Sayfalar

30 Nisan 2014 Çarşamba

Keçe çubuk süs, palyaço bebek şekeri -doğum günü magneti (Mehmet)

Günaydınlar,mutlu günler herkese..İyisinizdir inşallah..Sağlığınız,sıhhatiniz yerindedir umarım..Bugün sizlere daha önce burda yapım aşamalarını paylaştığım ,dünyaya merhaba diyecek minik bir paşa için yaptığım palyaçoları getirdim..


İlk defa çoğaltma fırsatı bulduğum palyaçolar annemiz Semra hanım tarafından da çok beğenildi..


Mehmet için birde Baykuş magnetler hazırladım,onlarda bir sonraki postta:)

Minik paşa Mehmet'in sağlıkla dünyaya gelmesini,hayırlı mutlu bir ömür geçirmesini dilerim..

Diğer keçe bebek şekeri ve magnetlerime bakmak isterseniz Burda ve Burda ve Burda

Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle sevgiler:)

28 Nisan 2014 Pazartesi

Sizden gelenler

Yağmurlu bir İzmit sabahından günaydınlar,hayırlı haftalar.Nasılsınız iyisinizdir inşAllah..Haftasonunuz güzel geçmiştir umarım..
 Hatırlarsanız daha önce Demir bebek için yıldız magnet ,isimlik kapı süsü ve abajur sarkıtı , kral tacı kapı süsü , ve annesi için lohusa tacı yapmıştım..Demir bebeğe yaptığım süsler sahiplerine ulaştı ve Sibel hanım  yerlerinde süslenmiş halleriyle birlikte bana fotoğraflarını gönderdi.



Yerlerine çok yakışmışlar:) Minik kuzuların odalarında insanın kendi yaptığı emeklerinden birşeyler görmesi ve onların gittikleri evlere mutluluk getirdiğini bilmek çok güzel bir duygu..




 Sibel hanıma bu güzel jesti için çok teşekkür ediyorum..Demir bebeğe Allahtan sağlıklı,huzurlu,mutlu,bir ömür ,ailesine ve vatana hayırlı bir evlat olmasını dilerim..

Sizde bu güzelliklerden bende istiyorum derseniz bana 0 538 369 16 44 nolu telefondan, kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden yada sayfamın üst kısmında yer alan sipariş-İletişim kısmından ulaşabilirsiniz..

Yeni haftanın herkese sağlık,huzur,bereket ve mutluluk getirmesi dileğiyle sevgiler:)

23 Nisan 2014 Çarşamba

Keçe peçetelikler-Gülten & Hilal

İyi geceler herkese,tüm çocuklar günün anlam ve önemine uygun bir gün geçirmiştir umarım..23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm çocuklara kutlu olsun:)
Toplu siparişlerin yanı sıra arada tek kalem siparişlerimde oluyor..Gülten abla ve sevgili Hilal için yaptığım keçe peçetelikler..

Gülten abla,kırmızılı,renkli canlı bir peçetelik istedi..



Sevgili Hilal için ise fuşya tonlarında peçetelik yaptım..



Gülten abla ve Hilal'in ,peçeteliklerini güle güle kullanmasini dilerim..
Diğer peçeteliklerime bakmak isterseniz BURDA Herkese sevgiler:)

21 Nisan 2014 Pazartesi

Keçe Lohusa tacı - Demir

Günaydınlar,hayırlı haftalar olsun herkese..Haftasonunuz güzel geçmiştir umarım..Benim akşamları çalışmakla,gündüzleri gezmekle ,güzel ve verimli bir şekilde geçti..

Demir bebek için yaptıklarımın sonuna geldik..daha önce Demir bebek için yıldız magnet ,isim kapı süsü,takı yastığı,perde-yatak süsü yapmıştım,birde annesine lohusa tacı yaptım..Konseptimiz yıldız ve kral tacı  ağırlıklı olduğu için taçda da iki objeyi bir arada kullandım..




 Ortaya, güzel ve şık bir taç çıktı..Demir paşa'nın sağlıkla dünyaya gelmesini,annesine,babasına,ailesine ve vatanına hayırlı bir evlat olmasını dilerim..

Diğer lohusa taçlarıma bakmak isterseniz BURDA  Sipariş ve bilgi için bana 0538 369 16 44 Nolu telefondan,kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden yada blogumun üst kısmında yer alan sipariş-iletişim kısmından bana ulaşabilirsiniz..

18 Nisan 2014 Cuma

Keçe kral tacı takı yastığı,kapı süsü - Demir

Hayırlı Cuma'lar olsun herkese,acısıyla tatlısıyla bir haftayı daha bitirdik.Umarım haftanız güzel geçmiştir..
Demir bebek için yaptıklarımı paylaşmaya devam ediyorum. Daha önce yıldız magnet ve isim kapı süsü-abajur sarkıtı yapmıştım..Sırada ise ,teyzesi Sibel hanım ve annesinin isteği üzerine hastanede yatak ayakucuna takmaları  ve daha sonra takı yastığı yada kapı süsü olarak kullanacakları keçeden içi dolgulu büyük kral tacı yaptım..

 Demir'in teyzesi ve annesi hastane doğum odası süslemesinde  yatak ayak ucu süslemesi için düşündüler ,siz isterseniz kapı süsü,takı yastığı için düşünebilirsiniz..
Diğer takı yastıklarıma bakmak isterseniz BURDA ,kapı süslerim ise BURDA ve BURDA ,sipariş ve bilgi için bana 0 538 369 16 44 nolu telefondan, yada kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden  yada sayfamın üst kısmında yer alan sipariş ve iletişim kısmından ulaşabilirsiniz..

Cuma'nın bereketi,huzuru üzerinize olsun,sevgiler:)

17 Nisan 2014 Perşembe

Ben Bugün!

Merhabalar ,ben bugün,  dünyaya merhaba diyecek minik bir prens için hazırlıklara başladım..Annesi benden, hem palyoço;


Hemde baykuş istedi;


Bakalım bir arada nasıl duracaklar,herkese sevgiler:)

16 Nisan 2014 Çarşamba

İsim kapı süsü ve abajur sarkıtı- Demir

Güzel bir günden herkese merhabalar..Nikah,düğün sezonu  yavaş yavaş açılmaya başladı,dolayısıyla yoğun günler geçiriyorum..Müşterilerimden ricam nikah,düğün gibi toplu siparişlerini yaklaşık 30 ile 20 gün önceden vermeleridir ki sipariş  sırama alayım..Acil gelen siparişlerimi yoğunluğuma göre geri çevirdiğimde oluyor,lütfen kusura bakmasınlar..Onun için benimle en az 20 gün önceden  irtibat kurmanızı rica edeceğim..

Demir bebek için daha önce BURDA yıldız magnetler hazırlamıştım..Sırada isim kapı süsü var.Benimle teyzesi Sibel hanım iletişime geçti,tek tek istediklerini ve renklerini belirtti,bende onun isteği doğrultusunda çalıştım ve ortaya bu güzel isimli kapı süsü çıktı..


Demir bebek için birde odasında abajurundan sarkıtmak için ay ve yıldız görselleri çalıştım..


Kurdelanın üst ksımlarını açık bıraktım ki,abajurdan istedikleri uzunlukta sarkıtabilsinler..


Diğer  kapı süslerime bakmak isterseniz burda ve burda Sipariş ve bilgi için bana 0 538 369 16 44 nolu telefondan, kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden ve blogumun üst kısmında sipariş-iletişim başlığından ulaşabilirsiniz..
Güzel bir gün olması dileğiyle sevgiler:)

Anneler günü için hediyeleşme etkinliği

Günaydınlar herkese,keyifler yerindedir umarım..Blog dünyasından tandığımız sevgili  Öznur ,yaklaşan anneler günün münasebetiyle hediye etkinliği düzenliyor..



Katılan arkadaşlara baktığımda şimdiden güzel bir etkinlik olacağını düşünüyorum..Anneler günü için hediyeleşme etkinliğine katılmak isterseniz Öznur'un Blogunda   son katılım 21 nisan,Hadi hep beraber hediyeleşelim:) Sevgiler..

13 Nisan 2014 Pazar

Keçe bebek şekeri-yıldız (Demir)

Yeni bir haftadan herkese merhabalar..Haftasonunuz güzel geçmiştir umarım..Bahar iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladı..Etraf yemyeşil,günlük güneşlik..Bu havaları seviyorum:)

Evet Demir bebek için keçe yıldız magnetler hazırladım..Daha önce burda bir kare paylaştığım yıldız magnetler bitti,çokta güzel oldular.:)



Bizler çok beğendik,sizlerinde beğenmesi dileğiyle..Diğer bebek şekerlerime bakmak isterseniz BURDA ve BURDA

Sipariş ve bilgi için 0538 3691644 nolu telefondan yada kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz..

Hayırlı,bereketi,sağlıklı,huzurlu bir hafta olması dileğiyle sevgiler:)

10 Nisan 2014 Perşembe

Ben bugün!

Herkese merhabalar,ben bugün sünnet kına mumları hazırlıyorum..Erkekliğe adım adacak minik bir adam için:)

Sevgiyle kalın..


9 Nisan 2014 Çarşamba

Ayetli lafz-ı Celil ,mevlüt,bebek şekeri (Fatma Miray)

Güneşli bir günden merhabalar..İyisinizdir umarım.:)

Daha önce burda malzemelerini paylaştığım ,Fatma Miray için hazırladığım Ayetli Lafz-ı Celil'ler bitti,sahiplerine ulaştı ve çok beğenildi..Fatma Miray, Kur'an-ı Kerim okumaya geçmiş,okulunda bunun için taç giyme töreni yapılacakmış,bu törende dağıtmak için annesi günün anlam ve önemine uygun Ayetli Lafz-ı Celillerden yapmamı istedi..Daha önce burda ve burda sünnet şekeri olarak yaptığım Lafz-ı Celilleri bu sefer minik prenses Fatma Miray için pembeli olarak yaptım.Böylede çok şeker oldular:)



Diğer bebek şekerlerime bakmak isterseniz BURDA ve BURDA 

Yeni günün herkese sağlık,bereket,huzur,mutluluk getirmesi dileğiyle sevgiler:)

7 Nisan 2014 Pazartesi

Keçe peçetelik -şirinler (Birgül)

Herkese merhabalar,hayırlı haftalar,,Haftasonunuz güzel geçmiştir umarım..Yeni bir haftaya daha merhaba dedik,güzel bir hafta geçiçiriz inşAllah..

 Sevgili Birgül hanım,benimle irtibata  geçip,kızının doğum günü partisinin şirinler temalı olduğunu ve doğum günü partisinde peçeteleri  koymak için,daha sonrada kızının odasında tokalarını koymak için  ,şirinler temasına uygun keçe peçetelik yapmamı istedi. Daha önce burda keçe şirinbaba ve şirineyi paylaşmıştım..Benim içinde farklı bir peçetelik çalışması oldu..Çok güzel,cıvıl cıvıl,rengarenk tam çocuk odalarına göre bir peçetelik yaptım...Böylelikle peçetelikte şirinler köyünü canlandırdık:)
 Birgül hanımın kızının doğum gününe yetişmesi için Yurtiçi kargoyla gönderim yaptık ama her zaman hızlı olan yurtiçi kargo bu sefer hızlı olamadı.Bu sebepten dolayı bayağı moralim bozuldu.Birgül hanımın kızının doğum gününe kargodan dolayı yetişmedi ama Birgül hanım kızının odasında kullanmaya başladıklarını ve çok beğendiklerini belirtince bir nebzede olsa moral bozukluğum düzeldi..


Peçetliğin 4 tarafınada farklı şirinler görseli çalıştım...


Şirinbaba,şirine ve uykucu şirini dolgulu,şakacı şirini ve diğer şirini dolgusuz olarak,mantar evinde iki tanesinin çatısını dolgulu olarak çalıştım..

Peçeteliğin boyu 25x25 cm.büyük bir peçetelik.


Biz peçetelik olarak düşündük,elbetteki bebek şekerlerini sunmak için ,sap takılarak güzel bir sepet olarak düşünülebilr,çocuklarınızın odasında özel eşyalarını koyabilirsiniz..

İtiraf etmem gerekirse kendim yaptım diye demiyorum,çok beğendiğim,çok hoşuma giden bir peçetelik oldu..Ev halkından da,Birgül hanımdan da tam not alan peçeteliğimi beğenmeniz dileğimle..Bereketli,sağlıklı,keyifli,güzel bir hafta olsun sevgiler:)

Sipariş ve bilgi için bana 0 538 369 16 44 nolu telefondan yada kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz..

6 Nisan 2014 Pazar

Sizden gelenler..

Güzel bir pazar gününden merhabalar..Bir önceki yayınımda Timur bebeğe kundakta bebek şekeri yapmıştım,bebek şekerleri yerlerine ulaştı,annemiz İclal hanımdan çok güzel bir mail  ve çok güzel bir fotoğraf aldım..kundakta bebek şekerleri ağaçta sunum olarak çok güzel yerlerini almışlar..İclal hanıma bu güzel resmi için çok teşekkürler...

 İclal hanıma tekrardan evladını sağlıkla kucağına almasını dilerim..Sevdiklerinizle birlikte sağlıklı,mutlu güzel Pazarlar..Sevgiler:)

4 Nisan 2014 Cuma

Kundakta bebek şekeri -Timur

Günaydınlar,hayırlı Cumalar olsun herkese,yine geldik bir haftanın sonuna..Umarım herkes için güzel bir hafta olmuştur.;)
Daha önce burda yapım aşamasından bir kare paylaştığım Timur bebeğin ,kundakta bebek şekerlerinin yapım aşamasını paylaşmıştım.
Kundakta bebek şekerleri bitti;



 Yerlerine ulaştı,Timur bebeğin sağlıkla dünyaya gelmesini bekliyorlar:)



 Timur bebeğe,sağlıkla sıhhatle dünyaya gelmesini,vatana,millete,ailesine hayırlı bir evlat olmasını,annesi İclal hanım'a da evladını sağlıkla kucağına almasını dilerim..

Cumanın bereketi,huzuru,duası üzerinize olsan sevgiler:)

Diğer bebek şekerlerime bakmak isterseniz BURDA ve BURDA  ,sipariş ve bilgi için bana 0 538 369 16 44 nolu telefondan yada kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden yada blogumun üst kısmında bulunan iletişim kısmından ulaşabilirsiniz..


3 Nisan 2014 Perşembe

Sizden Gelenler

Herkese merhabalar,nasılsınız,iyisinizdir inşAllah,keyfiniz ,sağlığınız,sıhhatiniz yerindedim umarım...
Biliyorsunuz blog dünyasından tanıdığım  sevgili aradaşım Demet'e  ,güllü kapı süsü ve eltisinin yeni doğacak bebeğine prensesli kapı süsü yapmıştım..Demet'cim bloğunda kapı süslerinin,burda süsledikleri kapılardaki fotoğraflarını paylaşmış..
Yerlerine çok yakışmışlar:)



Tekrardan sevgili Demet'in ve eltisinin kapı süslerini güle güle kullanmasını,eltisinin evladını sağlıkla,sıhhatle kucağına almasını dilerim..

Sizde bu güzel kapı süslerinden isterseniz bana 0 538 369 16 44 nolu telefondan yada kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.. Herkese sevgiler:)


2 Nisan 2014 Çarşamba

Ben bugün!!

Merhabalar,mutlu günler olsun herkese..Ben bugün ,dünyaya merhaba demeye hazırlanan minik bir yıldız için çalışıyorum..:)


Yıldızlarımızı kestim,sıra birleştirmede..Bereketli bir gün olması dileğiyle sevgiler:)