Sayfalar

31 Mart 2014 Pazartesi

Prenses Şatolu Kapı Süsü-Eylül

Herkese merhabalar, İyisinizdir inşAllah,haftasonunuz güzel geçmiştir umarım..
Blog dünyasından tanıdığım sevgile arkadaşım Demet'e güllü kapı süsü yapmıştım.Demet'cim birde Nisan sonunda doğum yapacak eltisi için prensesli,şatolu kapı süsü yapmamı istedi..Daha önce prensesini paylaştığım kapı süsümde bitti,güllü kapı süsüyle birlikte sahiplerini ulaştı..

Nette bir çok modeli olan prenses şatolu kapı süsünün üzerinde birkaç oynama yaptım.Prensesini değiştirdim,isim plakasını incilerle sarkıttım,alt kısmına komple çiçeklerle donattım(çiçek bahçesi olsun diye),bulutlarını farklı yere konumlandırdım..Bu şekilde de ortaya farklı bir kapı süsü çıktı..Biz çok beğendik,sizlerinde beğenmesi dileğiyle:)





 Diğer kapı süslerime bakmak isterseniz burda  ve burda Sipariş ve bilgi için bana 0 538 369 16 44 nolu telefondan yada kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz..Sağlıklı,huzurlu,bereketli bir hafta dileğimle sevgiler:)

NOT :Biliyorsunuz bu işi yapan bende dahil bir çok blog arkadaşımın ortak sorunu ürün fotoğraflarımız üzerinden sipariş alınması..Bu konuda fikrim nettir,hep söyledim,söylemeyede devam edicem ,kendi adıma konuşmam gerekirse, benim kızdığım konu üzerinde logom olduğu halde benim fotoğrafımı kendi sayfalarında paylaşıp "netten alıntıdır,aynısı yapılır" ibaresiyle sipariş alınması..benim yaptığım bir ürünü yapabilirsiniz ,siparişte alabilirsiniz AMA KENDİNİZ YAPIP FOTOĞRAFLARINI KENDİNİZ ÇEKMEK SURETİYLE!! Yani kendinizin emek harcaması suretiyle..Benim yaptığım bir ürünü yapıp,üzerinde kendi hayal gücünüzle bir kaç değişiklik yaptığınız taktirde şapka çıkartırım ,"benim düşünemediğim bir şeyi düşünmüş diye" Bu konuda bir çok mail alıyorum müşterilerimden, netten buldukları bir başka arkadaşıma ait olan ürünün birebir aynısını yapmamı istiyorlar..Onlara birebir aynısını yapamıyacağımı ,üzerinde kendimce değişiklikler uygulayacağımı belirtiyorum,onaylayanlarla devam ediyoruz,onaylamayan birebir aynısını isteyenlerden ,ürün sahibiyle görüşmelerini rica ediyorum.Bu şekilde bir çok siparişi geri çevirmişimdir..
 Hepimiz birbirimizden ve özellikle bu işi yapan yabancı bloglardan esinleniyoruz.Ben çok gördüm benim ürünüm ,ben tasarladım diye söyleyen kişilerin ürünlerinin birebir aynısını(süslemesi,rengide dahil) ,yabancı bir blogda olduğunu..

Demem o ki bana bu istekle gelen müşterilerime değişiklik yapacağımı söylüyorum ki yapıyorumda,aynı bu kapı süsünde olduğu gibi..Nette bir çok modeli var.hatta birebir aynısını yapan farklı insanlar var.Ben aynısını yapmak yerine benim farklılığım olsun diye,prensesini değiştirdim,isim plakasını incilerle sarkıttım,prensesin iki yanına çiçek bahçesinde duruyormuş gibi boylu boyunca çiçeklerle süsledim,bulutlarını farklı konumlardımdım.Orjinaliyle benzeyen sadece şatoları kaldı ve onunda renklerini değşitirdim..Prenses Şatolu kapı süsünü kendimce yorumladım umarım beğenirsiniz,sevgiler:)



29 Mart 2014 Cumartesi

Keçe şirinler-(Şirine-Şirinbaba)

İyi geceler herkese, keçeden şirinler figürleri denemek istediğim bir çalışmaydı.Sağolsun bir müşterim ,istediği bir objeyle keçe şirinleri denememe vesile oldu..
Çok güzel ve bir o kadarda uğraştırıcı oldular ve bitincede çok şeker oldular..Şirinbabayı ve Şirineyi,yada diğer şirinleri dolgulu yada dolgusuz olarak ,bebek şekeri,doğum günü,baby shower partilerinde farklı bir hediye alternatifi olarak düşünebilirsiniz..

 Şirinbaba ve Şirineyle ,şirin bir haftasonu dileğimle sevgiler:)

28 Mart 2014 Cuma

Keçe güllü kapı süsü -Demet

Günaydınlar,hayırlı cuma'lar  olsun herkese..Yine geldik bir haftanın sonunu..Umarım geçtiğimiz hafta anılarınızda güzel bir yer edinmiştir..

 Sevgili Demet için kırmızı güllürle,dore incilerle süslenmiş çok şık bir kapı süsü yaptım.Daha önce kapı süsü ile ilgili  burda bir kare paylaşmıştım..Kapı süsümüz bitti,sevgili Demet'e ulaştı..Çok beğendiğine dair,çok güzel bir telefon aldım Demet'ten..Çok zevk alarak çalıştığım,çok hoşuma giden ,sevgili Demet'in de çok beğendiği güllü kapı süsümüz:)



Kapıya güzel oturması için arka kısmını boş bıraktım..


Sevgili arkadaşım Demet'e kapı süsünü güle güle kullanmasını.misafirlerini güller içinde karşılamasını dilerim..
Güllü kapı süsü farklı renk kombinasyonlarında da çalışılabilir.. Diğer kapı süslerime bakmak isterseniz burda ve burda
Sipariş ve bilgi için bana 0538 369 16 44 nolu telefondan ,kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden yada blogumun üst kısmında yer alan iletişim kısmından bana ulaşabilirsiniz..
Cuma'nın bereketi,huzuru,duası üzerinize olsun,sevgiler:)

26 Mart 2014 Çarşamba

Ben bugün!

Herkese merhabalar, iyisinizdir inşAllah:)Ben bu hafta dünyaya yeni gelicek bir prens için;


Ve Kur'an-ı Kerim okumaya yeni geçmiş minik bir prenses için çalışıyorum..


Evinizden bereket,mutluluk,huzur eksik olmasın sevgiler:)

24 Mart 2014 Pazartesi

Bu Haberi Okumadan Sigorta Yaptırmayın!


Bir süredir iletişim çalışmaları çok dikkatimi çeken bir sigorta firmasından bahsetmek istiyorum bugün. Sigortanın kolay hali sloganıyla piyasaya çok hızlı bir giriş yapan Generali Sigorta’nın özellikle Zorunlu Trafik Sigortası’nda ve kasko poliçelerinde %70’e varan indirimleri ilgimi çekti. Blogda yazmak üzere biraz inceledim ve sadece kampanya olarak değil, tüm hizmetlerinin gayet memmuniyet verici olduğunu gördüm.


Bu arada piyasaya hızlı giriş dedim ama Generali 1831 yılında İtalya’da kurulmuş ve aslında 150 yıldır Türkiye’de faaliyet gösteriyormuş. Adını elbette duymuştum ama ancak bugün yazabiliyorum.


Zorunlu Trafik Sigortası’nda %70’e varan indirimleri dışında Prestijli Kasko’larını da çok beğendim. Sigorta sektöründe bir ilk olarak, herhangi bir kaza anında sunduğu yol yardım hizmeti ile lastiğiniz patladığında ücretsiz lastik değişimi veya aracınızın yakıtı bittiğinde   Yapılan kaza sonrası acil bir noktaya yetişmeniz gerektiğinde yol yardım hizmetleri ile taksi ücretinizi dahi karşılıyorlar. Aracınız tamir edilirken 5 gün süreyle, size özel bir araç bile veriyorlar. Bence bu özel danışmanlık ve 7/24 destek hizmetleri şehir hayatının olası zorluklarını da hafifletiyor.


Bir de Mini Kasko ve Mini Kasko Ekstra ürünleri var. Mini Kasko, 1 çarpışma hasarını 2 bin TL’ye kadar kapsayan düşük fiyat kategorisindeki bir ürünmüş. Daha yüksek bir sigorta teminatı tercih edenler için bu tutar, Mini Kasko Ekstra ürünü ile 2 çarpışma hasarı ve toplamda 50 bin TL’ye kadar çıkabiliyormuş. Tüm bu hizmetler için ayrı ayrı teklif alıp, satınalım yapabiliyor olmak ise harika. Mini Kasko ve Mini Kasko Ekstra ürünlerinin fiyatları sabit. Zorunlu Trafik Sigortası içinse teklifler size ve arabanıza özel yapıldığı için indirimler kişiden kişiye farklılık gösteriyor. Bu yüzden teklif alırken yaşınız, arabanızın yakıt türü gibi etmenler de önemli oluyor. Siz artık sitesinden aracınıza en uygun sigortayı detaylarıyla incelersiniz.



Generalinin 7/24 Özel Sigorta Danışmanlığı hattı 0850 555 55 55’ten veya generali.com.tr den 1 dakikada teklif alabilirsiniz. Bu arada Generali Sigorta müşterisi olmasanız dahi bir kez teklif alırsanız size kişisel sigorta danışmanı atıyorlar. Bilgi alan kişi her aradığında, karşısında aynı danışmanı buluyor. Böylece müşteriler sorunlarını her defasında baştan anlatmak zorunda kalmıyor ve telefonda uzun uzun beklemeden işlerini kolayca halledebiliyor.


Eh daha ne olsun:)


1 dakikada teklif alıp indirim kazanmak isterseniz, 31 Mart’a kadar generali.com.tr yi ziyaret edin derim.


1 Dakikada Teklif Almak için Tıklayın.

Bir boomads advertorial içeriğidir.

Keçe söz,nişan,nikah çerçeve magnet - Cansu & Kerem

Yeni bir haftadan ,günlük güneşlik bir havadan herkese merhabalar:)Nasılsınız ,iyisinizdir İnşAllah...Hafta sonunuz güzel geçmiştir umarım..
Daha önce burda yapım aşamasından bir kare paylaştığım,Cansu hanım'ın nişanı için hazırladığım çerçeve magnetler bitti,yerlerine ulaştı..Çok beğenildi...



22 Mart'ta nişanlanan çiftimize mutluluklar diliyorum..Diğer çerçeve magnetlerime bakmak isterseniz burda ve burda  Yeni haftanın sağlık,huzur,mutluluk ve bereket getirmesi dileğiyle sevgiler...Sipariş ve bilgi için bana 0 538 369 16 44 nolu telefondan yada kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz..

22 Mart 2014 Cumartesi

Ben bugece!! Prenses Eylül

Herkese iyi geceler,ben bugece dünyaya merhaba diyecek minik bir prenses için çalışıyorum:)


 Prensesin boyu yaklaşık 20 cm civarında..Bakalım prenses Eylül,sizleri hangi  sarayından karşılayacak:)) Mutlu pazarlar,sevgiler...

21 Mart 2014 Cuma

Keçe leylekli kapı süsü

Günaydınlar,hayırlı Cumalar olsun herkese..Yine bir haftanın sonuna geldik..Herkes için güzel bir hafta olmuştur inşAllah..
Sevgili arkadaşım Dilek için keçe leylekli kapı süsü yaptım.Dilek'in,,  bir arkadaşının baby shower partisi için,benden  leylekli kapı süsü istedi..Bu sefer yazısın Canım Kızım yazdık.Böylede güzel oldu..Daha önce facebook sayfamda bir kare paylaştığım leylekli kapı süsüm;


Diğer keçe kapı süslerime bakmak isterseniz burda , kapı süslerim ise burda ,sipariş ve bilgi için bana 0 538 369 16 44 nolu telefondan ,yada kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz..

Cumanın bereketi,huzuru,duası üzerinize olsun,keyifli haftasonları,sevgiler:)

19 Mart 2014 Çarşamba

Prens-prenses bebek şekeri (İbrahim Kaan&Melek Sena)


Güneşli bir sabahtan günaydınlar.Keyifler nasıl?İnşAllah iyidir.
Melek Sena ve İbrahim Kaan kardeşler için prens ve prenses bebek şekeri yaptım..Daha önce burda bir kare paylaştığım biblolu modelden ilk defa çalıştım.Bebek şekeri arşivime yeni bir model daha eklenmiş oldu böylelikle..





Çok hoşuma giden,annemizinde beğendiği güzel bir model oldu..Kardeşlerin sağlıkla ,mutlulukla büyümelerini dilerim..Yeni gün hepimize sağlık,neşe,bereket,huzur getirsin sevgiler:)

Diğer bebek şekerlerime bakmak isterseniz burda ,burda ve burda  

Siparş ve bilgi için 0538 36916 44 nolu telefondan yada kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz..

17 Mart 2014 Pazartesi

Keçe diş buğdayı badysi ve saç bandı - Zeynep Kavin

Merhabalar, iyisinizdir inşAllah..Yeni hafta güzellikler dolu bir hafta olur umarım..
Kuzumun diş buğdayı partisinde yaptıklarımın sonuna geldik.Son olarak diş buğdayında giymesi için keçe diş aplikeli bady süsledim.Tütüsünü annesi hazır almış..bana sadece badysini ve saç bandını süslemek kaldı..


Ben normal tshirt tarzı badyi süsledim ama siz isterseniz alttan çıtçıtlı bady de süslenir..

Birde masamızdan bir kare :)

 Hayırlı,bereketli,mutlu ve huzurlu bir hafta olması dileğiyle sevgiler:)

14 Mart 2014 Cuma

Keçe lavanta,tesbih kesesi-Zeynep Kavin

Herkese merhabalar,hayırlı Cumalar..Memleketçe zor ve acı bir hafta geçirdik..Mevlam Ümmeti Muhammed'in evlatlarını ,bizlerinde evlatlarımızı korusun inşAllah..Umarım tekrarı yaşanmaz..

Benim bal kuzum,baldan tatlı kuzumun geçen hafta diş buğdayını yapmıştık..Diş buğdayı için diş anahtarlıklar yapmıştım.Birde misafirlerimize içlerinde tesbih olan tesbih keseleri yaptım..Çok hoşlarına gitti..Güzel bir ayrıntı oldu..


Bizler çok beğendik sizlerinde beğenmesi dileğiyle,Cumanın huzuru,bereketi üzerinize olsun inşAllah..

Diğer kına ve lavanta keselerime bakmak isterseniz burda  ve  burda  Güzel bir hafta sonu dileğimle sevgiler:)

12 Mart 2014 Çarşamba

Ben bugün!!

Merhabalar,güzel günler olsun inşAllah..Ben bugün daha doğrusu bu hafta iki siparişi bir arada götürüyorum..
İki siparişinde ön hazırlıkları yapıldı,sıra süslenmelerine geldi:)

Sevgili Demet'in kırmızı güllü kapı süsü için,güller kesildi,kapı süsü kaplandı sırada süslenmesi var:)


Sevgili Cansu Hanım'ın ise nişanı için çerçeve magnetler kesildi,çerçeve formuna girip süslenmesi kaldı:)


Sizde her türlü özel gününüzde sipariş vermek isterseniz bana  0 538 369 16 44 numaralı telefondan yada kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz..

Hayırlı ve bereketli günler dileğimle sevgiler:)

10 Mart 2014 Pazartesi

Keçe diş anahtarlık - Zeynep Kavin

Günaydınlar,güzel keyifli haftalar olsun İnşAllah:) Yeni haftaya kasvetli ve yağmurlu bir günle başladık.Her ne kadar böyle havaları sevmesemde,barajlardaki su seviyelerinin düşmesi nedeniyle yağmur yağsın diye bakıyorum..Hemde bardaktan boşanırcasına şakı şakır yağsın ki,yazın susuzluk çekmeyelim..

Benim kuzumun dişi çıktı teyzeleri,iki tane tavşan diş..Geçen cuma diş buğdayını yaptık,bende teyzesi olarak diş hediyeliklerini yaptım..Daha önce burda yapım aşamasından bir kare paylaştığım Diş anahtarlıklar yaptım kuzuma,içleri lavanta ve elyaf dolgulu..Gelen misafirlerin çok beğendiği ,benimde büyük bir zevkle hazırladığım diş anahtarlıklar..




Fotoğraflar gece çekimi olduğu için pek istediğim gibi çıkmadı:((


Diğer keçe magnetlerime bakmak isterseniz burda ,keçe anahtarlıklarım ise burda

Yeni haftanın sağlık,mutluluk,huzur ve bereket getirmesi dileğiyle sevgiler:)

9 Mart 2014 Pazar

Keçe kapı süsü

Günaydınlar mutlu  Pazarlar herkese..Pazar gününüz sevdiklerinizle beraber keyifli geçiyordur umarım:)
Daha önce Elif bebek için bebek şekeri ve keçe şeker sepeti yapmıştım..Elif bebeğin annesi Havva Hanım,birde oğlu için keçenin üzerine "Ben abi  oldum" yazısını yazmamı istedi..Sade bir model istediği için ortaya hepimizin beğendiği güzel bir model çıktı.Tabi bu modele ilave süsler yapılabilir,bulutun altından yağmur damlaları sarkabilir yada araba,nazar boncuğu görselleri sarkıtılabilir..Sizin hayal gücünüze kalmış.Annemiz sade bir model istediği için bende ancak bu kadar sade yapabildim:))

Herkesin keyifli güzel bir gün geçirmesi dileğiyle sevgiler:)


Diğer keçe kapı süslerime bakmak isterseniz burda  Sipariş ve her türlü bilgi için bana kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden yada hafta içi 9:00-18:00 saatleri arasında  0538 369 16 44 nolu telefondan ulaşabilirsiniz..

7 Mart 2014 Cuma

Keçe sepet-bebek şekeri sepeti (Elif)

Hayırlı Cumalar olsun herkese..Acısıyla,tatlısıyla yine bir haftanın sonuna geldik.Umarım geride bıraktığımız hafta anılarınızda güzelliklerle anacağınız bir hafta olur..

Çarşamba günü burda dünyaya yeni gelen minik prenses Elif için emzikli bebek şekerlerini paylaşmıştım..Elif bebeğin bebek şekerlerini sunabilmeleri için birde keçeden sepet yaptım.Daha önce burda Feride hanım için yaptığım sepetin pembesini istedi annemiz Havva hanım,böylelikle ortaya çok şık bir sepet çıktı ve daha sonra Elif bebeğin özel eşyalarını koyabilecekleri dekoratif bir sepet oldu..Bu sepeti  bebek şekerlerinizi  koymak amaçlı kullanabileceğiniz gibi,mutfağınızda,banyonuzda ,odanızda özel eşyalarınızı koymak içinde kullanabilirsiniz.Benim ve annemizin çok beğendiği keçe sepetim..Cuma'nın bereketi,huzuru üzerinize olsun sevgiler:)




Diğer keçe sepetlerime bakmak isterseniz burda ,burda ....


NOT : Mail ve mesaj yoluyla telefon numaramı çok soran oluyor.Bu zamana kadar telefonla sipariş almıyordum.Bundan böyle telefonlada sipariş almaya başlıyorum..

TEL:0 538 36916 44  Cumartesi ve Pazar hariç hafta içi sabah 9:00 ile akşam 18:00 arası bana ulaşabilirsiniz..

5 Mart 2014 Çarşamba

Emzikli bebek şekeri - Elif

Herkese merhaba,nasılsınız,iyisinizdir inşAllah..Ben çok şükür iyiyim..
Daha önce burda bir kare paylaştığım Elif bebek için emzikli bebek şekeri yaptım.Pembiş pembiş ,çok güzel şeker gibi oldular..Böylelikle bebek şekeri arşivime emzikli bebek şekerinide eklemiş oldum..Elif bebek dünyaya hoşgeldi,sağlıklı,huzurlu,mutlu ve hayırlı bir ömrü olsun inşAllah..
Gününüzün güzel ve bereketli geçmesi dileğiyle sevgiler:)



Diğer bebek şekerlerime bakmak isterseniz burda , burda ve burda

Sipariş ve bilgi için bana kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.

4 Mart 2014 Salı

Ben bugün!

Herkese iyi akşamlar,ben bugun yani bu akşam prens ve prenses için çalışıyorum..Biblolar çok hoşuma gitti,bakalım süslenmiş halleri nasıl olacak:) Hayırlı geceler...


3 Mart 2014 Pazartesi

Keçe nazar boncuğu sünnet şekeri-kına kesesi

Günaydınlar,mutlu keyifli haftalar..Yeni bir çeşitle haftaya başlamak istedim..Aslında yeni değil hepimizin bildiği keçe nazar boncuğundan kına kesesi yaptım ve yaparken fikrim geldi ve bende uyguladım:)Böylelikle iki yönlü kullanılabilen bir model oldu..

Bu şekilde içine küçük kilitli poşetlerle ,paketlenmiş kına koyarak misafirlerinize dağıtabiliceğiniz gibi ;




Daha sonra içinden kınayı alıp buzdolabı magneti olarak kullanabilirsiniz..


Yada küçük keçe nazar boncuklu kına keseleri yaptırabilirsiniz..


Diğer kına keselerime bakmak isterseniz burda,keçe magnetlerim ise burda, sipariş ve bilgi için bana kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz..

Yeni haftanın hepinize sağlık,huzur,mutluluk ve bereket getirmesi dileğiyle sevgiler:)