Sayfalar

31 Aralık 2013 Salı

Sizden Gelenler

Merhabalar,evet geldik bir yılın daha sonuna..Acısıyla,tatlısıyla,hüznü sevinciyle,mutluluğu özlemiyle bir yılı daha geride bıraktık.Aslında bir yıl daha yaşlandık:) 2014 başta ülkemize ve sizlere,bizlere güzellikler getirir inşallah..
Daha önce burda ve burda  ,doğum günü,yılbaşı,nikah ,bebek şekeri vs.gibi bir çok özel günümüze çok güzel şekerler hazırlayan Şeker Ağacı sitesinin sahibi Hülya hanım için, ürünlerinde kullanmak üzere yılbaşı süsleri hazırlamıştım.Hülya hanım ürünlerimi gönderir göndermez çok güzel arajmanlarla sitesinde sergilemeye başladı..Bende bugüne uyar diye paylaşmayı uygun gördüm..Ürünlerim Hülya hanımın şekerleriyle ve çok güzel bir arajmanla harika görünüyorlar..Sizcede öyle değilmi?

 Mutlu yıllar herkese:)



30 Aralık 2013 Pazartesi

Keçe nazar boncuklu kına-lavanta kesesi -(Salih & Asrın)

Günaydınlar,güzel günler olsun inşAllah..Haftasonunuz güzel geçmiştir umarım..Benim için pek iç açıcı geçmedi..Dün yemek yaparken sol elimin baş parmağını kestim.Bayağı derin bir kesik,dikiş attılar,tetanoz aşısı vurdular,10 gün ıslatmıyacağım :( Allahtan iş gören,sürekli kullandığım elim değil ve sol elimde de 4 parmağım açıkta..Çalışırken biraz zorlayacak ama sağ el gibi çok zorlamaz diye düşünüyorum...Aksi gibi çok yoğun olduğum bir dönemde başıma geldi,mevlam daha beterinden korusun..Söz verdiğim gibi,söz verdiğim tarihte bütün siparişlerimi yetiştireceğim inşAllah,bu konuda sıkıntı yok:)
Neyse bununla geçmiş olsun diyorum ve bugünki postuma geçiyorum:)
Daha önce burda paylaştığım keçe nazar boncukları yerlerini aldılar.Antalya'dan Fatma hanımın  15 tatilde sünnetini yaptırıp mevlütlerini okutacağı,yaz tatilinde ise düğünlerini yapacağı çocukları Salih ve Asrın için hazırlıklarımız...
Fatma hanım kına günü geldiğinde kınayı taze taze alıp kendisinin içlerine yerleştirebileceğini söylediği için kına keselerini  boş hazırlayıp göndereceğim.Keselerin resimlerini gönderdiğim Fatma hanım ve ben çok beğendik,sizlerinde beğenmesi dileğiyle kazasız,belasız,sağlıklı,bereketli ve huzurlu bir hafta geçirmeniz dileğiyle sevgiler:)

Biz kına kesesi olarak çalıştık,lavanta kesesi olarakta düşünülebilir..



 Diğer kına ve lavanta keselerime bakmak isterseniz burda  ve burda

27 Aralık 2013 Cuma

Ben bugün!

Günaydınlar,hayırlı cumalar olsun herkese..Bu mübarek günde ettiğiniz tüm dualarınız kabul olsun inşAllah..
Ben bugün yine birbirine söz verenler için,ilk adımı atanlar için akşamdan başladım kalplerimi kesmeye..Bakalım kimlerin mutluluklarına şahit olucaklar..:)
 Mutlu,keyifli hafta sonları,sevgiler:)



25 Aralık 2013 Çarşamba

Keçe kapı süsü -Apaydın çocuk kulübü

Günaydınlar,nasılsınız iyisinizdir inşAllah:)Keyifler yerindedir umarım..Apaydın çocuk kulubü için yaptığım  keçe kapı süsüm..Değişik ,bahar gibi bir kapı süsü oldu..Beğenmeniz dileğiyle,sevgiler:)


Diğer keçe kapı süslerime bakmak isterseniz burda
Siparişleriniz için bana kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz..

24 Aralık 2013 Salı

Çerçeve nikah şekeri - Tuğba&Şaban

Günaydınlar,güne güzel başlamışsınızdır inşAllah:)Aslında bu postu dün sabah yayınlayacaktım,çünki Tuğba&Şaban çiftinin düğünleri 14 aralıkta oldu ve ben ürünleri 14 aralıktan önce teslim ettim.Geçen hafta sırada bekleyen postlarımı yayınladım,Tuba&Şaban çiftinin nikah şekerlerinide yeni haftada yayınlamayı düşünüyordum ki eşim hafta sonu bilgisayara format attı,bilgisayarda kayıtlı bütün resimlerimi yedeklemesini istedim kendisinden oda yedeklediğini söyledi ,dün sabah bir bakarım ki yeni bitirip teslim ettiğim işlerimin ,fotoğraflarını çekip bilgisayara kaydettiğim dosyam silinmiş.Bir anda sudan çıkmış balığa döndüm,neye uğradığımı şaşırdım..Allahtan fotoğraf makinasındaki resimleri silmemiştim de fotoğrafları kurtardım..Dün onlarla uğraştığım için postu yayınlamak bugüne kaldı..
Neyse efendim  Daha önce burda çiçeklerini paylaştığım,Tuğba&Şaban çiftinin çerçeve nikah şekerlerini düğün tarihlerinden önce teslim ettim,güzel , değişik ve sahiplerininde beğendiği bir model oldu.Bende böylelikle nikah şekeri arşivime yeni bir model daha eklemiş oldum..Tuğba ve Şaban çiftine bende mutluluklar dilerim..
Geç oldu ama olsun daha haftanın başındayız,yeni bir hafta herkese sağlık,bereket,huzur ve mutluluk getirsin,sevgiler:)




20 Aralık 2013 Cuma

Bloggerların Yılbaşı Alışveriş Önerileri

Yeni yıl heyecanının hepimizi iyiden iyiye sardığı bugünlerde, bir yandan yılbaşı akşamı için planlar yaparken bir yandan da “ne hediye alacağım?” endişesi içerisine giriyoruz. Yılbaşına kısa bir zaman kala alışveriş merkezlerinde telaşla gezmek yerine sizin için hazırladığımız alternatif hediye ve kampanya önerilerine mutlaka göz atın derim!

Sizin için ilk seçtiğim hediye alternatifi moda ile teknolojiyi bir araya getiren Samsung Galaxy Gear! Çarpıcı renk seçenekleri, ince ve zarif tasarımı ile giyilebilir teknolojileri günlük yaşama daha da entegre eden Samsung Galaxy Gear alan herkese, 32GB microSD kart hediye ediliyor. 31 Aralık’a kadar geçerli olan kampanya ile hem yeni yılın en şık hediyesi olmaya aday Galaxy Gear’a, hem de yeni yılda en güzel anılarınızı rahatça saklayabileceğiniz 32GB microSD karta sahip olabilirsiniz.

Yenilikçi ve modaya önem veren kullanıcılara siyah, beyaz, gri, turuncu, sarı ve roze gibi çarpıcı renk seçenekleri sunan Galaxy Gear, 1.9 megapiksel BSI sensörlü kamerası ve 1.63 inç Super AMOLED ekranı ile kullanıcıları cezbediyor.

Telefonunuz cebinizdeyken bile bağlantıda kalmanızı sağlayan Galaxy Gear’da bulunan dahili hoparlör sayesinde telefonsuz konuşma deneyimini sunuyor. Örneğin, bir yandan yılbaşı partiniz için hazırlanırken, diğer taraftan telefon konuşmalarınızı yapabilir, alarmınızı kurabilir, mesaj yazabilir ya da takvim girişlerinizi oluşturabilirsiniz.

Kampanya hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayın: http://www.samsung.com/tr/campaigns/galaksidenhediye

Yeni yıl, yeni umutlar, yeni hediyeler… Peki 2014 için dileğiniz hazır mı?

Siz sevdiklerinizi unutmayıp yeni yıl hediyeleri alırken Garanti de sizi unutmamış!
2013 yılını geride bırakırken yeni yıldan yeni dilekler eksik olmuyor. Yeni yıla girerken Garanti Bankası bazılarımızın dileklerini duymuş gibi sosyal medya takipçilerini sevindirecek bir kampanya yapmış!

Yeni yıl hediyeniz Garanti Link’ten!

Yıl boyunca farklı kampanyalarla fırsatlar sunan Garanti Link, 2014’e girerken çuvalını hediyelerle doldurmuş bir Noel Baba gibi bacanızdan inmeye hazırlanıyor. Günde en az 10 kere kontrol ettiğimiz sosyal medya hesaplarımızı Garanti Link ile Link’leyerek 14 şahane hediyeden birini kazanmaya hak kazanıyoruz. Televizyondan tablet bilgisayara, telefondan fotoğraf makinasına kadar birbirinden değerli hediyelerden birine sahip olmak çok da kolay. Benim dileğim yeni yılda sevdiklerimle her anımı ölümsüzleştirebileceğim bir fotoğraf makinası. Sizin dileğiniz ne?

Siz de buradan sosyal medya hesaplarınızı Link’leyin, 14 şahane hediyeden birini kazanma şansı yakalayın!

Şimdiki önerim ise özellikle ev hediyesi almayı düşünenlerin oldukça ilgisini çekecek!

2014'ün en güzel kahvaltıları, en hoş sohbetleri için Vestel’in sunduğu kahvaltı setlerine mutlaka göz atın derim!

Vestel yılbaşına özel hazırladığı kahvaltı setleri ile hediye alışverişini kolaylaştırıyor. Kırmızı, Inox ve Siyah Kahvaltı Setleri hem şıklığı ile göz dolduracak, hem de sevdiklerinizi çok mutlu edecek. “Hediyem yılbaşı ruhuna uygun olsun!” diyenler için kırmızı set ideal bir seçim.

Vestel Inox Su Isıtıcı, Dijital Tost Makinesi, Türk Kahve Makinesi'nden oluşan Inox set de çok şık ve pratik bir alternatif. Bu setin farkı ızgara olarak da kullanılabilen Vestel Dijital Inox Tost Makinesi.

Modern ve şık bir hediye arayanlar içinse önerimiz Siyah Set. Vestel Siyah Su Isıtıcı, Ekmek Kızartma Makinesi ve Filtre Kahve Makinesi içeren bu set farklı tasarımı ile benzersiz bir hediye olmaya aday.

Setler için buradan online sipariş verebilir, ücretsiz kargoyla hemen hediyelerinize kavuşabilirsiniz! Unutmadan, Vestel Kahvaltı Setleri 2014 yeni yıla özel hazırlandı. Yılbaşı’ndan sonra bu şekilde set olarak bu fiyatlarda bulmanız pek mümkün değil. 

Özel, başka hiçbir yerde olmayan bir hediye arıyorsanız Vestel'de harika bir öneri daha var: Yılbaşı özel tasarımlı Türk Kahvesi Makinesi yeni yıla özel indirimli sadece 59 TL!

Bir boomads advertorial içeriğidir.

Ben bugün!

Günaydınlar..Yine acısıyla,tatlısıyla bir haftayı daha geride bıraktık.Umarım geçtiğimiz hafta anılarınızda güzel bir şekilde yer almıştır.:)
Ben bugün (aslında geceden) minik iki prens için çalışmaya başladım.Minik prenslerin erkekliğe adım attıkları o güzel günü dahada güzel kılmak için yapacağım süslerimi..Neler neler yapmayacağız ki minik prenslere..Yaptıkça elbette paylaşacağım..İlk önce nazar boncuklarından başlayalım ki nazar değmesin:)

Hayırlı ,bereketli Cumalar olsun,mutlu haftasonları:)




18 Aralık 2013 Çarşamba

Keçe yılbaşı süsü -2 (Hülya)

Günaydınlar,nasılsınız iyisinizdir inşAllah..Bugün günüm var,misafirlerim gelecek,hamur işlerine başlamadan önce postumu yayınlayayım dedim.Pazartesi burda 1.aşamasını yayınladığım yılbaşı süslerimin 2.aşamasında sıra..Bu seferkiler Hülya hanım'ın isteği doğrultusunda çerçeve şeklinde hazırlandılar..Çok eğlenceliydi hazırlaması..Daha önce burda modellerini paylaştığım 2. aşama çerçeve şeklinde yılbaşı süslerim..Biz çok beğendik,sizlerinde beğenmesi dileğiyle herkese sevgiler:)


Çerçeveleri yılbaşı süsü olarak hazırladım ,pekala bebek şekeri,çocuklarınızın doğum günlerinde eğlenceli çerçeveler olarakta düşünülebilir..


Diğer magnet çeşitlerime bakmak isterseniz burda burda ve burda
Bana kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz..

16 Aralık 2013 Pazartesi

Keçe yılbaşı süs -1 (Hülya)

Yeni bir haftadan herkese günaydın..Haftasonunuz sevdiklerinizle birlikte güzel geçmiştir umarım..Yeni yıl yaklaşıyor,heryer yılbaşı süsleriyle süslenmş durumda,bunlara bloglarda dahil.Herkes yaptığı yılbaşı süslerini paylaşıyor.Bende paylaşayım istedim...Daha önce burda  Hülya hanımın isteği üzerine birer  adet model hazırladığım süsleri paylaşmıştım.Süsler  2 aşamada çoğaltıldı,Hülya  hanıma teslim edildi ve çok beğenildi.Çok güzel cıvıl cıvıl,süslü püslü oldular..
Sağlıklı,bereketli,huzurlu ve mutlu bir hafta dileğimle herkese sevgiler:)

2 aşamada çoğalttığım süslerimin 1.aşaması beğenmeniz dileğiyle:)




13 Aralık 2013 Cuma

Keçe çubuk süs, dolgulu araba magnet - keçe çerçeve -Alkın

Soğuk,karlı ve buz gibi bir sabahtan günaydınlar..Şu anda azar azar kar yağıyor,çoğalır mı bilmem?Mevlam bu havada evsizlere,yakacağı olmayanın yar ve yardımcısı olsun..

Alkın'ın, 7 Aralık cumartesi yapılan doğum günü için araba magnetler ve keçe çerçeve hazırladım.Arabaların ve çerçevenin rengini annesi sevgili Nur beğendi.Banada geriye hazırlayıp,paketleyip teslim etmek kaldı..Daha önce Emre bebek için burda ve İzem'in doğum günü için burda dolgusuz modellerini çalıştığım araba magnetlerin bu sefer dolgulusunu çalıştım.Puf puf,içleri lavantalı mis gibi kokan arabalar oldular ..Çerçeveyi ise  büyük çalıştım.Çerçevenin dıştan boyutları 20x27 cm,içten boyutları 15x23 cm büyükçe bir çerçeve oldu..Güzel günlerde kullanırlar inşAllah:)
Alkın'ın yeni yaşını kutlar sağlıklı bir ömür dilerim..
Efendim havalar nasıl olursa olsun sizin havanız iyi olsun sevgiler:)



Etiketleriyle çekmek tülü bağladıktan sonra aklıma geldi.Hepsini tek tek çıkarıp tekrar çekmeye üşendim malesef::(


Keçe çerçeve magneti de arabalarla uyumlu olması açısından arabalı yaptım..


Diğer keçe magnetlerim bakmak isterseniz  burda  çubuk süslerim burda  çerçeve magnetlerim ise burda

11 Aralık 2013 Çarşamba

Ben bugün!

Karlı bir İzmit'ten merhabalar herkese..Heryer bembeyaz,görsel olarak bu görüntü çok güzel ama birde bunun soğuğu var,çoluk çocuk hasta olması var,dışarıda evsiz olan insanlar var,sokak hayvanları var,varda var:( Onun için ben kış aylarını çok sevmem,karı severim ama sadece elimde kahvem yada çayım camdan izliyeceğim o kadardır sevgim..Karı ve kışı sevenlerin gözü aydın diyelim o zaman:)

Ben bugün çiçeklerimi hazırladım,tüllerimide bağladım,geriye süslenip püslenip Tuğba&Şaban çiftinin düğünlerine gitmeleri kaldı..Süslenmeye başladılar bile,laf aramızda çokta heyecanlılar:)

Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle sevgiler:)


9 Aralık 2013 Pazartesi

Söz,Nişan,Nikah Şekeri Gamze&Nurettin

Merhabalar herkese,haftasonunuz güzel ve keyifli geçmiştir umarım..Yeni bir hafta yeni umutlar,yeni güzellikler getirir inşAllah herkese..
Yeni bir haftaya yeni bir modelle başlamak istiyorum..Daha önce burda etiketlerini paylaştığım,Gamze ve Nurettin için ilk defa çalıştığım,tamamen müşterimin isteği doğrultusunda ortaya çıkan bir model..Sevgili Gamze bana ulaştığında,daha önce burda Melike&Abdullah çiftinin söz şekerinden esinlenip ,kendisi ve nişanlısı için yanyana iki kalp istediğini,kalplerin birini siyah birini kırmızı istediğini ve geri kalan süslemeleride bana bıraktığını belirtince ortaya bu model çıktı.Nette bir çok örneklerine rastladığımız bu model ,benim çok hoşuma giden,sevgili Gamze'nin de istediği doğrultusunda oluşan ve onunda çok beğendiği bir model oldu..
Mutlu,sağlıklı,bereketli  ve hayırlı bir hafta dilerim herkese..Sevgiler:)


Diğer nikah şekeri modellerime bakmak isterseniz burda
Bana  kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz..

6 Aralık 2013 Cuma

Keçe peçetelik

Günaydınlar,hayırlı ve bereketli cumalar herkese..Yine bir haftanın sonundayız..İnşAllah geçtiğimiz hafta hayatınızda güzel anılara sahiplik yapmıştır..

Oğlumun öğretmenine peçeteyik çalıştım.Sınıfça hediyemizi aldık ,bende kendi el emeklerimden biri olsun diye peçetelik yaptım.Öğretmenimizin güle güle kullanması dileğiyle  herkese mutlu haftasonları,sevgiler:)




Diğer keçe peçeteliklerime bakmak isterseniz burda
Bana kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz..

4 Aralık 2013 Çarşamba

Kelebek bebek şekeri - Zeynep ve lohusa tacı

Günaydınlar, mutlu günler herkese:) Keyifler yerindedir umarım..Ben bu sıralar yoğun bir tempoda çalışıyorum..Güzel şeyler üretmenin keyfini çıkarıyorum..Mevlam mahçup etmesin,bereket versin inşAllah:)

Geçen hafta  burda pembiş pembiş kelebekler paylaşmıştım..İşte o pembiş kelebekler,dünyaya yeni merhaba diyen minik kelebek Zeynep için havalandılar..Kelebek modelini daha önce nikah şekeri olarak çalışmıştım.Bu sefer bebek şekeri çalışma fırsatım oldu.Nikah şekeri olarakta çok şık olmuşlardı,bebek şekeri olarakta pembiş pembiş çok tatlı oldular..Zeynep bebeğe dünyaya hoşgeldin diyor,Allah analı babalı büyütsün,bahtı güzel,ailesine,vatana ve millete hayırlı bir evlat olsun dileklerimi gönderiyorum..
Çok zevk alarak çalıştığım,annesininde çok beğendiği pembiş pembiş kelebek bebek şekerlerimi beğenmeniz dileğiyle..Gününüz aydın,sağlıklı ve bereketli geçsin sevgiler:)




Birde minik  kelebek  Zeynep'in annesi Filiz hanıma,benden küçük bir hediye:)


Diğer bebek şekerlerim burda, burda, burda, burda


2 Aralık 2013 Pazartesi

Bereket Kuşları - Koray&Berkay

Günaydınlar,Nasılsınız,iyisinizdir inşAllah..Yeni bir haftaya daha başladık.Umarım güzel bir hafta olur..
Geçen haftanın son gününde Koray ve Berkay kardeşlerin öğretmenlerine hediye olarak yaptırdığı bereket filleri ni paylaşmıştım.Bereket fillerinin yanında yine öğretmenlerine hediye olarak bereket kuşları yaptım..Biri kuş,biri baykuş:) Baykuşları da burda paylaşmıştım..Bereket kuşları zaten güzel oluyor da bereket baykuşlarıda ayrı bir sevimli oldular..Ben çok beğendim,sahipleri çok beğendi,umarım sizlerde beğenirsiniz..
Hayırlı,sağlıklı,huzurlu,mutlu ve bereketli bir hafta geçirmeniz dileğiyle..Herkese sevgiler:)


Baykuşlara bayıldım:)


Diğer bereket kuşlarıma bakmak isterseniz burda

1 Aralık 2013 Pazar

Ben Bugün -Mutlu Pazarlar

Günaydınlar,mutlu pazarlar:) Ben bugün Gamze&Nurettin çiftinin mutluluğuna ortak oluyorum:) Güzel bir gün olması dileğiyle sevgiler:)