Sayfalar

29 Mayıs 2015 Cuma

Keçe safari kapı süsü (Annesinin kuzusu)

Herkese merhabalar,iyisinizdir inşAllah..Yine bir haftanın sonuna geldik.Geride bıraktığımız hafta umarım herkes için güzel geçmiştir..Daha önce Burda  yaptığım kapı süsünü ufak değişiklikle "Annesinin kuzusu" olarak yaptım..Dünyaya gelecek anne kuzusu için:)


İsim tabelasının iki başına annemizin isteği üzerine  kuzu ve bir adet leylek ekledim..
Annesinin kuzusuna hoşgeldin diyorum Diğer kapı süslerime bakmak isterseniz Burda

Bana 0 538 3691644 nolu telefondan ,kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden yada sayfamın üst kısmında yer alan sipariş-İletişim kısmından ulaşabilirsiniz..
Haftasonunuzun güzel geçmesi dileğimle sevgiler:)

27 Mayıs 2015 Çarşamba

Keçe bebek şekeri-doğum günü magneti emekleyen bebek (Yiğit)

Günaydınlar,bugün hafif yağmurlu gri bir havayla güne başladık.Gerçi bir kaç gündür çok sıcaktı azıcık serinlemiş oluruz..Biz insanoğlunuda hiç bir şey memnun etmiyor kışın soğuk yaz gelsin diyoruz yazın sıcak hava serinlesin istiyoruz:)Galiba ne çok sıcak ne çok soğuk bahar havası en güzeli..


Daha önce Timur bebek için ilk defa yapıp çoğalttığım  Burda  paylaştığım emekleyen bebeklerden bu sefer Yiğit'in 1 yaş doğum günü için yaptım...


Bu sefer "1" rakamının üzerine renkli keçe harflerle Yiğit ismini yazdık..Tabi "1" rakamının üzerine sığabilecek harf sayısı kısıtlıdır.Uzun isimler sığmaz en fazla 5 harfli isimler sığar,istenirse baş harf eklemesi yapılabilir..



Minik Yiğit'in doğum günü kutlu olsun mevlam ailesiyle birlikte sağlıklı,huzurlu,mutlu bir ömür nasip etsin..Diğer keçe magnetlerime bakmak isterseniz Burda

Bana 0 538 3691644 nolu telefondan kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden yada sayfamın üst kısmında yer alan sipariş-İletişim kısmından ulaşabilirsiniz..

Yeni günün herkes için sağlıklı,huzurlu ve bereketli geçmesi dileğimle sevgiler:)

25 Mayıs 2015 Pazartesi

Keçe isim kapı-duvar süsü (Güneş)

Yeni bir haftadan herkese günaydınlar..Haftasonunu güzel geçmiştir umarım..

Güneş bebek içinhastane odasında annesinin yatağının baş ucuna asılmak için  kapı-duvar süsü yaptım.Pembe ve beyaz tonlarında çalışıp rengarenk çiçeklerle süslediğim.


Güneş bebeğin ve annesinin  duvar süsünü güzel günlerde kullanması dileğimle diğer kapı süsülerime bakmak isterseniz Burda

Bana telefon yada whatsapp  0 538 3691644 nolu  numaradan,kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden yada sayfamın üst kısmında bulunan Sipariş-İletişim kısmından ulaşabilirsiniz..

Yeni haftanın herkes için sağlıklı,huzurlu ,hayırlı ve bereketli geçmesi dileğimle sevgiler:)

22 Mayıs 2015 Cuma

Keçe lohusa tacı - erkek annelerine

Merhabalar herkese,iyisinizdir inşAllah..Kızım Anadolu lisesi 10.sınıfta,daha önceleri 9.sınıfta bölüm seçmeleri oluyordu ama artık 10.sınıfta bölüm seçiyorlar..Bölümlerin tanıtımları ve seçimi ile ilgili olarak biz velilere öğrencilerle ortak rehber öğretmenimiz tarafından toplantı yapıldı.Çocuklar ilerde hangi mesleği istiyorlarsa alanlarını ona göre seçtiler.Kızım ufaklığından beri hukuk istediği için TM bölümünü seçti..Rabbim herkesin evladının,benimde evladımın seçimlerini hayırlı etsin inşAllah...

Erkek bebek dünyaya getirecek olan bir anne adayımızın isteği doğrultusunda lohusa tacı hazırladım.Bebeğimizin ismi daha belli olmadığı için isim yerine "erkek annesi" yazdık:)






Bebeğimizin sağlıkla dünyaya gelmesi,annesinin de tacını güle güle takması dileğimle diğer lohusa taçlarıma bakmak isterseniz Burda

Bana gerek whatsapp  gerek arayarak 0 538 3691644 nolu telefondan,kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden yada sayfamın üst kısmında yer alan sipariş-İletişim kısmından ulaşabilirsiniz...

Hayırlı,huzurlu,bereketli bir cuma geçirmeniz dileğimle sevgiler:)

20 Mayıs 2015 Çarşamba

Keçe kapı süsü -Fil (Can)

 Herkese merhabalar.İyisinizdir inşAllah..

Can için yeni model olan fil  kapı süsü çalıştım..Can'ın odasının dekorasyonu koyu mavi tonlarında olduğu için,bu renge uygun olarak çalıştığım fil kapı süsü çok hoşuma gitti..


Kız bebekler içinde pembe tonlarında ,başı fiyonklu  kız bebek fil çalışılabilir..

Kapı süsünün yüksekliği 55 cm dir.. Can'ın ve ailesinin kapı süsünü güle güle kullanması dileğimle diğer kapı süslerime bakmak isterseniz Burda

Bana 0 538 3691644 nolu telefondan,kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden yada sayfamın üst kısmında yer alan sipariş-iletişim kısmından ulaşabilirsiniz..

Hayırlı ve bereketli bir gün geçirmeniz dileğimle sevgiler:)

18 Mayıs 2015 Pazartesi

Keçe baykuş magnet - bebek şekeri - Doğum günü magneti (Mustafa Toprak)

Yeni bir haftadan herkese günaydınlar,Haftasonunuz güzel geçmiştir umarım.

Daha önce Burda doğum tarihi belli olmayan Mustafa Toprak için baykuşlardan çalışmıştım.Mustafa Toprak dünyaya gelmiş,hoşgelmiş..Baykuşlar  çok sevilip yetmeyince annesi ilave bir set daha hazırlamamı istedi..


Mustafa Toprak dünyaya geldiği için bu sefer etiketlerini baykuşların kanatlarına astım..



Mustafa Toprak'a dünyaya hoş geldin diyor,ailesiyle birlikte sağlıklı,huzurlu,sevgi dolu bir ömür diliyorum..Diğer keçe magnetlerime bakmak isterseniz Burda

Bana ister whatsapp ister telefon ederek bu numuradan 0 538 3691644 , isterseniz kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden,yada sayfamın üst kısmında bulunan Sipariş-İletişim kısmından bana ulaşabilirsiniz..

Yeni haftanın herkes için sağlıklı,huzurlu,mutlu ve bereketli geçmesi dileğimle sevgiler:)

15 Mayıs 2015 Cuma

Fenerbahçe isim kapı süsü (Buğrahan)

Günaydınlar herkese, Bugün hem Cuma günü hemde Miraç kandili..Cuma'mız ve Miraç kandili(m)niz mübarek olsun..Rabbim Ümmeti Muhammed'in dualarını bizlerinde dualarını kabul etsin inşAllah....Amin..

Daha önce Arda için yaptığım Fenerbahçe isim kapı süsünden bu sefer Buğrahan için çalıştım..



Buğrahan uzun bir isim olduğu için oldukça büyük bir kapı süsü oldu..Buğrahan'ın kapı süsünü güle güle kullanması dileğimle diğer kapı süslerime bakmak isterseniz Burda

Bana  whatsapp 0 538 3691644 nolu telefondan,kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden yada sayfamın üst kısmında yer alan sipariş-İletişim kısmından ulaşabilirsiniz..

Cuma'nın ve Miraç kandilinin duası,huzuru,bereketi üzerinize olsun,dualarda buluşabilmek dileğiyle sevgiler:)

13 Mayıs 2015 Çarşamba

Safari isim kapı süsü (Çınar)

Güzel,güneşli bir günden günaydınlar..Güne güzel keyifli başlamışsınızdır uarım..

Çınar için  isme özel safari temalı kapı süsü çalıştım..


Çınar'ın kapı süsünü güle güle kullanması dileğimle,diğer kapı süslerime bakmak isterseniz Burda ve Burda

Bana 0 538 3691644 nolu telefondan,kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden yada sayfamın üst kısmında yer alan Sipariş-İletişim kısmından ulaşabilirsiniz..

Yeni günün herkese için huzurlu,mutlu,sağlıklı,bereketli  geçmesi dileğimle sevgiler:)

11 Mayıs 2015 Pazartesi

Keçe lohusa tacı - Prenses

Güzel ,güneşli bir haftadan herkese merhabalar..İyisinizdir inşAllah..Haftasonunuz güzel geçmiştir umarım..

İsmi  daha belli olmayan bir prenses için annesine lohusa tacı yaptım..



Minik prensesin sağlıkla dünyaya gelmesi,annesininde tacını güle güle kullanması dileğimle diğer lohusa taçlarıma bakmak isterseniz Burda

Bana 0 538 3691644 nolu telefondan ,kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden  yada sayfamın üst kısmında yer alan Sipariş-İletişim kısmından ulaşabilirsiniz..

Yeni haftanın herkes için sağlık,mutluluk,huzur ve bereket getirmesi dileğimle sevgiler:)

8 Mayıs 2015 Cuma

Fenerbahçe taraftar kapı süsü (Enes)

Yağmurlu bir Kocaeli'den günaydınlar..Dün sakin bir hava vardı,gece birden fırtına ,rüzgar,şimşek ve şiddetli yağmur başladı..Ağaçlar devrildi,evlerin çatıları uçtu..Mevlam her türlü felaketten cümlemizi korusun,hayırlı yağmurlar versin..

Enes için daha önce burda Arda için yaptığım Fenerbahçe kapı süsünden çalıştım..


Enes'in kapı süsünü güle güle kullanması dileğimle diğer kapı süslerime bakmak isterseniz Burda

Bana 0 538 3691644  nolu telefondan , kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden yada sayfamın üst kısmında yer alan sipariş-İetişim kısmından ulaşabilirsiniz..


Cumanın duası,huzuru,bereketi üzerinize olsun sevgiler:)

6 Mayıs 2015 Çarşamba

Keçe süslemeli sünnet havlusu ( Talha & Yağız)

Güneşli güzel bir günden haftanın ortasından günaydınlar..Keyfiniz yerindedir inşAllah..

Talha- Yağız kardeşler için  sünnet yataklarıyla uyumlu olarak mavi  keçe süslemeli sünnet havlusu yaptım..


Talha -Yağız kardeşlerin sünneti hayırlı uğurlu olsun Allah damatlıklarınıda göstersin..Diğer sünnet havlusu süslememe bakmak isterseniz Burda

Bana 0 538 3691644 nolu telefondan ,kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden yada sayfamın üst kısmında bulunan Sipariş-İletişim kısmından ulaşabilirsiniz.

Hayırlı,sağlıklı,huzurlu ve bereketli bir gün geçirmeniz dileğimle sevgiler:)

4 Mayıs 2015 Pazartesi

Keçe yarışçı temalı isme özel kapı süsü (Efe)

Yeni bir haftadan güneşli bir günden herkese günaydınlar..Haftasonunuz güzel geçmiştir inşAllah..

Daha önce Burda Ayaz için yaptığım yarışçı temalı isme özel kapı süsünü bu sefer Efe için çalıştım..


Efe'nin kapı süsünü güle güle kullanması dileğimle diğer keçe kapı süslerime bakmak isterseniz Burda

Bana 0 538 3691644 nolu telefondan,kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden yada sayfamın üst kısmında yer alan Sipariş-iletişim kısmından ulaşabilirsiniz..

Yeni haftanın herkes için hayırlı,huzurlu,sağlıklı ve bereketli geçmesi dileğimle sevgiler:)