Sayfalar

31 Temmuz 2013 Çarşamba

Keçe anahtarlıklar

Hayırlı bereketli sahurlar olsun efendim..İyisinizdir inşallah?Ben çok şükür iyiyim:)
Siparişlerimi müşterilerime gönderirken,çoğumuzun yaptığı gibi ,her siparişin yanına ufak tefek çam sakızı çoban armağanı hediyelerde iliştirmeyi ihmal etmemeye çalışıyorum..Bu hediyeler bazen bir anahtarlık,bazen kitap ayracı,bazen taç gibi değişik olabiliyor.Stoklarımda hediyelerim tükendiği için yenilerini yapma gereği duydum..İki sipariş arasında bir kaç anahtarlık yaptım.Daha önce bir benzerlerini açtığım stand  için yapmıştım..Ufak tefek pek şirin oldular..Her yaptığımı sevip kaldırdım..Bakalım kimlerin anahtarlarını süsleyecekler..Herkese güzel bir gün geçirmeleri dileğimle sevgiler:)








29 Temmuz 2013 Pazartesi

Ben bugün!

Merhabalar blog dastları.Yenibir haftaya girdik,hepimize sağlık,bereket getirmesi dileğiyle ben bugün dünyaya Ağustos ayında gözlerini açacak minik bir paşanın bebek şekerlerini yapmaya başladım,annesine sağlıkla,hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..


26 Temmuz 2013 Cuma

Keçe duvar süsü-Baykuş

 Bereketli sahurlar  olsun blog dostları..Nasılsınız,iyisinizdir inşallah..Geride bıraktığınız hafta sizler açısından sağlıklı,bereketli,huzurlu ve mutlu geçmiştir umarım..Geçmiş zaman (Ne zaman olduğunu hatırlamıyorum)nette gezinirken yabancı bir blogta rastlamıştım zannedersem  böyle bir duvar süsüne..O zamanlar kaydetmişim bilgisayarıma.Geçen akşam arşivimdeki dosyalara bakarken görünce bende bir tane kendime yapayım dedim.Azıcık insan kendinide şımartmalı:) Bence fenada olmadı hani..Gerçi baykuşlar biraz şaşkın olmuş ama:) Sizce nasıl olmuş..
Hepinize hayırlı cumalar,sevgiler..


24 Temmuz 2013 Çarşamba

Nişan tepsisi

Hayırlı bereketli sahurlar olsun blog dostları.Ramazan ayı geldi geliyor derken 15.gününüde Allah'ın izniyle tamamlamış bulunuyoruz..Rabbim bayramada ermeyi nasip etsin inşaallah..
Bugece  iki ayrı mutluluğa şahit olan nişan tepsilerimle geldim.Burda malzemeleriyle ilgili bir kare paylamıştığım nişan tepsisini daha önce kuzenim Esra için yapmıştım.Bu sefer İstanbul'dan Cemre hanım ve Zonguldak'tan  Kübra&Ozan çifti için çalıştım..

 Cemre hanım orjinalindeki gibi birebir aynısını istedi;


Kübra&Ozan çifti ise midyelerin üst kısımlarına parlak gri taşlarla isimlerinin baş harflerini yazmamı ve midyelerin ortasınada küçük bir kalp iliştirmemi istedi;


Çiftlerin isim baş harfleriylede şık bir tepsi oldu..Cemre hanıma ve Kübra&Ozan çiftine mutluluklar dileğimle herkese sevgiler:)

22 Temmuz 2013 Pazartesi

Sünnet altın yastığı-Aykan Efe

Hayırlı bereketli sahurlar olsun sevgili blog dostlarım.Hafta sonunuz güzel geçmiştir inşallah.Dostlarımızla,akraba ve arkadaşlarımızla,ailemizle bereketli ve huzurlu bir ramazan geçiriyoruz ne mutlu bize.

Evet Aykan Efe'nin sünneti için yaptıklarımın sonuna geldik.Daha önce Aykar Efe için sünnet şekeri ,kına tepsisi ,sünnet şekeri sepeti yapmıştım. Ve malzemeleriyle ilgilide burda ve burda bir kare paylaşmıştım.Aykan Efe için son olarak sünnet altın yastığı yaptım.Annesi memleketlerinde Aykan Efe için sünnet yatağı yapacaklarını ve yatak takımını beyaz ve fuşya olarak yaptığını söyleyince sünnet altın yastığınıda bu renklere uygun olmasını istediğini belirtti.Bana da farklı renkte sünnet altın yastığı çalışma fırsatı doğdu..Bence değişik ve aynı zamanda güzel bir çalışma oldu.Böylelikle klasik renklerin dışınada çıkmış  olduk. Aykan'ın annesinin ve akrabalarının çok beğendiğini de haber alınca çokta mutlu oldum.Ürettiğim el emeklerinin sahipleri tarafından beğenildiğini görmek ayrı bir mutluluk oluyor benim için.Neyse yine çok fazla konuşmadan resimlere geçelim.
Aykan Efe'nin sünnet altın yastığı..Keyifli,bereketli,sağlıklı ve mutlu bir hafta olması dileğiyle herkese sevgiler:)


Diğer sünnetaltın yastıklarım burda takı yastıklarım ise burda
Sipariş ve hertürlü bilgi için kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.

19 Temmuz 2013 Cuma

Ben bugün!

Hayırlı Cumalar arkadaşlar.Bir haftayı daha geride bıraktık.Umarım hepiniz için hayırlı,bereketli,sağlıklı,huzurlu bir hafta olmuştur..
Ben bugün nişan tepsileri yapıyorum.Bakalım kimlerin mutluluklarına ortak olucağım..Keyifli hafta sonları olsun hepinize sevgiler:)


17 Temmuz 2013 Çarşamba

Sünnet şekeri sepeti -Aykan Efe

Günaydınlar ,güzel bir gün olsun herkese..Nasılsınız,iyisinizdir inşallah?Ben iyiyim çok şükür:) Günler hızlı bir şekilde geçip gidiyor,yetişmeye çalışıyorum..
Aykan Efe'nin hem sünnet kınasında kına hediyeliklerini hemde sünnet düğününde sünnet şekerlerini dağıtmak üzere sünnet şekeri sepeti yaptım Kına tepsisiyle takım olsun diyede mavi beyaz ,nazar boncuklu çalıştım.

Farklı renkte ve güzel bir sepet oldu.Aykan Efe'ye ve ailesine hayrlı olsun temennimi bir kez daha yeniliyerekten sünnet şekeri sepetimizi huzurlarınıza sunuyorum..Sevgiler efendim:)




Tepsiyle birlikte güzel bir takım oldu:)


Diğer kına sepetlerime bakmak isterseniz burda kına tepsilerim ise burda


15 Temmuz 2013 Pazartesi

Hani Facebook'ta iş yoktu?



Yenibiris.com’un yeni uygulamasını duydunuz mu? Facebook profiliniz üzerinden bir tıkla bağlanacağınız insankaynaklari.com, profesyonel iş ağı oluşturarak size en uygun işi, en kısa sürede sunmakla görevli!

Facebook, sizin de dahil olduğunuz, 32 milyon kişinin üye olduğu geniş bir sosyal ağ! Bu sosyal ağda arkadaşlarınız, arkadaş olmak istedikleriniz, çalışmak için hayalini kurduğunuz şirketler de var! Peki çalışmak istediğiniz şirketlere tek tıkla ulaşmak istemez misiniz?


Biliyorsunuz iş bulmak isteyenler için en önemlisi, çalışmak istedikleri şirketlerdeki kişilerle nasıl bağlantı kuracaklarıdır… İnsankaynaklari.com sayesinde Facebook profilinizden istediğiniz bilgilerle oluşturduğunuz profilinizle çalışmak istediğiniz şirketlere “şimdi başvur”u tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Diyelim ki çalışmak istediğiniz şirkette bir arkadaşınız çalışıyor. Onun aracılığıyla ulaşmak istediğiniz kişiye “Tanıştırılma talebi” yollayabilir, birinci ve ikinci dereceden bağlantınızın yardımıyla işi siz alabilirsiniz! Bağlantılarınızdan referans ve rozet talep ederek profilinizi sahip olduğunuz özelliklerle donatabilirsiniz. Tamamen ücretsiz bir uygulama olan insankaynaklari.com hem işveren hem de iş arayanlar için yepyeni fırsatlar sunuyor! Siz de insankaynaklari.com’a gelin, size en uygun işi kolaylıkla bulun. İnsankaynaklari.com ile iş bulmak artık daha kolay!

www.insankaynaklari.com

Bir bumads advertorial içeriğidir.



Sünnet kına tepsisi-Aykan Efe

Selamlar herkese..Sağlığınız,sıhhatiniz yerindedir umarım.Günler uzun ve sıcak ,bu sıcakta oruç tutmak gerçekten çok zor.Bizler evlerimizde zorlanıyoruz,dışarıda çalışanlara Allah kolaylık versin..

 Daha önce Aykan Efe'nin sünnet şekerlerini burda paylaşmıştım..Aykan Efe'nin sünnet kınası için ise kına tepsisi çalıştım.Annesi mavi beyaz olmasını istedi.Bende mavi beyaz renk kına tepsisi çalışmanın zevkini yaşadım.Aldığım olumlu tepkilerde bu zevki iki katına çıkardı..
Evet Aykan Efe'nin sünnet kına tepsisi,herkese güzel bir hafta dileğimle sevgiler:)




Diğer kına tepsisi modellerim ise burda Sipariş ve hertürlü bilgi için kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.

12 Temmuz 2013 Cuma

Keçe Peçetelik- Figen

Hayırlı cuma'lar dostlar.Bir haftayı daha bitirdik.Umarım sizler için keyifli,bereketli ve huzurlu bir hafta olmuştur.Bu sefer Figen hanım için keçe peçetelik çalıştım.Figen hanım'ın isteği üzerine sade ve şık bir peçetelik oldu.Figen hanımın güle güle kullanması dileğiyle mutlu haftasonları..Sevgiler:)



Diğer keçe peçeteliklerim burda
Hertürle sipariş ve bilgi için kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz..

10 Temmuz 2013 Çarşamba

Bez Pasta

Hayırlı bereketli sahurlar olsun inşallah.Mevlamın izniyle Ramazan-ı Şerif'e erdik,ilk iftarımızı yaptık,ikinci sahurumuza kalktık.Tekrardan 11 ayın sultanı bu müberak ayın evlerimize,sofralarımıza bereket,vücudumuza sağlık,gönüllerimize ve ülkemize huzur getirmesi dileğiyle...

Kız kardeşim Ebru ,doğum yapan arkadaşı için hastaneye ziyaretlerine giderken götürmek için benden bez pasta yapmamı istedi..Bende böylelikle ikinci bez pastamı yine bir kız bebek için yaptım.Güzel ve sade oldu.Kızkardeşim,ben ve arkadaşı çok beğendi,hatta hastanede arkadaşının odasına giderken yolda gören hemşireler de çok beğenmiş..Dünya ya gelen minik prensese bir ömür boyu sağlık ve mutluluk,annesine de geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum..
Evet işte bez pastamız:)







Diğer bez pastamı görmek isterseniz burda 

8 Temmuz 2013 Pazartesi

Ayetli sünnet şekeri-Aykan Efe

Günaydınlar arkadaşlar.İyisinizdir İnşallah..Evet geldik 11 Ayın sultanı Ramazan-ı Şerife..İlk teravih namazını bu gece kılacağız,ilk sahura bu gece kalkacağız,ilk orucu yarın kısmetse tutacağız.Mevlam daha nice Ramazanlara eriştirsin inşallah..

Aykan Efe için yaptığım sünnet şekerlerini paylaşmaya sıra geldi.Daha önce burda malzemelerini paylaşmıştım.Annesinin isteği üzerine Ayetli sünnet şekeri çalıştım. Bu modeli geçen sene Mert'in sünneti için yapmıştım.Bu sefer tülünü,tüyünü mavi çalıştım,kurdelasınıda iki çeşit çalıştım.
Aykan Efe'nin sünneti hayırlı olsun,ailesine ve kendisinide Allah damatlığını göstersin.
Herkese sağlıklı,hayırlı,bereketli Ramazanlar,sevgiler:)




Diğer sünnet şekerlerim ise burda ,sipariş ve hertürlü bilgi için kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.

5 Temmuz 2013 Cuma

Ben bugün!

Hayırlı Cuma'lar  arkadaşlar.Nasılsınız iyisinizdir inşallah? Ben bugün yine malzemelerimi aldım,bakalım nasıl ciciler hazırlıyacağım.Herkese sevgiler:)


2 Temmuz 2013 Salı

Sünnet kapı süsü-Buğra

Günaydınlar ;iyisinizdir inşallah?Günler acayip hızlı gidiyor,24 saat yetmiyor şu sıralar.Herkes evde olunca hareketlilik iki katına çıktı.Bunun içinde gündüz hiç çalışamıyorum,gece saat 10 dan sonra çalışmaya fırsatım oluyor.Kışı sevmem ama kışın düzenini arıyorum:) Neyse tek derdimiz bu olsun canlarım..
Haziran ayının sonunda sünnet düğünü olan Buğra için kapı süsü yaptım.Daha önce Buğra için burda sünnet duvar yazısı yazmıştım,annesi daha sonra benimle tekrar iletişime geçti ,Buğra'nın sünnet alanına geleceği tahtta kullanmak ve daha sonra kapı süsü olarak kullanabilecekleri tarzda süsleme istediğini belirtince, uzun mesajlaşmamız sonucunda böyle bir kapı süsünde karar kıldık..Ben çok beğendim,annemizde çok beğendi.Sünnet kapı süsü olarak düşündük biz ama farklı temalarda çocuk odası kapı süsü yada duvar panosu olarakta çalışılabilur.Güle güle kullanmaları dileğiyle,herkese sevgiler:)



Diğer sünnet kapı süslerim burda , kapı süslerim burda , keçe kapı süslerim ise burda

Sipariş ve iletişim için kardeslernikahsekeri@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz..