Sayfalar

7 Nisan 2014 Pazartesi

Keçe peçetelik -şirinler (Birgül)

Herkese merhabalar,hayırlı haftalar,,Haftasonunuz güzel geçmiştir umarım..Yeni bir haftaya daha merhaba dedik,güzel bir hafta geçiçiriz inşAllah..

 Sevgili Birgül hanım,benimle irtibata  geçip,kızının doğum günü partisinin şirinler temalı olduğunu ve doğum günü partisinde peçeteleri  koymak için,daha sonrada kızının odasında tokalarını koymak için  ,şirinler temasına uygun keçe peçetelik yapmamı istedi. Daha önce burda keçe şirinbaba ve şirineyi paylaşmıştım..Benim içinde farklı bir peçetelik çalışması oldu..Çok güzel,cıvıl cıvıl,rengarenk tam çocuk odalarına göre bir peçetelik yaptım...Böylelikle peçetelikte şirinler köyünü canlandırdık:)
 Birgül hanımın kızının doğum gününe yetişmesi için Yurtiçi kargoyla gönderim yaptık ama her zaman hızlı olan yurtiçi kargo bu sefer hızlı olamadı.Bu sebepten dolayı bayağı moralim bozuldu.Birgül hanımın kızının doğum gününe kargodan dolayı yetişmedi ama Birgül hanım kızının odasında kullanmaya başladıklarını ve çok beğendiklerini belirtince bir nebzede olsa moral bozukluğum düzeldi..


Peçetliğin 4 tarafınada farklı şirinler görseli çalıştım...


Şirinbaba,şirine ve uykucu şirini dolgulu,şakacı şirini ve diğer şirini dolgusuz olarak,mantar evinde iki tanesinin çatısını dolgulu olarak çalıştım..

Peçeteliğin boyu 25x25 cm.büyük bir peçetelik.


Biz peçetelik olarak düşündük,elbetteki bebek şekerlerini sunmak için ,sap takılarak güzel bir sepet olarak düşünülebilr,çocuklarınızın odasında özel eşyalarını koyabilirsiniz..

İtiraf etmem gerekirse kendim yaptım diye demiyorum,çok beğendiğim,çok hoşuma giden bir peçetelik oldu..Ev halkından da,Birgül hanımdan da tam not alan peçeteliğimi beğenmeniz dileğimle..Bereketli,sağlıklı,keyifli,güzel bir hafta olsun sevgiler:)

Sipariş ve bilgi için bana 0 538 369 16 44 nolu telefondan yada kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz..

8 yorum:

  1. çok çok güzel olmuş eline emeğine sağlık.....

    YanıtlaSil
  2. Oyyy severim ben o şirinleri :))) Ellerine,emeğine sağlık Bağnu'cum harika sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevimliler dime Derya'cım,çok teşekkürler sevgiler:)

      Sil
  3. Bağnu hanım ellerinize sağlık çok çok şirin olmuş bayıldım.Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Nuray hanımcım,beğendiğinize sevindim..Sevgiler:)

      Sil
  4. vallahi bende çok beğendim.çok eğlenceli ve güzel.bravo bağnucum.emeğine ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizde çok beğendik,ayrılması biraz zor oldu o yüzden..Teşekkürler sevgiler canım:)

      Sil

Yorumlarınız bizim için değerlidir:)