Sayfalar

18 Ağustos 2013 Pazar

Siyah Kuğu'dan güzel bir mim!

Keyifli Pazarlar blog dostları..Sevgili Siyah Kuğu beni mimlemişti,fakat yoğunluktan dolayı cevaplayamamıştım.Şimdi cevaplama fırsatım oldu..Kuğu'm geç oldu kusura bakma..:)

BEN KİMİM?

İlk öncelikle bir eş,2 çocuklu bir anneyim.Şimdilerde 2.ciye teyze olmanın keyfini yaşıyorum.3 kardeşin en büyüğüyüm.Boş durmayı sevmem,muhakkak oyalanacak bir şey bulurum.Sosyal olmayı severim.Geniş bir arkadaş kitlem vardır.Çevremde sevilen bir insan olduğumu düşünürüm,çevremdekiler bana böyle hissettirir...Herşeyden önce yaşamayı seven bir insanım.

BLOGUMUN ADI NERDEN GELİYOR?

Blogumun adı kardeşimle ortak açtığımız için ordan geliyor.Ortak açtığımız blogu kardeşimin yeni bir bebek beklemeye başlamasıyla kendi başıma devam ettirmeye çalışıyorum.

BLOG AÇMAYA NASIL KARAR VERDİN?

Yaptığım ürünleri her kesimden insana tanıtmak için kardeşimle birlikte blog açmaya karar verdik.(Şimdi kendim devam ediyorum..)İyikide vermişiz,blog sayesinde bir çok arkadaşım oldu,sizleri tanıdım:)

KİŞİLİĞİM?

Soğuk kanlı bir yapıya sahibim.Sakinimdir.Olaylar karşısında sakin kalırım,ortalığı velveleye vermem,panik yapmam.En kötü olayda bile en olumlusunu düşünürüm.Hayat düşüncem "İyi düşün iyi olsundur"..Bu düşünceyi bir çok kez denemişimdir,hepte iyi olarak sonuçlanmıştır.Kötüyü düşünerek,yada olumsuz duygulara kapılarak kendimi yıpratmam,rahatımdır.Ailemde gamsız olduğumu düşünürler:)

Aslan burcuyum.Arkadaşlarım Aslan burcunun liderlik özelliğini taşıdığımı söylerler.Çok aktif ,sosyal bir insanımdır.

HOŞLANDIKLARIM?

Güzel olan herşeyi severim:)

HOŞLANMADIKLARIM?

Hiç bir iş yapmayan ama yapanıda eleştiren insanlardan hiç hoşlanmam.İki yüzlülük ve gereksiz samimiyetten hoşlanmam...

EN ÇOK SEVDİĞİM MAKYAJ MALZEMEM?

Hemen hemen hiç makyaj yapmam.Göz kalemi ve ruj yeterlidir benim için.Onları severim:)

ÇANTAMDA OLMAZSA OLMAZIM?

Küçük bir not defteri,yara bandı,kalem,ayna,kağıt medil,ıslak mendil.cüzdan,anahtarlık..

EN SON OKUDUĞUM KİTAP?

Yaz girdiğinden beri çok sevdiğim halde malesef kitap okuyamıyorum..En son okuduğum kitap Elif Şafak'ın Aşk adlı kitabı

KİMLERİ MİMLİYORUM?

 Politik bir cevap ama,cevaplamak isteyen herkesi mimliyorum:) Sevgiler...







6 yorum:

  1. Bak iki çocuğun olduğunu bilmiyordum ben hep bir oğlanı biliyordum seni tanımak güzeldi zaten çok takmayacasın takınca madalya vermiyorlar., öpüyorum.

    YanıtlaSil
  2. Bir kızım bir oğlum var Kuğu'm, dünyaya bir kere geliyorsun kafaya takıp üzülmeye değmez:)Sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Bu mimleri çok seviyorum,tam tahmin ettiğim gibi biriymişsin,insan bloglarda uzun süre yazışınca blog sahibinin kişiliğini anlıyor zamanla:)Bence de üzülmeye değmez,en iyisini yapıyorsun:)Seni tanımak güzeldi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Tuba'cım,insan uzun süre yazışınca yazıştığı kişi hakkında az çok fikir sahibi oluyor..Bende seni tanıdığıma sevindim,sevgiler:)

      Sil
  4. bana hep ablamı hatırlatıyordun yorumlarından ve yazılarından yola çıkarak.şimdi kendiden bahsettiğinde sebebini anladım.ortak yanınız çok.seni tanımak keyifli ve güzel.hayatında her daim keyifli ve güzel geçsin.kucak dolusu sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demek ablanı hatırlatıyordum,ne mutlu bana:)Teşekkürler sevgiler canım:)

      Sil

Yorumlarınız bizim için değerlidir:)