Sayfalar

24 Eylül 2012 Pazartesi

Sünnet takı yastığı

Merhabalar.. Nasılsınız blog dostları..Keyfiniz,sıhhatiniz yerindedir inşallah?Yeni bir haftaya daha başlamış bulunmaktayız.Saatler ilerliyor,günler geçiyor,ömürler bitiyor..Geriye dönüp baktığımda bunca sene ne çabuk geçti,ne zaman 35 oldum dediğim çok oluyor..Mevlam hayırlı ömürler nasip etsin herkese..
Hafta sonu bende dahil olmak üzere birçok blog arkadaşımın çeşitli ürünlerinin Facebookta bir başka sayfada,üzerinde isimlerimizin olduğu halde paylaşılıp,''netten alıntıdır,aynısı yapılır'' ibaresiyle paylaşımda bulunulduğuna ve sipariş alındığına şahit olduk..Hafta sonu canımız sıkıldı..Şikayetlerimizi ilettik,sayfaları uyardık..İnşallah bu emek hırsızlarına azıcık caydırıcı olmuştur..Çok çirkin bir davranış,,

 Geçen hafta bu işe başladığımdan beri ,en hızlı işimi yapmışımdır:)Genelde siparişlerimi alırken en fazla bir hafta zaman istiyorum müşterimden..Çünki aceleye getirip,benim ve müşterimin memnun olmayacağı sonuçlar ortaya çıkmasın diye..Ters giden bir durum olduğunda düzeltebileceğim zaman olsun diye..Geçen hafta bu kuralımı bozdum..Cumartesi günü Adana'dan Şehmuz bey,Facebook sayfamdan bana ulaşıp,geçtiğimiz Cumartesi(22 Eylül) de elinde olacak şekilde sünnet şapkası şeklinde takı yastığından yapmamı istedi..Genelde sipariş üzerine çalıştığım için,aynı gün ürün malzemesini temin edip,Pazar günü yastığı bitirdim ve pazartesi kargoya verdim..Aynı yastığı yeğenimin sünneti için yapmıştım..Bu ikinci çalışmam oldu..Zamanım kısıtlı olduğu için ters giden durum olurda söz verdiğim tarihte teslim edemem diye korktuğum oldu ama acele yapsamda ilk yastıktan daha çok hoşuma gitti.İlk yastıkta güzeldi,bizim ve sünnetmize katılan herkesin hoşuna gitti...Yapan anlarmış derler ya sanki bu yastık daha muntazam oldu .Sizlerlede paylaşmak istedim..İlk yastık Burda  .İkinca yastığım sizce nasıl olmuş..Acısız,üzüntüsüz bir hafta geçirmemiz dileğiyle sevgiler:)


16 yorum:

  1. ellerinize sağlık, bol satışlar hayırlı kazançlar diliyorum.
    biz bir blog camiası kurduk bence ve bu camiada hırsızlığa yer yok, hepimiz birbirimizin ürünlerini zevkle takip edip kendimiz yapmış kadar seviniyoruz. hatta çok beğendiysek kendimiz de yapmak için birbirimizden izin istiyoruz.
    ama bazı kendini bilmezler bizim bu hoşgörülü tavrımızı hiçe sayıp resmen hırsızlık yapıyorlar, kimsenin hakkı yerde kalmaz diye inanıyorum ve tekrarlanmaz dileklerimle sevgilerimi sunuyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok haklısın süslü keçeler..Beğendiğimizi izin alıp yapıyoruz..Birbirimizden ilham alıyoruz.Bencede kimsenin hakkı yerde kalmaz..Çok teşekkür ediyorum..Sizede bol satışlar sevgiler:)

      Sil
  2. çok güzel olmuş canım ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  3. o emek hırsızlarıyla hepimizin başı dertte malesef,hak yemek ne kadar ayıp.ama Allah herkesin gönlüne göre verir rızkını.
    yastık çok güzel olmuş emeğine sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hak yemek çok çirkin çokta ayıp..Çok teşekkür ediyorum canım..Sevgiler:)

      Sil
  4. her zamanki gibi süper olmuş ellerinize sağlık sevgiler

    YanıtlaSil
  5. degisik bir tasarim ellerinize saglik....

    YanıtlaSil
  6. Çok havalı olmuş,bol bol takılarla dolsun inşallah:))Ben de 31 oldum,zaman çabuk geçiyor ahh ah:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum canım..Umarım bol takılarla dolmuştur..Evet zamana yetişemiyoruz artık...Sevgiler:)

      Sil
  7. çok güzel olmuş canım...
    ellerine sağlık...

    bol bol takı takılır inşallah...

    yeni doğan bebekler içinde minik takı yastıkları yapıyorlarr...
    kıza pembe :))
    erkeğe mavi :))
    minicik :))
    çok şeker oluyor :))
    öpüldün canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Şirine'm..Herşeyin kçüğü seviliyor,yastıklarında öyle..Biliyorum bebek takı yastıklarında:)Tekrar teşekkürler sevgiler:)

      Sil
  8. Canım benim teşekkür ederim.Yastık çok şık emeğine sağlık sevgiler...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız bizim için değerlidir:)