok yakışmışlar:) Minik kuzuların odalarında insanın kendi yaptığı emeklerinden birşeyler görmesi ve onların gittikleri evlere mutluluk getirdiğini bilmek çok güzel bir duygu..




 Sibel hanıma bu güzel jesti için çok teşekkür ediyorum..Demir bebeğe Allahtan sağlıklı,huzurlu,mutlu,bir ömür ,ailesine ve vatana hayırlı bir evlat olmasını dilerim..

Sizde bu güzelliklerden bende istiyorum derseniz bana 0 538 369 16 44 nolu telefondan, kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden yada sayfamın üst kısmında yer alan sipariş-İletişim kısmından ulaşabilirsiniz..

Yeni haftanın herkese sağlık,huzur,bereket ve mutluluk getirmesi dileğiyle sevgiler:)

6 yorum:

  1. Bağnu'cum her yaptığın birbirinden harika ellerine,emeğine,yüreğine sağlık sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Derya'cım,naçizane elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum..Sevgiler:)

      Sil
  2. harika olmuşlar canım eline sağlık

    YanıtlaSil
  3. rüya gibi olmuş odası.çok beğendim.böyle görünce daha bir mutlu olur tabiki emek veren.senin adına hem sevindim hem gurur duydum bağnucam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Dolanay'cım,böyle görünce ve güzel dönüşler alınca verdiğin emeğe değdiğini düşünüyorsun,hem çok güzel hemde çok grur verici..Teşekkürler sevgiler:)

      Sil

Yorumlarınız bizim için değerlidir:)